Seuraa 
Viestejä45973

Ajelin aamukuuden jälkeen vaimon töihinsä sairaalaan. Vain vuosi-pari sitten asvaltoitu tie oli kahtena ojana, joissa 10 cm vettä ja auto vesiliirtovaarassa kaikissa nopeuksissa yli 60 km/h !!! Ja mistä tämä tiekurjuus johtuu ??? Koska autoilijoilta kerätyistä biljoonista vain pro-sentti tai vähemmän menee vaikkapa teiden kunnostukseen, valtaosalla rahoitetaan ilmastohomppeleiden lemmenlomia tropiikkiin ja mamujen maiskutusta yms. !!!

Kommentit (14)

Teillä pidetään tilannenopeutta. Jos on lammikoita keskellä tietä, ei siitä kuulu porhaltaa täysillä läpi. Kuoppien kohdalla on "varo kuoppia"-merkki, ehtii hidastaa hyvissä ajoin.

Eikä asfalttimiehet ehdi joka paikkaan, kun niillä on aikataulut. Teitä rempattaessa jätetään vain puolinainen päällyste, ja kuukauden kuluttua kun lopullinen asfaltti saadaan, niin kuopista varoittavat kyltit poistetaan.

Lisäksi kaikkia töyssyjä ei kannata korjata, kun autot ovat nykyään niin hyviä, että jouset vaimentavat kuhmut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä parempia autoja ihmiset ostavat, sen huonompaan kuntoon tiet voi jättää. Näin on näreet, saavat autoilijat syyttää itseään. On luistonestoa ja abs-jarrua ja muita herkkuja autot täynnä. Kohta ei tarvita enää tiekylttejäkään, kun kaikilla on navigaattorit. Mitä useammalla on laitteet ja vehkeet, sen vähemmän kukaan enää kiinnittää huomiota kuoppiin tai puuttuviin kyltteihin. Jos joku sitten alkaa itkeä, niin mitään ei silti tapahdu, syytetään vaan turhasta valittajaksi ja näpertelijäksi. Kun autot alkavat lentää, ei tarvita teitäkään.

Sinähän humoristi ... !!!

Kyllä jenkkilässä tietkin ovat kunnossa, vaikka on Hummereitakin,
joilla pudottelee Irakin hiekassakin !

Esimerkiksi nuo heijastavat kartiot laidoilla ja keskiviivalla, amerikkalainen moottoritie vaikkapa Georgiasta Orlandoon on yöllä
kuin valaistua kiitorataa ajaisi, suorastaan nautinto, ei tuskanhiki
otsalla, kuten täällä !!!

Moses Leone
Jaska sen kun ajelee. Oletko saanut höynäytetyksi jotain muuta autokauppiasta?

Olen ! ( "Jaska" ... , vastasinko jonkun
toisen kysymykseen ??? )

ruskamies

Kyllä jenkkilässä tietkin ovat kunnossa, vaikka on Hummereitakin,
joilla pudottelee Irakin hiekassakin !

Ennen ihmettelin että miksi jenkkiautoissa on niin lötköpötkö jousitus. Kyseisellä maalla vierailtuani olen todennut että sen takia että tiet ovat kuin kyntöpeltoa. Täysin sutta ja paskaa.

I-Palkki
Ennen ihmettelin että miksi jenkkiautoissa on niin lötköpötkö jousitus. Kyseisellä maalla vierailtuani olen todennut että sen takia että tiet ovat kuin kyntöpeltoa. Täysin sutta ja paskaa.

Vangithan Yhdysvaltojen teitä rakentelivat. Olisi hiukan pitänyt ajatella ennen kuin pääsee taas vapaaksi.

Tottakai tiet on huonoja/huonokuntoisia. Takana on salainen Valtioneuvoston päätös, jota on perusteltu liikenneturvallisuudella ym. Huonolla tiellä kuski pysyy paremmin hereillä ja auto hajoo nopeammin, millä taas on työllistävä vaikutus.

Bensaakin kuluu enemmän, mikä pitää Liliuksen lompakon kunnossa.

Huonon tien rakentaminen ja kunnossapidon laiminlyönti on myös merkittävän halpaa valtiolle ynnä kunnille.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on siis kansakunnan ja veronmaksajan etu. Niin, että älkää marisko, ite ootte päättäjät äänestäneet duuniinsa.

Yhteiskunta on ulkoistanut tien hoidon yksityisille firmoille. Jos tiessä on vikaa, firman syy. Mutta kun firma haluaa maksimoida voittoja ja kun yhteiskunta kilpailuttaa halvimmalle firmalle, niin eihän rahaa jää joka kohtaan. Kun tiessä on pieni kupru, kestää korjaaminen kauan, kun on niin paljon muitakin ongelmakohtia työn alla samaan aikaan.

Lisäksi kun firman mielestä rikkinäinen tie on korjattu, tiehen jää vielä kupruinen asfaltti korjauksen jälkeen. Siispä kaikki kuprut eivät olekaan kupruja vaan paikattua asfalttia. Isoa tiejyrää ei kannata laahata paikalle tasoittamaan pientä asfalttipaikkaa, vaan auton jousitus ja tien normaali kuluma hoitaa loput.

I-Palkki
ruskamies

Kyllä jenkkilässä tietkin ovat kunnossa, vaikka on Hummereitakin,
joilla pudottelee Irakin hiekassakin !Ennen ihmettelin että miksi jenkkiautoissa on niin lötköpötkö jousitus. Kyseisellä maalla vierailtuani olen todennut että sen takia että tiet ovat kuin kyntöpeltoa. Täysin sutta ja paskaa.

HAISTA h.... , sinä jenkkilää ole nähnytkään ... ,
Hinthaarassa ruohoa purtuasi kuvittelit olevasi USA:ssa ... !!!

tiäremiäs
Joku keksi autoon laittaa jouset sen takia, kuin oli mahdollista että tiessä on epätasaista kulkureittiä.

Ei kun se oli just päinvastoin. Jouset pantiin siksi kun tiet oli mitä oli. Sitäpaitsi ne pantiin jo hevoskärryihin. Iskunvaimentajat taisi tulla vasta autoon ja iskarikin saattoi olla ensin tykissä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat