Seuraa 
Viestejä45973

juutalaisille (vanha testamentti) , myös muslimeille (uudempi) ?

En ole ateisti, uskon Joulupukkin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos aikatauluun ja ennustettuhin tapahtumiin on uskominen, niin suurinpiirtein tämmöistä voisi odottaa olevan edessä tuolla Israelin suunnalla.

Poliittinen Israelin valtion entiteetti lakkaa olemasta 1. huhtikuuta 2012.
Israel on palvellut arkkityyppinä 'tähtisyntyisenä' 'Aabrahamisen lupauksen' perijänä. Tämä israelilaisuus-tunnistettavuus kansana ja maantieteellisenä alueena ja tiettyinä symboleina ollaan saatu leviämään globaalilla tasolla ja ovat tehneet tehtävänsä globaaliväestön keskuudessa.
Tämä tulee päättymään kun tunnistetaan uudelleen 'Jaakob-Israeli-heimot' syklisinä vuosina jakautuneena 12 kuukaudeksi ja 12 tähtimerkiksi tai Ykseyden jakautumisena samanlailla hologrammeiksi.
Tämä tunnistaminen muuttaa poliittisen Israelin globaaliksi Israeliksi, "Juutalaiset" ovat sulautuneena ja hajaantuneena yhdyskuntiin kautta koko planeetan 'Uutena Israelina'.
Ne israelilaiset, jotka tuolloin vielä asuttavat nykyistä Israelin maantieteellistä aluetta, tullaan kutsumaan Palestiinan israelilaisiksi.

Se, mikä tunnetaan poliittisena Israelin kansakunnan valtiona, tulee puretuksi tai Siionisoiduksi ja saa aikaiseksi maailmanlaajuisen Uuden Israelin IS-RA-EL = RA-IS-EL ja metafyysisen manifestaation 'Source-God-Sink' Ra Ren YahWehY Ren Hallah Ren EL ja muodonsaaneena Israelin Ruumiina tai Nooan arkkina tai Merkabana tai Kristuksen Ruumiina tai Ylösnousemuksen temppelinä tai Uutena Jerusalemina tai alkemiallisten häidenhengen ja lihan välillä HeShe=SheHe Dagonomynä tai raamatullisena 'tulisen järven' säteilymassana 'vapautuksen astiana' symbolisena täyttymyksenä.

'Jerusalemin Temppelin' ja Siionin kansan todellinen luonto tullaan tajuamaan universaalisesti ja tullaan ymmärtämään, että Vanha Jerusalem ja Vanha Israel geografisena alueena palvelivat unigraafista arkkityyppiä Uutta Jerusalemia ja Uutta Israelia varten.

Näin tulee israelin kansa olemaan ensimmäinen sellainen poliittinen itsenäinen kokonaisuus, joka luopuu sen 'separaatiotunteesta' naapureihin ja omaksuu sen kansainvälisen minuuden EL:n tyttärenpoikana; valtikan ja varstan faaraollisena symbolina, tähdistä alkunsasaaneena kuninkaallisena printönä, joka sallii ei-maallisen sukulinjan pyrkiä genealogiseen integrointiin.

Jonkin ajan kulttua tästä, sen maantieteellinen alue maan päällä, joka nyt on Israelin valtion ja ympäröivien alueiden valtaama, tullaan tuntemaan Palestiinana.

Tulee myös olemaan maantieteellinen uusi alkupiste tälle Vanhan Israelin tapahtumapaikalle peilaten sanoja niin ylhäällä kuin alhaalla ja niin pohjoisessa kuin etelässä.

Pohjoisen IS-RA-EL tullaan tuntemaan läpi koko galaksien etelän AUS-TRA-LIA:na. Tämä terminologia tulee heijastamaan tiettyjä metafyysisiä tapahtumia alkavan 'tähtisyntyisen ihmisyyden' Lemurian eteläisen maiden ja Atlantisten pohjoisten maiden syklejä ja niinmuodoin sallii kommunikaation 'tarkkailijoiden ja siementen vartioiden' ja 'hedelmällisten siementen' välillä ja uuden jaetun avaruusaikaelämänpiiri-realisaation sisällä. EL-LE ja LE-EL.

2012 tapahtumassa tulee vertauskuvallisuus esiin eli 'toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään' Vanhan Siionin osalta ja Uuden Siionin osalta.

Ja tuo suuri planeetallinen ulottuvuus kohotus tunnetaan veratuksella 'taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella'

Jotain siis saattaa tapahtua lähivuosina ja kun lähestytään ajankohtaa 2012/2013...

Mummo
Ei hitsi, onko tämä aito ja alkuperäinen PjotrOn, mutta ketju on 2,5 vuotta vanha!

Ding Ding
Phony
Mummo
Ei hitsi, onko tämä aito ja alkuperäinen PjotrOn, mutta ketju on 2,5 vuotta vanha!Alle puolitoista vuotta vain.Ja aina pitää olla nipottamassa. Ilmastohuonemuutoksessa tuollainen ajanjakso on häviävän pieni. Merenpinta ei tuossa ajassa ehdi metriäkään nousta!

Phony
Ding Ding

Alle puolitoista vuotta vain.
Ja aina pitää olla nipottamassa. Ilmastohuonemuutoksessa tuollainen ajanjakso on häviävän pieni. Merenpinta ei tuossa ajassa ehdi metriäkään nousta!Käyppäs joku kerta kävelyllä meren rannalla. Paikallisesti merenpinnan korkeus saattaa vaihdelle hyvinkin rajusti, jopa useita metrejä sekunnissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat