Seuraa 
Viestejä45973

Täällä Espanjassa TV-lupamaksuja ei ole. Television tarjonta on mielestäni paljon laadukkaanpaa.Luullakseni systeemi pyörii mainosrahoilla.
Esimerkiksi jouluna lapsille näytetään liuta uusia tunnettuja ja laadukkaita lastenohjelmia/elokuvia..Sherekit, High school musicalit, Cars ym ym..Suomessa tarjonta on pari kohtalaista elokuvaa ja Samusirkan seikkailut

Miksi Suomessa on TV-lupamaksut? Miksi Ohjelma tarjonta on niin alaarvoista?Miksi suostutte maksamaan lupamaksut?Miksi ette vaadi parenpaa.
Tämä siksi, että minulla on asumus/mökki siellä suomenniemellä ja minultakin vaaditaan tuota tv-lupamaksua.

Protestoidaan katsomalla vain Mainostelevision tarjoamaa ohjelmistoa
Eikö kansa voisi yhtenä rintamana talvisodan hengessä protestoida ja jättää maksamatta TV-lupamaksunsa..

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Ei paranna ohjelmistoa ylen kiusaaminen. Pitää vaah odotella, että jurpot kuolee ja toivoa tilallensa tulevan vähemmän jurpoja joo. Onhan noita maksullisia kanavia jos ei halua mainoksia katsella kutan minä joka inhoan mainoksia.

No omien kokemusten perusteella espanjalaisesta vastaanottimesta valuu visvaa ja paskaa.

Käännä suomessa käydessäsi vastaanotin vaikkapa teemalle niin huomannet miksi kannattaa maksaa katselustaan. Lisäksi riippumaton uutistarjonta ja ajankohtaisohjelmat.

Toki voisi budjetista lohkaista indeksein korjailtavan massin ylelle. Ja varmistaa kanavan riippumattomuus hallituksesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mauno
Seuraa 
Viestejä52

Suomi on pienempi valtio kuin Espanja, joten kanavia ei ole kovin paljoa ja tämän takia joulun elokuvatarjonta on pienempi. Tv-lupamaksun perustelut Suomessa ei pitäisi olla kovin epäselvät. Tv-maksu on kaikissa pohjoismaissa ja monessa euroopan maassa käytössä, ja suomessa se on pieni muihin maihin verrattuna. Suuri osa suomalaisista myös kannattaa tv-maksua, joten sen protestoiminen ja asiaan muutoksen saaminen ei ole niin helppoa.

YLE uutisoi:

"Digitelevisioon siirtyminen näkyy edelleen tv-maksun irtisanomisinnossa. Tv-maksunsa sanoi tammikuussa irti digisiirtymän vuoksi kaikkiaan 4 388 kotitaloutta, Viestintävirastosta kerrotaan.
Kaiken kaikkiaan tv-maksunsa irtisanoi tammikuussa 13 290 kotitaloutta, kun viime vuoden tammikuussa tv-maksunsa irtisanoi 10 155 kotitaloutta.
...
"
http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id82807.html

digiaikaan siirtymistä varten tv-lupamaksuja korotettiin, ja on kai tarkoitus jatkaakin pienillä korotuksilla sen rahoittamista. mahtaneeko mennä miinuspuolelle sekin rahoitus

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Nythän TV-lupamaksun hinta alenee roimasti, tai ainakin pitäisi. Digitalisointia perusteltiin kustannussäästöllä. Nyt tulee roimasti edullisemmaksi, kun ei tarvita enää analogikanavia.

Niin ja auton käyttömaksukin oli vain väliaikainen... Ei mitkään maksut pienene, kun jostain on saatu puristettua tietty hinta, ei raha tule vastaan maksajalle koskaan. Maksu korkeintaan nousee, sillä maksun maksajia vähemmän, ei pakkomaksatus uppoa nykysukupolveen joka asiassa niin kuin vanhempaan polveen.
Yhteiskuntarakenne muuttuu pikkuhiljaa, ei kuitenkaan suojatyöläiset suostu palkkojaan laskemaan, maksut vain nousevat, syyksi repäistään vaikka inflaatio ja köyhä kansa maksaa... Kun edes tuo digi toimisi kunnolla, ei vituttaisi niin kovasti maksaa. TV-maksut laitetaan verotukseen kun muuten pitäisi ylellä tinkiä saavutetuista eduista, se on varmaa, kun ei tingi kukaan muukaan,,,

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat