Seuraa 
Viestejä45973

http://www.soininvaara.fi/wordpress/200 ... ankarasti/

Soininvaaran ajatus öljyn verottamisesta.
Olen samaa mieltä kirjoittajan kanssa.

Kommentit (2)

Mitä tapahtuisi käytännössä:

-Suomen ulkopuolella ei mitään

-Isovanhemmat eivät näkisi lapsenlapsiaan, koska valtio-omisteinen VR on ilmoittanut, että ei aio kehittyä ajan mukana missään olosuhteissa.

-Lentokoneet tankkaisivat jatkossakin siellä missä on halvinta. Lentoliikenne lisääntyisi, autoilu vähenisi. Ainoa rajoittava tekijä olisi taksien saatavuus. Ne kallistuu myös, mutta tuskin kukaan haluaa jäädä lentokentälle loppuiäkseen.

-Työmatkakorvauksen ylärajaa nostettaisiin, joten korotus ei koskisi niitä dorkia, jotka asuu 6..100km päässä työpaikastaan.

-Elinkeinoelämän ja virkamiesten "vaatima" autokulujen nousu siirtyisi hintoihin (verot ja hinnat nousuun). Ei ole motivaatiota säästää, koska eivät maksa itse. Olisi muuten hyvä että olisi vain yksi jättikonferenssi vuodessa. Suomessa on niin vähän todellisia päättäjiä, että voisivat siellä viikon aikana palaveerata asiansa. Illalla saunomista ja bisseä.

Jos olisin jonkin sortin pomo, en hyväksyisi missään olosuhteissa yhtään matkalaskua. R&D ja markkinointi tehköön niin hyviä tuotteita, että asiakkaat hakee ne meiltä vaikka väkisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat