Seuraa 
Viestejä45973

Aika kova juttu!

Puhutaan mielummin naisista kuin miehistä. Epätieteellisempää, toisin kuin homouden historian tulkitseminen.

Keskustelua naisista miehen näkökulmasta: http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?p=660087

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (33)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
fenomenologi
Aika vastenmielisen näköisten hutsujen kuvia olet löytänyt jostain.

Älä ny, toisella on tissit ja toinen on kiinteä. Videoissa ihanaa naiskauneutta Euroopasta.

Olli V
fenomenologi
Aika vastenmielisen näköisten hutsujen kuvia olet löytänyt jostain.Älä ny, toisella on tissit ja toinen on kiinteä. Videoissa ihanaa naiskauneutta Euroopasta.

Näköjään lisäsit yhden kuvan, tarkoitin 2 ensimmäisessä viestissä olevia.

toinen kuvapostauksista voisi olla sieväkin,
http://img133.imagevenue.com/loc236/th_ ... a03_06.jpg
Jos hän jättäisi pois meikit, yms paskan, ja huorahtavan asun. kyllä, joko alastomana tai perustyylisesti pukeutuneena hän olisi oikein suloinen. Mutta silloin hän ei poseeraisi. Aidosti mitään tahtova nuori nainen ei mene noihin kuviin, kyl siin on raha välissä.

Pidän hieman rehevistä, "hieman pyöreistä" ja nuorekkaista tytöistä, mutta en tuossa muodossa. Tuo on kuin mun herkkupizzani homeella ja sonnalla kuorrutettuna. Piloilla, perusformi häämöttää alta. Tuo sama tyttö ilman maskia ja aidosti olevana, se olisi jotain. Ja aidosti oleva... se taas ei helpolla poseeraa pornokuviin.

No, mulla on aistillinen ja sievä vaimo, joka on tuota mallia, joten sen enempää tuosta aiheesta. Mutta miksi tällainen threadi?

Taas toivon, että Stinger jatkaisi mun jälkeeni. Melkeinpä, jos mulla ei ois omaa vaimoa, yrittäisin hurmata hänet. Stinger on suloinen, ja omaa juuri ne piirteet joita vaimollanikin on. Stingerillä on moraali jota kunnioitan.

Sinun "Taiteilijatyyppi" tuskin kannattaa edes vastata moisiin kysymyksiin.
Kuka helvetin "taiteilija" tykkää Aku Ankasta?
Jos sinulla yleensäkään on naista (jota vahvasti epäilen - puhumattakaan kyvystäsi hahmottaa ns. taidetta...), niin Se lienee jumalaton läski ja ihan persenaama.
Muttamutta.
Mitäpä sitä "munillaan" taiteileva taikaviitta muuta saisikaan?

Tajuatko, että sinun paska makusi ei ole oikeutettu määrittelemään huoruutta.
Mene peilin eteen ja mieti mikä taikaviitta on muuta kuin ISO PASKA.

Mikäs sinut kimpaannutti? Tiedän moniakin taiteenlajeja, mm. renesanssista modernismiin, ja mm. impressionismista (Jean Renoir) postmodernismiin tahi kauhugotiikkaan kuten H.R Giger on. Ja ylipäätään. Taide on mielestäni paskaa, jos nyt sallii sanoa. Luonto ja tiede menee moisen edelle... Tosin, teen harrastustani kuin taidetta...

Ja oman vaimoni tapasin tietyn harrastuksen merkeissä, hän ei ole mitenkään ylipainoinen... lähinnä yllätyin, että hänkin harrastaa itsepuolustuslajeja.

Ja mun nickini tulee siitä, että teen taidetta luonnolla. Taiteilijatyyppi... risteytän erilaisia pieneläimiä keskenään, kasvatan trooppisia ksveja ja teen uusia risteymiä niistä. varsinkin kasveissa...ja anyway, pieneläimet ja kasvit, näissä mua ei lyödä laudalta.

Ja Aku Ankka/Taikaviitta/ on vertauskuvallinen vertaus siitä, että olen kaksinaismoralisti. Lue niitä taskukirjoja, kun kerran tiedät sen hahmon. Tosin hyvät piirtäjät siitäkin genrestä ovat mullan alla.

Rauhoitu, mies. Ja tuo goottimuija on oikeasti ylipyntätty, noin niinkuin teknisesti ottaen.. Kyllä sitä on goottienkin kanssa aikoinaan seurusteltu... suht tasalaatuista porukkaa, jopa fiksua. Joillekin tuo "hevi" jää päälle, mikä on naurettavaa.

Olen suht analyyttinen ja kovaluonteinen mies. Suorapuheinen.

taiteilijatyyppi

Rauhoitu, mies.

Tiedoksesi:

Kyseessä ei ole mies vaan tuttuakin tutumpi Kati Sinenmaa.
Esiintyy myös nikillä Outo Tuntematon.

[size=75:30c9t7pv]ps. Ei siguni tuhkatriinun laulajakaan mikään huono ole.[/size:30c9t7pv]

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Minua kiinnostaisi tietää tämän ketjun tarkoitus, että missä mielessä naisista sitten puhutaan? Onko ketjun tarkoitus vain tuoda esiin esim. sellaisia naisia, joitten kanssa miespuoliset kirjoittajat haluaisivat olla sukupuoliyhteydessä, vai ihan laajemmassakin merkityksessä naisista puhuttaisiin? Itseäni kiinnostaisi tietää, että mitä miehet odottavat naiselta seuraavissa tapauksissa

1) Sukupuoliparnerina
2) Ystävänä
3) Ihmisenä

Samaten haluaisin tietää mitä miehet olettavat naisten haluavan mieheltä samoihin aihealueisiin liittyen. Myöskin sitten vastausten myötä kiinnostaa lukea muitten naisten ajatuksia miesten vastauksiin liittyen. Toisaalta jos tämän ketjun tarkoitus on vain tuoda esiin joidenkin miesten kosteiden päiväunelmien täyttymyksiä, niin siitäkin olisi mukava saada sitten selvennys.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

NallePuh
Seuraa 
Viestejä1151

Mitä erikoista noissa topikin aloittelijan kuvissa oikeen on? Ja mitä naisista? Vähän ehkä turhan laaja käsite näin äkkiseltään ajateltuna, mutta sanon vain sen verran että ei ne naiset ny niin erilaisia ole, en minä ainakaa juuri mitään eroa huomaa? No onhan niitä pieniä, mutta ei niin suuria että niitä pitäisi oikein ihmetellä, vaikka kyllähän naisia tulee ihmeteltyä välillä..välillä puheen määrää, ja välillä niiden auttamishalua.

Olen fiksu ja älykäs!

fenomenologi
Olli V
fenomenologi
Aika vastenmielisen näköisten hutsujen kuvia olet löytänyt jostain.Älä ny, toisella on tissit ja toinen on kiinteä. Videoissa ihanaa naiskauneutta Euroopasta.Näköjään lisäsit yhden kuvan, tarkoitin 2 ensimmäisessä viestissä olevia.

Piti laittaa kun vilkasin tarkemmin sitä ihan ekaa kuvaa. Eukolla kynä hiuksissa..

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat