Seuraa 
Viestejä45973

Muistaakseni kuulin joskus puhetta, että jos tuo etelämantereen länsiosa pulahtaisi veteen niin pinta nousisi siitä muutamia metrejä. Kyseinen tapahtumahan on ihan mahdollinen, kun se on irronnut itse mantereesta ja valuu mereen päin hyvää vauhtia.. Pine Island taisi olla tuon irronneen lohkareen nimi.

Muistaakseni parin metrin merenpinnan nousu riittäisi juurikin siihen, että esimerkiksi Bangladeshistä 1/3 osa peittyy vedellä. Kuinkahan monella muulla maalla on yhtä pieni ero merenpintaan nähden? Ja mihin asuinkelvottomilta alueilta tulevat ihmiset laitetaan?

Tästä taas voi seurata se, että kun noin suuri luonnonoikku tapahtuu niin merivirroilta lähtee mopo käsistä, ja sen jälkeen Suomessakin vietetään vuoden ympäri eskimo-bileitä.

Nämä tulivat täysin muistista, eli täydennystä/korjausta odotellaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Vierailija

Eikös nykyään tunneta tapoja pitää alueita keinotekoisesti kuivina? Eikös Alankomaissa tehdä niin? Korjatkaa joku, jos olen väärässä.

Olisko jotain linkkiä aiheesta? Miten iso alue nyt on kyseessä?
Ja ei, ei koko valtamerta voida pitää poissa millään keinoin. Voi kaupunkien ympärille kaivaa jotain ojia ja rakentaa valleja mutta aika heikkoa on. Suomenlahdelle tuo olisi hyvä. Tulisi hapekasta ja suolaista vettä paremmin Tanskan salmen läpi Itämereen ja Suomenlahteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Asimov

Ja ei, ei koko valtamerta voida pitää poissa millään keinoin. Voi kaupunkien ympärille kaivaa jotain ojia ja rakentaa valleja mutta aika heikkoa on.

The Netherlands is located in North West Europe. It is bound by the North Sea to the north and west, Germany to the east and Belgium to the south. The country is largely a delta comprised of silt from the mouths of the Rhine, Waal, Maas, Ijssel and Schelde Rivers and is generally low and flat except for the southeast where hills rise. The inland area, which is in some places below sea level, is protected by coastal dunes and manmade dykes. Without these sea defenses around 40% of the country would be under water.

http://www.atlapedia.com/online/countries/netherla.htm

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat