Seuraa 
Viestejä45973

Elikkä mistä täältä netistä löytää kätevimmin dokumentteja/opetus ohjelmia? Ylen klaffi on tietysti, mutta tarkoitus olisi löytää enemmän erilaisia dokumentti elokuvia. DC++ :salla varmasti löytää kanssa mutta ongelmaksi muodostuu kun ei tiedä dokumentti elokuvien nimiä...

Sivut

Kommentit (20)

Kokeile vaikka amazon.com tai joku muu vastaava nettikauppa. Varmasti löytyy. DVDSoon Kanadasta on myös oiva putiikki laajoine valikoimineen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ukronia
Elikkä mistä täältä netistä löytää kätevimmin dokumentteja/opetus ohjelmia? Ylen klaffi on tietysti, mutta tarkoitus olisi löytää enemmän erilaisia dokumentti elokuvia. DC++ :salla varmasti löytää kanssa mutta ongelmaksi muodostuu kun ei tiedä dokumentti elokuvien nimiä...

Katso privaattiviestisi. (nimim: 400gb dokkareita )

Psykosomaattinen Marsu
Mooren dokkarit on huippuja

Michael Mooren? ne on ihan uskomattoman huonoja, jopa sarjassaan. 911 dokkarikin oli täynnä virheitä!!! PBS:llä ja History Channelilla on aika laadukkaita. Ja onhan Discoveryllä, Nationa geographylla ja BBC:lläkin.

Öö, mitenkäs ne nyt niin huonoja on? Esim. Fahrenheit ajaa erittäin hyvin asiaansa ja myös Bowling for Columbine pistää miettimään sitä amerikkalaista kulttuuria.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18401

Hyvä se on pohtia asioita.

Tuossa jokin aika sitten tuli liuta niitä Mooren "dokkareita" ja kun niitä oli katsonut muutaman, niin huomasi että äijä esittää jonkun muka katu-uskottavan stoorin, muttei saa sille mitään näyttöä. Ellei näytöksi lasketa sitä, että ihmiset ei kerro mitään ja sitten onkin jo salaliittomeininki menossa. Kovasti vihjailee ja nojaa enemmän mielikuviin kuin todellisuuteen.

Voi olla, että tuntee ameriikan meiningin paremmin, mutta muissa jutuissa oli kyllä sen verran asenteellisuutta, ettei niitä voi edes hyvällä tahdolla sanoa objektiivisiksi.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239

Jenkkilän totuttua touhua. Dikotominen ajattelu heijastaa maan kaksipuoluejärjestelmää ja vanhaa jakoa pohjoiseen ja etelään. Politiikkaa sotketaan ihan kaikkialle.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

LittleAtlas
ukronia
Elikkä mistä täältä netistä löytää kätevimmin dokumentteja/opetus ohjelmia? Ylen klaffi on tietysti, mutta tarkoitus olisi löytää enemmän erilaisia dokumentti elokuvia. DC++ :salla varmasti löytää kanssa mutta ongelmaksi muodostuu kun ei tiedä dokumentti elokuvien nimiä...Katso privaattiviestisi. (nimim: 400gb dokkareita )

Laittaisitko mulle kans

Michael Mooren? ne on ihan uskomattoman huonoja, jopa sarjassaan. 911 dokkarikin oli täynnä virheitä!!!

Minkäslaisia virheitä? Itse olen dokumentin katsonut mutta en ehkä tiedä USA:n asioista niin paljon että olisin voinut erottaa selviä virheitä. Vaikka sokeakin kyllä huomasi ettei Moore tarkastellut asioita kovin objektiivisesti.

Katsoin tuolta sivulta (http://www.davekopel.com/Terror/Fiftysi ... it-911.htm, ei toimi tällä hetkellä mutta ota välimuistissa vaihtoehto) jossa joku oli listannut niitä virheitä ja suurin osa niistä oli täysin väkisin väännettyjä. Esim. virheeksi oli laitettu se kun bush istuu lamaantuneena omissa ajatuksissaan luokkahuoneessa kun kuulee terroristi iskuista. Sanottiin että presidentti teki ihan oikein "pysyessään rauhallisena". Jokainen näkee kyllä nauhalta että bush näyttää olevan muissa maailmoissa.

Kaikki muutkin "virheet" oli suurimmalta osin tälläisiä tulkinta kysymyksiä joista voi olla montaa mieltä. Eikä ne poista sitä että suurin osa dokumentista on ihan asiaa ja pistää miettimään. Sitä paitsi Moore on avoimesti sanonut että dokumentin tarkoitus on kammeta Bush vallasta.

Entäpä mitä mieltä olette Bowling with Columbinesta. Tämän päivän amerikkalinen asekulttuuri on aika ikää katsottavaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat