Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Onko se jonkin sairauden merkki, jos on syntynyt ilman hajuaistia tai on aina haistanut hyvin heikosti hajuja? Minä en ole esimerkiksi koskaan haistanut mitään luonnollisia hajuja, kuten ruuan tuoksua. En osaisi hajun perusteella kertoa, mitä ruokaa keittiössä laitetaan. Haistan vain voimakkaat kemialliset hajusteet jos haistelen purkkia riittävän läheltä. Tosin luonnollisista hajuista erotan poikkeuksena mintun ja eukalyptusöljyn.

Kemin halki matkatessani en haistanut paperitehdasta. Luin wikipediasta että hajuaistin heikkous voi johtua astmasta, allergioista tai neurologisesta sairaudesta. Minulla ei pitäisi olla mitään niistä, mutta pitäisikö mennä johonkin tutkimuksiin? Makuja kyllä maistan, mutta en tiedä onko makuaistini samanlainen kuin muilla ihmisillä.

Kommentit (5)

Ei ole ainakaan neurologinen sairaus. Tuo viittaus koskee erään taudin oireita, jota ei juurikaan esiinny alle 60-vuotiailla.

Kaikki muut matkustajat pitivät autossa nenästä kiinni selluloosan hajun takia, joten kyllä se vähän outoa oli, etten haistanut mitään.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat