Seuraa 
Viestejä45973

Onko sinut yritetty myrkyttää?

Sivut

Kommentit (26)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Stinger
Seuraa 
Viestejä4720
Peksu
Jos tyrmäystipat lasketaan, niin sitten on. Onnistuttukin siinä on, taju oli poissa ja järki hukassa vaikka kuinka pitkään.

Tähän sitten lisäkysymyksenä, että vietiinkö sinulta se ns. miehen tärkein sinä tajuttomuusaikana? (vrt. naisen tärkein)

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35916

Lasketaanko se, että yrittää toistuvasti myrkyttää itsensä tällaisella tavaralla?

kemikaalikortti
LYHYTAIKAISEN ALTISTUMISEN VAIKUTUKSET:
Aine ärsyttää silmiä. Suurten höyrypitoisuuksien hengittäminen voi aiheuttaa silmien ja hengitysteiden ärsytystä. Aineelle altistumisesta voi seurata vaikutuksia keskushermostossa.

PITKÄAIKAISEN TAI TOISTUVAN ALTISTUMISEN VAIKUTUKSET:
Neste kuivattaa ihoa. Aineelle altistumisesta voi seurata vaikutuksia ylemmissä hengitysteissä ja keskushermostossa, johtaen ärsytykseen, päänsärkyyn, väsymyksen ja keskittymiskyvyn puutteeseen. Ks. huomautukset.

...

X:n käyttö raskauden aikana voi vahingoittaa lasta. Pitkäaikainen x:n käyttö voi aiheuttaa maksakirroosin.

...

LD50-arvo suun kautta rotalla: 7060 mg/kg.
Aineelle altistumisen työssä katsotaan aiheuttavan työministeriön päätöksen 1044/91 mukaan vaaraa perimälle, sikiölle tai lisääntymiselle. Naistyöntekijöitä neuvotaan ottamaan yhteys työterveyshuoltoon heti raskauden alettua tai raskauden suunnitteluvaiheessa.

Tuttu ja turvallinen etanolihan se siinä. On muuten hitonmoinen jurri noilla koerotilla, 7 promillea. Aika harva ihminen siitä selviää.

Stinger
Peksu
Jos tyrmäystipat lasketaan, niin sitten on. Onnistuttukin siinä on, taju oli poissa ja järki hukassa vaikka kuinka pitkään.Tähän sitten lisäkysymyksenä, että vietiinkö sinulta se ns. miehen tärkein sinä tajuttomuusaikana? (vrt. naisen tärkein)

Kaverit kantoivat kotiin, eli ei viety edes lompakkoa. Paskamaista se silti oli, seuraavana aamunakaan ei meinannut pysyä jaloillaan. Jos näen, että joku jonkun tuoppiin jotain tyrmäyspaskaa laittaa, niin saletisti ainakin yritän vetää naaman läjään.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039
Olli V
Mistä tyrmäystipat on tehty?

Legenda kertoo, että jotkut silmätipat tuoppiin sekoitettuna toimivat tyrmäystippoina. Kuulostaa kyllä niin legendalta, etten usko ilman uskottavaa lähdettä.

En tiedä mitä ainetta oli, mutta en huomannut kyllä mitään. Saattoi tosin johtua siitäkin, että olin juonut 4 tai 5 tuoppia ennen. tuoppia en ehtinyt juomaan edes loppuun, koska tuli niin h*lvetin paha olo. Sitten pimeni melko täydellisesti seuraavaan aamuun asti. Puolikkaan tuopin mikä tajun vei jätin tyhmyyksissäni tuntemattoman pöydän kulmalle siksi aikaa kun menin käymään urinoimassa. Eipä ole tullut tuoppeja paljoa jätettyä senjälkeen.

Olen itsekin kuullut tuon silmätippajutun, mutta en tiedä onko legenda. Kaippa niitä aineita löytyy vaikka minkalaisia millä ihmisen tajuttomaksi tai vaikka hengiltä saa jos haluaa.

Mitä juttuja muualta luin, kyllä silmätipat muka alkoholin kanssa aiheuttavat kuvattuja oireita.

Muita alkoholiin heitettyjä aineita ovat olleet eri huumeet. Tavallisen ihmisen lamauttaa kokonaan nämä aineet, mutta narkkaria vain vähän heivaa.

asdf
Olli V
Mistä tyrmäystipat on tehty?

Legenda kertoo, että jotkut silmätipat tuoppiin sekoitettuna toimivat tyrmäystippoina. Kuulostaa kyllä niin legendalta, etten usko ilman uskottavaa lähdettä.

Itselleni kävi kerran niin, että silmälääkärissä käydessäni pupillit eivät laajentuneetkaan silmätippojen laiton jälkeen, vaan niitä piti laittaa peräti kolme kertaa, ennenkuin vaikutus oli toivotunlainen. Sitten kun lähdin silmälääkäristä, niin olo oli kuin kännisellä. Tasapaino-aisti ei toiminut kunnolla, vaikka muuten ajattelu pelasi. Eli kyllä niillä jotakin vaikutusta on.

ATH
Seuraa 
Viestejä65

Silmätipat jotka laajentavat pupillia osaksi opiaatteja. Alan jätkät piikittävätkin paria viivaa. Toinen yleinen vaihtoehto eräiden kosteuspyyhkeiden sisältämä neste.

Aineita on lukemattomia. Joko itse sotkien tai erottamalla käsikauppakemikaaleista.

Itseä kiinnosti aihe, koska ollut nyt vakava mikrobietiologialtaan itsensä peittävä keskushermostohäiriö puolisen vuotta. Nyt tutkittavana likvor ja plasma näytteitä mm. biologisiin taisteluaineisiin erikoistuneessa labrassa jopa. Todennäköisesti poisulkemisen vuoksi. Toivon.

Allekirjoittanut on tyrmätty ja yritetty tyrmätä laskematon määrä aikoinaan nuorena hampuusina. Mm. Savett pyyhkeestä oluttuoppiin väännetyillä tipoilla yksinkertaisimmillaan. Olen nähnyt mömmöjen avulla tehtyjä useita raiskauksia ja juoponkääntöjä vierestä. Itseä ei ole kyseinen hupi kiinnostanut, se mainittakoon tässä.

Internet on täynnä ohjeistusta erilaisten kemikaalien ja kasvien käytöstä huumaavissa, narkoottisissa yms. tarkoituksissa. Satojatuhansia tai miljoonia sivuja.

Alkoholi plissatuna limuviinaksi on varmaan yleisin kemikaali jolla mm. pikkulikkoja/pikkupoikia on raiskattu tms. monessakin huora-ambulanssissa jne.

Neljännevuosisata sitten olisin osannut lotrata joka huushollin kotoisista napeista ja muista kemikaaleista huumaavan-tainnuttavan sotkun. Nyt en ole enää kärryllä laisinkaan, enkä halua olla, mutta varoitan yleisestiottaen sinisilmäisyyteen taipuvaisia, että "tippoja ja nappeja" pyörii jokaisessa isommassa juottolassa päivittäin.

70 luvun lopussa narkkis kertoi saavansa alta vartin ostettua heroiinia, jos meillä nuorilla olisi "tarvetta". Miten lie nyt neljännesvuosisadan mentyä. Onkohan homma hankaloitunut? Tuskimpa Siitä voinee hiukan päätellä kemikaalien määrästä ihmisillä.

Mainituksi tulkoon myös, että "kaltaisillani" ihmiskunnan tukipylväillä on tutun lääkärikunnan luottamuksen vuoksi melkoisen suuria luvallisia koti- ja matka-apteekkeja. Moni tukipylväs on kuitenkin osoittautunut mätämunaksi. Myös lääkärikunnan edustajia on tunnetusti ollut mukana.

Olkaa varovaisia pojat ja tytöt, ja ottakaa vaarin kun "yks melko monenlaista nähny heppu", ja nykyään ei niin pikkurahan ja respektin puutteessa elävä kyyninen koijari kertoo. Vaikka ei tekstin tuotto olekaan kieliopillisesti ihan mainitun sivuston yleistä tasoa edustakaan. Eli tehkää itsellenne palvelus.

Tulee oikeen haikee olo kun tätä pränttiä rustaan. Niin moni ystävä on kuollut kemikaaleihin ympärilläni ennenvanhaan. Kymmeniä. Toiset autokolarissa, jotkut kehonrakennusaineissa, kolmannet päihteissä, neljännet piristeissä, joku itsemurha mielessään,

Minä en tarkemmin ajatellen suuremmin taida pitää koko hommasta. Nykyään narauttaisin tippojen lisääjän tms, olen siitä melko varma. En ole ajatellut asiaa vuosiin. Ei ole tarvinnut.

Tuli vielä mieleen, että aikanaan kyypparit laittoivat "rasittavien" asiakkaiden laseihin terästettä ihan talon puolesta. Varmaan sitä tapahtuu vielä nykyäänkin.

On inhottavaa olla näin vanha ja kyyninen

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
asdf
Olli V
Mistä tyrmäystipat on tehty?

Legenda kertoo, että jotkut silmätipat tuoppiin sekoitettuna toimivat tyrmäystippoina. Kuulostaa kyllä niin legendalta, etten usko ilman uskottavaa lähdettä.

Joo, itsekkin olen kuullut moisen legendan mutta paikkansa pitävyydestä en tiedä. Minä ostin kyllä viikko sitten silmätippoja kuivuviin silmiin, että uskaltaisisikohan testata..

Jos haluatte saada jonkun sekaisin, niin pyörittäkää olut-tuoppia niin että siihen syntyy pyörteitä.
Sittenkun joku juo sen tuopin, niin se pyörteilevä alkoholi menee aivoihin ja se luo siellä pyörteitä ja uhri alkaa pökrätä.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Hyvin monesti baareissa naiset laittavat juomaani tyrmäystippoja sillä välin kun olen päästämässä paineita. Mistäköhän tämä johtuu. ?

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
NanoNuudeli
Hyvin monesti baareissa naiset laittavat juomaani tyrmäystippoja sillä välin kun olen päästämässä paineita. Mistäköhän tämä johtuu. ?

Haluavat päästä sinusta eroon..

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Kyllä ja yritetään jatkuvasti.

Kaikenmaailman huuhaat yrittää kertoa kuinka pelastun, jos uskon heitin puheitaan.

Näilläkin palstoilla noita on pilvin pimein, kretskuista ja ufoista alkaen.

Kyllä nuo henkiset myrkytysyritykset jotenkin kestäisi, jos vähän useammin tarjottaisiin kunnon myrkkyä, aina ei tarvitsisi olla edes jäitä joukossa.

Nykyisin käytetään viranomaislähteiden mukaan nk. gammaa tyrmäyseen, siinä ilmeisesti myös muistin vievä vaikutus... Saattavat kyllä ryöstöissänsä käyttää ihan mitä kemikaaleja sattuu, sillä kuten varmaan tunnettua on, ei moiseen syyllistyvät muiden henkeä tai terveyttä juuri ajattele, saati siihen kykene!

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Kyllä joitakin silmätippoja näemmä voi käyttää tyrmäystippoina. Tampereella tutkitaan huumausten ja raiskausten sarjaa ja tekijän epäillään käyttävän tyrmäystippoja. Tämän päivän Aamulehdessä oli kysytty, ovatko silmätippojen tyrmäävät vaikutukset huhua oikeuslääketieteen professori Erkki Vuorelta, joka vastasi: "Eivät ole huhua. Silmätipat, jotka sisältävät tetrytsoliinia, laskevat suun kautta nautittuna äkillisesti verenpainetta. Samoin silmänpainehoidossa käytettävät tipat, joissa on beetasalpaajaa, pudottavat verenpainetta."

(AL 19.2.2007, sivu 4)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat