Seuraa 
Viestejä45973

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, milloin rakastat rakastamaasi henkilöä. Nyt ei puhuta rakastumisesta intohimoisesti, vaan rakkaudesta vanhempaa, sisarta tai omaa lastaan kohtaan. Milloin tuo rakkaus syttyy? Muistatko milloin viimeksi rakastit äitiäsi?

Rakastatko äitiäsi, kun et ajattele häntä? Rakastatko häntä, kun ajattelet jotain käytännön asiaa, joka pitää hoitaa ja joka liittyy häneen?

Voisin kuvitella, että oman lapsen rakastaminen on käsinkosketeltavampaa. Rakastaminen kietoutuu ilmeisesti jotenkin selkeämmin oman lapsen kanssa käytyihin kokeumuksiin.

Sen sijaan en osaa nimetä mitään muistoa varmalla, missä muistasin rakastaneeni veljeäni. Ehkä huomaisin rakastavani häntä vasta hänen hautajaisissaan. Latinoilla mahdollisesti toisin?

Onko rakkaus koko ajan taustalla, vai syttyykö se?

Neurotieteellistä tai kokemusperäistä näkökantaa kehiin.

Kommentit (3)

rakkaus on kuolemaa...

rakkaus on se tunne kun.. tunnet
hänet tärkeämmäksi kuin itsesi...

et mieti.. et pohdi....
toimit.. .

maksa.. sydän.. pää...
ihan sama mikä jäsen jää...
elämään...
kunhan vain rakkautesi kohde on...
hetken ennemmän elossa...

silloin sydän särkyy...
... kun et voi...
m i t ä ä n. . .

minä rakastan...
ja se sattuu...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Silloin sen tajuaa kun äiti vanhemmiten käy yhä kärttyisämmäksi ja saa vainoharhaisia hepuleita, niin ettei useimmat uskalla lähestyä. Tuon kaiken keskellä yrittää ymmärtää ja antaa hänelle tilaa rähistä rähinänsä toivoen ettei se siitä pahene, eikä hän keksi mitään juonikasta manooveria, johon ei älyä varautua.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat