Seuraa 
Viestejä45973

Kehittyneissä maissa salamurhat tapahtuvat siististä kiväärillä.

http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id78537.html

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Outo Tuntematon
Kehittyneissä maissa salamurhat tapahtuvat siististä kiväärillä. http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id78537.html

On paljon siistimpää käyttää myrkkyjä. Ja vielä sellaisia, joita ei voi jäljittää. Sitten käärmeet, hämähäkit, skorpioniktin jne. ovat erinomaisia konsteja. Sitten viimeisenä konstina olis tarjota Nokia saastunutta vettä kohteelle. Ei sitäkään vedenjakelua saada vielä kuukausiin kuntoon.

Mitäs muita salamurhan konsteja keksittetään?

Edellisessä murhayrityksessä kuoli 150 sivullista. Nooh, maassa maan tavalla.

Vähemmän nättiä, eikä Bhutto silloin edes kuollut. Mutta miksi tappaa vanha nainen, joka olisi muutenkin hävinnyt vaalit ?

Pakistan saa kyllä Sharia-lain ihan demokraattisestikin käyttöön, ja samalla siirrytään teokratiaan. Tämähän on trendi maailmalla.

Bhutton veli tapettiin jo ajat sitten ja hänen mies on ollut yht 11 vuotta vankilassa ilman tuomiota.

Että semmoinen paskamaa sekin. Bhutto oli myös islamistipuolueen ehdokas, mutta liian liberaalin islamistipuolueen. PPP:n tunnnus:

"The party creed is: "Islam is our faith; democracy is our politics; socialism is our economy; all power to the people.""

Tuo viittaus demokratiaan erotti sen toisesta puolueesta ja tappo tuli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei tarvitse etsiä kaukaa.

Tilastojen mukaan Suomi on Maailman vähiten korruptoitunut maa...

http://www.promerit.net

Jere Karalahti-kuvio (syytön) on samanlainen sumutus ja oikeusmurha kuin Bodom-, Nevski-, Rusi-jutut, joilla ohjataan kansalaisten mielenkiinto pois varsinaisista "amfetamiinisyytteiden" taustoista ja päätekijöistä. Myös Jokelan ampumisjutusta olen saatu mielenkiintoisia taustoja…

"Jere maksoi vain ryyppyvelkojaa kertoo US":

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/8651-je ... yvelkojaan

Tosiasioita lienee (vaikka uskomattomalta tuntuisikin) että Viron ja Venäjän mafian (FSB / Venäjän huumevirasto) kautta Suomen poliisi ja laillisuusvalvonta on kiristetty ja solutettu kansainvälisiin rikollisliigoihin. Se, että pienipalkkaiset poliisit ottavat "kadulta rahaa" on arkipäivää, mutta varsinainen rahoitus suojataan korkeammalla taholla kuin passipoliisi- ja komisariotasolla.

Esimerkiksi Turussa tapahtuneet Turun osuuskaupan ryöstö ja Turun Suomen Pankin raharyöstö, samoin Ahvenanmaalla tehty rahakuljetuksen ryöstö ovat selvittämättä edelleen. Väite, että Liedossa järjestetyssä "väijytyksessä" olisi saatu näitä tekijöitä kiinni on harhautus. Oletko nähnyt uutisoituna esim. kiinni saatujen nimiä?

Todella jossakin mättää, kun Suomessa nuorten huumekuolleisuus senkun kasvaa ja nimenomaan Turun seutu johtaa lukumääräisesti jopa Helsinkiä edellä.

Kun virkavallan taholta kysele, vakio vastaus, ettei "yksittäistapauksista" anneta tietoja, ei edes omaisille… ja omaisten luvalla…

Se tästä.

http://www.promerit.net

Ruoka voidaan saastuttaa, ja näin suuri väkijoukko kuolee varmasti, mutta hitaasti. Jokin kehoon varastoituva aine sopisi tähän.

Myös kunnon kaasutus sopii kansanmurhaan. Rekan säiliöllinen myrkkykaasua kylän päälle, eiköhän ukkoa ala tippumaan.

Olli V
Ruoka voidaan saastuttaa, ja näin suuri väkijoukko kuolee varmasti, mutta hitaasti. Jokin kehoon varastoituva aine sopisi tähän.
Myös kunnon kaasutus sopii kansanmurhaan. Rekan säiliöllinen
myrkkykaasua kylän päälle, eiköhän ukkoa ala tippumaan.

Botuliini sopis tähän tarkoitukseen hyvin. Sitähän kehittyy lihatuotteissakin. Oikeastaan liiankin vaikeaa. Tehdäänkö näin?
Botuliini eli botulinumtoksiini on maailman vaarallisin hermomyrkky, 15 000 kertaa niin voimakas kuin kosketuksesta tarttuva VX-kaasu ja 100 000 kertaa niin voimakas kuin hengittämällä tarttuva GB-kaasu sariini. 100 grammalla botuliinia voitaisiin tasaisesti jaettuna tappaa ihmiskunta.
Myrkyllisyydestään huolimatta sitä käytetään erittäin pieninä määrinä kosmetiikkateollisuudessa sekä hoitamaan kivuliaita lihaskouristuksia.
Ilmankos naiset joskus kiemurtelevat, kun on myrkkyä kosmetiikkatuotteissakin.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Botuliini
Mutta nyt lenkille suunnittelemaan lisää pahantekoja

Jaha. Tämäkin saatiin vääneltyä ties mihin muotoon.

Boysen
Mutta miksi tappaa vanha nainen, joka olisi muutenkin hävinnyt vaalit ?Vanha nainen? 54. Tyypillinen kokeneen poliitikon ikä. Maan merkittävin oppositiojohtaja. Mihin perustat väitteen, että hän olisi hävinnyt vaalit?

Boysen
Pakistan saa kyllä Sharia-lain ihan demokraattisestikin käyttöön, ja samalla siirrytään teokratiaan. Tämähän on trendi maailmalla.

Sinulla on varmaan esimerkkejä maista, joissa on siirrytty demokraattista tietä teokratiaan, kun se on on kerran oikein trendi?

Edit. hieman sähläilyä sitaatin kanssa.

Toope
Seuraa 
Viestejä30726
Bomt Kneder
Boysen
Pakistan saa kyllä Sharia-lain ihan demokraattisestikin käyttöön, ja samalla siirrytään teokratiaan. Tämähän on trendi maailmalla.Sinulla on varmaan esimerkkejä maista, joissa on siirrytty demokraattista tietä teokratiaan, kun se on on kerran oikein trendi?

Bhutton veli tapettiin jo ajat sitten ja hänen mies on ollut yht 11 vuotta vankilassa ilman tuomiota.

Ihmisille, jotka haluavat toteuttaa shariaa, demokratia ei ole tärkeä arvo.

Olihan tuo taas aika järkyttävä isku, tosin jos vähänkin tuntee Pakistanin nykytilannetta, ei Bhutton murha välttämättä mikään suuri yllätys ollut. Ainoa varma asia, mitä Pakistanin tulevaisuudesta voi sanoa, on se, että se tulee säilymään kriisipesäkkeenä vielä pitkään. Ongelmat maassa ovat sitä luokkaa, ettei mikään hallinto niitä nopeasti ratkaise.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat