Seuraa 
Viestejä45973

" Bisnode Finland Oy on osa ruotsalaista Bisnode konsernia, joka on Euroopan johtava luottotietoalan toimija. Yhdessä yritysluottoluokituksia tekevän sisaryhtiömme Dun & Bradstreet Finland Oy:n (D&B) kanssa palvelemme ensisijaisesti luotonantajia tarjoamalle heille informaatiota luottopäätösten tueksi.

Olemme perustamassa henkilöluottorekisteeriä, johon rekisteröimme viranomaislähteistä kerättyjä tietoja maksun tai suorituksen laiminlyönneistä taikka muita Luottotietolain 13§:n mukaisia tietoja sekä yksilöinti- ja yhteystietoja lain vaatiman ilmoitusvelvollisuuden täyttämiseksi.

Rekisterin tietoja voidaan luovuttaa luoton myöntämistä tai luoton valvontaa varten taikka muuhun lainmukaiseen tarkoitukseen.

Lähde: Oulun Ulosottovirasto
Rekisteröity tieto: Suppeassa ulosotossa yodettu varattomuus
Summa €: 77.44
Päätös: 31.10.2007
Velkoja (puuttuu)
Tieto poistetaan: 31.10.2010

Rekisteröityä tietoa koskeva mahdollinen oikaisuvaatimus pyydetään toimittamaan alla mainittuun osoitteeseen. Rekisteriin voidaan luotettavan selvityksen perusteella merkitä suorituksen maksamistietona tieto maksuvelvoitteen suorittamisesta, jonka laiminlyönnin seurauksena rekisterimerkintä on syntynyt. Tällainen lisämerkintä saattaa nopeuttaa rekisterimerkinnän poistumista rekisterisä.

Tarkempaa tietoa m.m. rekisteröidyn oikeuksista ja eri merkintätyyppien säilytysajoista löytyy Luottotietolaista tai rekisteriselosteesta. Soliditet-henkilöluottotietorekisteriä koskeva rekisteriseloste on nähtävillä Internetissä osoitteessa http://www.dnb.com/fi kohdassa "rekisteriseloste" tai rekisteripitäjän osoitteessa.

Helsingissä 19.12.2007
Kunnioittavasti Bisnode Oy
Soliditet-henkilöluottotietorekisteri
Vattuniemenkatu 21 A
00210 HELSINKI

puh (09) 7511 9100 "

Pakenimme Ruotsista 1999/2000 johtuen siitä, että kaikkia perheeseen kuuluvia oli käytetty hyväksi lääketieteellisissä kokeissa - osa niistä hengenvaarallisia (dokumentoitu). Ruotsin valtio on myöntänyt kirjaimellisesti rikkoneensa sääntöjä ja lakia, mutta korvauksia emme ole saaneet. Viimeisten tietojen mukaan Ruotsin valtio on meille velkaa lähemmäs 6 miljoonaa Euroa.

Yritys jonka kotimaa on Ruotsi, joka on rikollinen ja tunnustanut sen mutta ei ole korvannut perheelle tekmiäänsä vahinkoa, jossa vielä vuonna 2007 kielletään Suomen kieli, rekisteröi minut ja perheeni epäluotettavaksi; Suomessa.

Ne ei sitä tajua, mutta rekisteröimällä perheeni; Bisnode Finland Oy joka on osa Ruotsalaista Bisnode konsernia, yhdessä sisaryhtiönsä Dun & Bradstreet Finland Oy:n kanssa, todistaa edustavansa rikollisia. Näin ollen, suomalainen yritys joka käyttää heidän palvelujaan, syyllistyy rikokseen Suomen kansaa vastaan.

Hyvää 2008 kaikille.
" Joka 4 viikko, 8e/päivä. "

Kommentit (7)

Ruotsalainen yritys, myy suomalaisille "aitoa ja oikeaa tietoa" joka perustuu valheellisiin tietoihin, ja elättää itseänsä sillä. Kuulostaa jotenkin perin ruotsalaiselta, näin "Lutheri(maa)laisten" kesken.

Ai niin: Goette nytte År. "Swearike två tyyssen åtta", som av ängelen; "Swear not by God".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lapin Mies
Nopeasti päätellen, asut Oulussa ja olet ulosotossa, merkittynä varattomaksi ...

Samalla tavalla jokainen lapsi viaton, mutta merkitään ja opetetaan rikolliseksi ja on ulosotossa koko elämänsä ajan. Mutta että olen maallisesti ryöstetty rutiköyhäksi ja että meitä vainotaan, se ei merkitse sitä, että olemme mielellisesti köyhiä kuten he, jotka vainoavat. Riippumatta siitä puhummeko kirkon harmaasta tai mustasta rotasta, se on minua rikkaampi maallisesti, mutta sen rikkaus on katoavasista. Minun rikkauteni ei rakennu sille mikä on katoavaista, vaan sille mikä syntyy uudelleen.

II EL ES BÖ ÖS SAA
ES II NAH KA KIR IS TÄÄ.
ÄÄ NIINKÖ ÄÄPINE
HOO NIINKÖ MÖ SIL LOIN SIMO NAHOISSAAN PYSY EI.
SI MO OR AVAN NÄK EE
HU TI AN PU UU PIEK KARI LLA
NÄ LKÄ TAP OI SIMO
SIM O VAIN AA.

Yksi hyvä puoli siinä on kun paastoaa, jotta lapsilla olisi mistä syödä, ja se on, ettei ulostetta kerry sisälle niin paljon, että se loppujen lopuksi ryöppyää ulos suusta.

Janis Petke
II EL ES BÖ ÖS SAA
ES II NAH KA KIR IS TÄÄ.
ÄÄ NIINKÖ ÄÄPINE
HOO NIINKÖ MÖ SIL LOIN SIMO NAHOISSAAN PYSY EI.
SI MO OR AVAN NÄK EE
HU TI AN PU UU PIEK KARI LLA
NÄ LKÄ TAP OI SIMO
SIM O VAIN AA.

Ei tarvitse ottaa yhteyttä mihinkään tietääkseen kuka sinä olet. Minä kerron sinulle salaisuuden, mutta älä kerro kenellekkään. Mieli on valikoiva, jopa itserakas, ja sanojen ja kirjainten valinta on "allekirjoitus"; Sinä kerrot kuka olet.

"Katso mitä olen aikaisemmin sanonut" ei viittaa vain siihen mitä olen aikaisemmin kirjoittanut/sanonut, vaan esnimmäiseen sanaan; "katso" ja viimeiseen "sano(nut)".

ka(t)so sano(nut)
iCi A s O sano : "sano" (t muistiin ITI, IDI, IVI IMI)

iSi A s O sanA : "sano", + "sana"

Isa A S O san O : "sano", "sana", + "sana"

Isa A S O S an O : "sano", "sana", + (vihje: "sona"), "sana", "sana"

Isa A S O S A nn O : "sano", "sana" + "sana", "sana", "sana" ... .. .

"katso" ja "sano(nut)" sanoista, molemmista purkautuu 24 sanaa, joista jokaisesta 24 lisää, joista jokaisesta 24 lisää j.n.e.

Vihje: ON "on", NO on "EI", ja IE "ON(sama)", ja EI on "EI".

Sain kirjeen Belgiasta;

A) Ruotsi on aiheuttanut ja myös tunnustanut rikkoneensa lakia ja sääntöjä
B) Ruotsi on korvausvelvollinen meille 6 miljoonaa euroa
C) Me olemme Ruotsille velka ~75.000 SKr (läh. opintolaina) >>
D) joiden kautta Ruotsi painostaa meitä eri tavoin, k.e. kyseinen rekisteri, jonka kautta perhe leimataan Suomessa.
E) Että Ruotsi ei ole maksanut korvauksia, on aiheuttanut taloudellisen menetyksen ja ahdingon josta onglemat Suomessa johtuavat.

Eli; Ruotsin tekemiset ja tekemättä jättämiset ovat laitonta toimintaa, ja niin on myös kyseinen rekisteri.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat