Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Barak Osama...ups, ... Obama eniten kannatusta demoista, Clintonska vasta kolmanneksi ... voisiko Obamasta tulla demojen ehdokas ja USA:n presidentti .... puolineekeristä, jonka kiihkoislamilainen isä vei lapsena
kahdeksi vuodeksi muslimikouluun Indonesiaan aivopestäväksi ... mieshän on islmamistien Troijan hevonen USA: sisällä !!! Ja mikä huolestuttavinta, valkoisen Iowan
naiset .... 35% äänesti Obamaa, vain 30% aatesiskoa Clintonskaa ... sinänsähän tämä akka sai paljon enemmän kuin ansaitsi, katkeroitunut
äkäinen ex-porsaspressan petetty muija, sinä ansiot. Pelottavampaa on
Osaman ... ups.. Obaman saama äänimäärä valkoisilta naisilta, nakukuvat
uimarannalta tehosivat, naisten älyykkyys on alapäässä .. nyt ymmärrän,
miksi äänioikeus naisille annettiin niin myöhään ...
Obaman ulkopoliittinen kokemus on pyöreä nolla ... olisi pelkkä hameväen komistus Valkoisessa Talossa ... ehkäpä nimiassosiaatio kiehtoo
akkoja, jos Osama BinLaden olisi ehdolla, saisi ilmeisesti naisten äänet, kannetaanhan sarjamurhaajlle vankilaankin autokuormittain kosimakirjeitä ...

Sivut

Kommentit (127)

Tähän täytyy lisätä, että en voi käsittää, miksi Obamaa pidetään mustana presidenttinä: hänhän on paljon valkoisempi kuin mustaihoisempi. Sinisillä silmillä Obama ois kuin kuka tahansa kalpeanaama.

Värillä ei sinänsä ole väliä, ei busse rasisti ole, mutta jos täytyy väriä
saada Valkoiseen Taloon, olisivat täysin ylivoimaisia kanditaatteja Condi tai Powell !!! Islam on toinen asia !!!

Onneksi eivät vaaleja ratkaise Iowan imbesillit, itärannikon ituliberaalit, eivätkä Massachusetin homot, vaan vakaa Keski-Lännen jumalaa pelkäävä syvä kansa, kuten Bushin ja Kerryn ottelussakin, jota meikäväki täällä itäituja uskoen piti varmana nakkina Kerrylle !

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005

Ei kai ne nyt mitään islamilaista oikeasti pressaksi siellä päästä. Onhan siellä oikeusjärjestelmä, jolla pressa voidaan muuttaa, jos äänestyksen tulos ei miellytä.

Volitans
Ei kai ne nyt mitään islamilaista oikeasti pressaksi siellä päästä. Onhan siellä oikeusjärjestelmä, jolla pressa voidaan muuttaa, jos äänestyksen tulos ei miellytä.

Kansainväliset vaalitarkkailijat eivät nähneet mitään huomautettavaa
kaksissa edellisissäkään USA:n presidentinvaaleissa. Eivät Venäjänkään, mutta toisin kuin Venäjällä, heidät laskettiin paikan päälle !

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
ruskamies
Volitans
Ei kai ne nyt mitään islamilaista oikeasti pressaksi siellä päästä. Onhan siellä oikeusjärjestelmä, jolla pressa voidaan muuttaa, jos äänestyksen tulos ei miellytä.Kansainväliset vaalitarkkailijat eivät nähneet mitään huomautettavaa
kaksissa edellisissäkään USA:n presidentinvaaleissa. Eivät Venäjänkään, mutta toisin kuin Venäjällä, heidät laskettiin paikan päälle !

Eivät tietenkään näe huomautettavaa!

Vaalithan järjestetään jenkeissä niin, että äänestää et saa, jos et osaa lukea ja rastittaa oiken lomaketta, jonka oikein täyttämällä saa äänestysoikeuden. Hieno järjestelmä, sillä estetään imbesillejä antamasta ääniään!

Vaalien tuloshan voi olla mitä vaan, oikeudessa sitten muutetaan tulosta, jos tarve vaatii. Itse vaalit voidaan näin suorittaa ilman moitteen sijaa.

Ei kai sentään oikeusjärjestelmään jenkeissä ole islamisteja päässyt? Eli no hätä!

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä13831
Liittynyt27.11.2006

Obama olisi loistava valinta USAn seuraavaksi presidentiksi. Olen hiukan vilkaissut hänen henkilöhistoriaansa ja oikeastaan ainoana huonona puolena voisi pitää melko vähäistä kokemusta, senaattiinkin hän tuli vasta 2004. Toisaalta sitä voi koettaa kääntää eduksi, mies tulee nykyisen establishmentin ulkopuolelta. Ja olihan JFKkin suhteellisen nuori tullessaan valituksi...

Obaman biologinen isä oli muslimi joka oli kääntynyt ateistiksi. Vanhemmat erosivat hänen ollessaan parivuotias, ja myöhemmin isä muutti takaisin Keniaan, mistä oli kotoisin. Äiti meni uudelleen naimisiin ja perhe muutti Jakartaan. Isäpuolikaan ei ollut erityisen uskonnollinen. Obama itse on kristitty, ottanut jopa aikuiskasteen.

Ihmiset tekevät tulevaisuuden.

Huckabee on ainakin aivan varmasti poissa ykköspaikalta rebujen pallilla kun mennään osavaltioihin, joissa ehkä ajatellaan muullakin kuin raamatun oppien mukaan.

ruskamies
Barak Osama...ups, ... Obama eniten kannatusta demoista, Clintonska vasta kolmanneksi ... voisiko Obamasta tulla demojen ehdokas ja USA:n presidentti .... puolineekeristä, jonka kiihkoislamilainen isä vei lapsena
kahdeksi vuodeksi muslimikouluun Indonesiaan aivopestäväksi ... mieshän on islmamistien Troijan hevonen USA: sisällä !!!

Peikot on hauskoja. Muistutan kuitenkin niille jotka eivät sitä tiedä, että Obama kävi muslimikoulua, mikä järkevien ihmisten kielellä tarkoittaa: koulu oli muslimimaassa. Koulussa oli kuitenkin länsimaalainen opetus, koulu-univormuja ja KAUHISTUS!!! tytöt ja pojat samoissa luokissa!

Joo...painohirve, Iowa tietenkin, eikä Idaho, parhaimmatkin meistä erehtyvät pari kirjainta aamu-unisina .... sorry vaan... !!! Joopa, eihän siellä muslimikoulussa
mitään uskontoa opeteta, taivaan avaimia vaan petataan, alle 10-vuotias on uhri, jonka päässä "naps", kun musta "pappi" naksautta sormiaan ...
"Mantshurian kanditaatti" ... !!! Britannian Channel-4
salaa äänitti moskeijassa Lontoossa ja täysi terrositipaahdehan siellä oli
menossa !!!

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007
meikämie
Joo, pelottavaa, että Huckabee sai niin paljon ääniä. Mieshän on täysi sekopää.

Odotan sitä, että USA:n pressavaalien pääkierros käydään muslimin ja mormoonin kesken Siihen vaaliin ei ole naisilla asiaa.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

sigfrid
meikämie
Joo, pelottavaa, että Huckabee sai niin paljon ääniä. Mieshän on täysi sekopää.Odotan sitä, että USA:n pressavaalien pääkierros käydään muslimin ja mormoonin kesken Siihen vaaliin ei ole naisilla asiaa.
Varmasti tiedätkin, ettei Huckabee ole mormoni ja tuo Obama muslimina on silkkaa läppää. Ihan vain varmistan ettei mene baptistisaarnaajat ja mormonit sekaisin.

Pelottaa kyllä perkeleesti että Huckabee tai Romney tulisi valituksi. Giuliani lienee ainoa republikaanien pääehdokkaista, joka on edes vähän järjissään. Taitaa vaan kaatua abortinvastustukseen.

edit: o pois

Jep...Giuliani sallisi homoliitot, sehän foorumin pervoja viehättää ... ! Varjele kristikunnan Jumala Amerikkaa
piilomuslimi-Osamalta ... ups, Obamalta ... !!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat