Seuraa 
Viestejä45973

Aika uskomattoman kuuloinen tarina.

Susien kanssa elänyt poika voi purra ja levittää viruksia.

Poika karkasi moskovalaiselta klinikalta jo ennen joulua ehdittyään viettää siellä vain vuorokauden. Hänet oli toimitettu sairaalaan Venäjän keskiosassa sijaitsevalta Kalugan alueelta, missä hän oli elänyt metsässä susilauman jäsenenä.

Paikalliset asukkaat löysivät pojan lehdistä ja risuista rakennetusta pesästä ja ilmoittivat asiasta viranomaisille. Poliisi nimesi pojan Lyokhaksi ja toimitti hänet Moskovaan.

- Hän oli likainen, nälkäinen ja näytti kokeneen kovia, poliisin tiedottaja kertoi brittiläiselle Daily Mail -lehdelle.

- Se oli uskomatonta. Hän ei reagoinut puheeseemme millään tavalla.

Söi kuin eläin

Sairaalassa poika vietiin suihkuun, hänen kyntensä leikattiin ja häneltä otettiin verikokeita.

- Emme ehtineet edes tehdä hänelle kunnollista lääkärintarkastusta. On mahdollista, että poika on vaarallinen psyykkisten ongelmien vuoksi, mutta hän voi kantaa myös viruksia ja tulehduksia, sairaalan lääkäri sanoi Daily Mailille.

Vietettyään sairaalassa vuorokauden poika onnistui karkaamaan. Sitä ennen hän oli juoksennellut käytävillä ja syönyt ruokansa eläinten tapaan.

- Hän on selvästi vaaraksi ihmisille. Hän käyttäytyy kuin susi, poliisin edustaja kertoi.

- Hänellä on hyvin vahvat ja terävät hampaat, mikä voi olla todella vaarallista, jos hän puree.

Näyttää kymmenvuotiaalta

Daily Mailin mukaan poika näyttää noin kymmenvuotiaalta, mutta testitulosten perusteella lääkärit uskovat hänen voivan olla paljon sitä vanhempi. Hän vaikuttaa älykkäältä, mutta ei ilmeisesti puhu venäjää sen paremmin kuin mitään muutakaan kieltä. Hänen epäilläänkin eläneen metsissä jo vuosia.

Tvoi Den -sanomalehti kertoi pojan liikkuvan jalat puolittain koukussa. "Hän juoksi susilaumassa ja etsi ruokaa yhdessä niiden kanssa", lehti kirjoitti.

"Susilapset" eivät ole Venäjällä kovinkaan harvinainen ilmiö. Aika ajoin maan syrjäseuduilta löytyy vanhempiensa hylkäämiä lapsia, jotka eläimet ovat ottaneet hoiviinsa."

Lähde: Iltalehti.fi

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Eipä ihme että tyyppi halus takaisin luontoon, kun on kasvanutkin siellä. Pojan kävi tuuri että pääsi karkaamaan, sillä käytännön mukaan hänet oltaisiin heti suljettu laboratorioon ja häntä oltaisiin tutkittu siellä elämänsä loppuun saakka.

Eipä häntä kannata käännyttää ihmiseksi. Sama kuin yrittäisi tehdä tavallisesta 11-vuotiaasta kissaa. Jos pärjää yksin Siperian talvessa, respektit!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat