Seuraa 
Viestejä13176

Jos vaikkapa ravintola tarjoaa ilmaisen lounaan satunnaisesti ihmisille, niin on todennäköistä että asiakkaalle jää hyvä mieli. Ja se osaa mainostaa jatkossa ravintolan ruokaa.

Tästä johtuen yhdellä ilmaisella lounaalla voi tienata vaikkapa 10 maksettua lounasta.

Kommentit (2)

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Ennen kuin astun pöytääsi koreaan lausun kliseen.

Massoittamalla pääsee nauttimaan pienistä onnistumisen hetkistä, jotka luonnollisesti vaativat vaivansa, mutta voisiko pysyä siinä, mitä tavoittelee eli olemaan tekemättä liian suurta perustavan laatuista virhettä omalle itselleen suhteessa maailman kooditukseen.

Selkeä olo on tuttu, ja myöskin asian imaisu unelmiinsa mukaansa ihmeteltäväksi, mikä poikkeaa luonnollisesti pintameditoinista siinä, että se on lähempänä läsnä silloin, mutta sen realisoiminen olemaan muuta, kuin tyhjän hetkittäin tiukemmin rajaantuvan olevaisuuden ja koodiolemisen epäihanuus, mutta saavuttaakseen aika ajoin niiden tarkemman ymmärryksen mennäkseen niistä hetken päästä ohitse.

- Kuinka pitkälle voisi olla prosessissa mukana ja kuinka pitkälle sitä joutuukaan vain sivusta seuraamaan jälkitutkinnolla eli eräänlaisessa muistelon jälki-istunnossa.

Hyvin polkee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat