Seuraa 
Viestejä45973

Eli ajattelin tossa nostella vähän rauttaa näin uudenvuoden kunniaksi (ja säännöllisesti muutenkin), ja illalla pitää olla sellasissa liimoissa ettei vähään aikaan kävele kahella jalalla, niin kuinkas tehottomaksi tuo punttaaminen sitten muuttuu? Eli kannattasko suosiolla jättää punttaaminen väliin aivan kokonaan?

Entäs sitten tollanen muutaman kerran viikossa tapahtuva kohtuukännääminen + viikonloppuna nollat tauluun, niin kuinka hyvin se sopii punttaamisen kanssa? Onko punttaaminen yhtä tyhjän kanssa?

Kiitoksia jälleen!

Kommentit (7)

Punttaaminen+kännäys= ei hyvä.

Esim. testosteronipitoisuudet laskevat kännäämisen ansiosta, en siis voi suositella punttaajille.

Kerran kuussa voi treenaaja minun mielestäni ottaa, jos silloinkaan (jos todella haluaa tuloksia).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No ei ehkä muutama kalja vielä ratkaisevasti laske pitoisuuksia, mutta hillitysti suosittelen juomaan. Kaljakaan ei sinällään ole hyvä vaihtoehto rasvojensa(mitä lie) tähden, esim. kaljamahat.

Pienikin määrä alkoholia kumoaa reenin vaikutuksen, joten ei voi suositella samalle päivälle... Mutu pohjalta tosin, en muista mistä mukaan tarttu...

viinamies
Laskeeko jo pienikin määrä alkoholia (~pari/muutama kaljaa) testotasoa ratkaisevasti?

Miehillä jo pienet määrät alkoholia laskevat testosteronitasoa, naisilla taas testosteronitaso nousee.
Molemmilla sukupuolilla on em. lisäksi estrogeenia, jatkuva kännääminen saa miehillä mm. tissit kasvamaan, läski lisääntyy.
Kannattaa lisäksi välttää krapulassa rehkimistä, voi tulla rytmihäiriöitä.

Bodaus+kännäys saattaa aiheuttaa sivullisia uhreja. Ja ikävimmässä tapauksessa itelle käy ikävästi hauissenttimetrejä mahtaillessa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat