Seuraa 
Viestejä45973

Panu Höglund: [size=75:1mco4wcp]18.12.2007[/size:1mco4wcp]

Viime viikolla otsikoissa käväisi uutinen Ruotsista: ruotsalainen naisjohtaja oli käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen nuorta poikaa, jonka oli hakenut Uruguaysta ottolapsekseen kun tämä oli 12-vuotias. Ilmeisesti hyväksikäyttö oli alkanut jo tuossa vaiheessa. Pojan ollessa 14-vuotias ja ottoäidin 29 nainen oli tullut raskaaksi ja synnyttänyt pojalle pienen tyttären.

Tapaus oli sitten paljastunut kun poika oli pienessä sievässä kertonut samanikäisen tyttöystävänsä äidille missä mentiin. Nainen sai teostaan kuuden kuukauden vankeusrangaistuksen - teko ei ollut törkeä, sanoi syyttäjä, koska poika oli suostunut sukupuolisuhteeseen vapaaehtoisesti.

Tarkistin huvikseni Ruotsin blogilistan, Intressant.se:n, ottaakseni selvää siitä, mitä ruotsalaiset feministibloggaajat osaavat sanoa asiasta. Luonnollisesti sillä taholla vallitsi haudanhiljaisuus. Ainoa sikäläinen blogi, joka asian edes mainitsi, oli tietysti Antifeministiska samfundetin nettisivusto.
Ruotsissa ollaan aina Suomea edellä kaikessa, joten ei pitäisi tuomita,
jos ei tunne yhteiskunnallisia taustoja.

feministit julistamassa:

Niin mutta se poika halusi sitä ja nyt se haluaa naimisiinkin sen naisen kanssa ja sitä paitsi se nainen halusi olla vain kiltti sille pojalle ja sitä paitsi miesten enemmistö haluaa raiskata nuoria tyttöjä ja miehet vain yrittävät käyttää hyväkseen tätä erikoistapausta häivyttääkseen omat rikoksensa...
Miesten valvontaa tulisi ehdottomasti tiukentaa.

Nykyään feministit rientävät kieli vyön alla leimaamaan lastenraiskaamisen miehisen pahuuden seuraukseksi silloinkin kun näennäinen syyllinen on nainen. Kaikki miehet ovat aina potentiaalisia alaikäisten ahdistelijoita, ja silloin kun joku mies raiskaa lapsen, feministit pitävät pyhänä tehtävänään syytellä miessukupuolta sinänsä.

Jos taas nainen tekee jotain vastaavaa, täytyy aina etsiä patriarkaatin ohjaavaa kättä teon takaa, jopa syyllistää uhri - ainakin jos tämä on miespuolinen. Kellään ei periaatteessa ole mitään vastuuta teoistaan, koska rikokset johtuvat yhteiskunnallisista tendensseistä, ennen muuta tietysti patriarkaatin (mikä jumalolento se sitten lieneekään) antamista käskyistä. Ihmetyttää vain, mihin oikeuslaitostakaan enää tarvitaan, jos feministit tietävät syyllisen kaikkia muita paremmin.

Parahin Höglundin Panu, oikeuslaitosta tarvitaan juuri näiden miespuolisten
pedofiilien vastuuseen saattamiseen. Onko Panulla itsellään puhtaita jauhoja
pussissaan seksuaalisuuden herkällä saralla?

http://plaza.fi/ajassa/kolinaa-panuhuon ... aiskaajina

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

TaikaJim
Onko Panulla itsellään puhtaita jauhoja
pussissaan seksuaalisuuden herkällä saralla?

Jospa hän on ollut syyllistetty uhri?
(asiaton ja ala-arvoinen kommentti anyways)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vai sai ruotsalaisnainen 6 kuukauden vankeusrangaistuksen. Mies olisi vastaavassa tilanteessa saanut rangaistuksen, joka olisi mitattu vuosissa. Vaikka myös tyttö olisi itse halunnut seksiä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat