Seuraa 
Viestejä979

Ehkäpä maahanmuuttajien hyvä käytös ja ahkeruudella ansaittu kunnioitus olisi sittenkin se paras lääke rasismiin.
Tällä hetkellä ainoastaan suomalaisia syyllistetään ja vaaditaan muuttumaan...

Jos vaikka lapset oppisivat heti päiväkodista ja koulusta lähtien, että esimerkiksi somalialaiset ovat aivan yhtä tavallisia kun me muutkin, niin eivätkö he tätä itseoppimaansa totuutta hyväksyisi?

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

Sivut

Kommentit (19)

Jos naapurin mamu tervehtii, sille saa tervehtiä takaisin.

On olemassa maita, vaikkapa tuosta itänaapuri, joissa ihmiset kättelevät tapaessaan tuttaviaan. Tämä kädenpuristus voisi olla suuri apu rasismin kitkemiseen.

Vähemmän tulisi puhuttua paskaa ja terrorisoitua tätä kädenpuristuksen kohdetta.

Mikäli mamun tervehdykseen kotoperäinen Olli vastaa vain mulkoilulla ja tappouhkauksilla, ei mamu kauaa tervehdi. Silloin on tyhjästä syntynyt kansojen välinen viha.

Ja kotoperäisten naisten tulisi oppia, että naapurin mamu tervehtiessään ei tarkoita sitä, että olisi valmis naimisiin juuri hänen kanssaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
peippo
Paras lääke rasismiin olisi jos kaikki rikoksen tehneet maahanmuuttajat häädettäisiin.

Pitäisi antaa tuota ennen kunnon selkäsauna. Muutenhan neekerit tulevat tänne huvin vuoksi ja tappavat valkoisen jonka jälkeen seuraa vain karkoitus.

Mamuille täytyy järjestää saapumiskoulutus, jossa heidät pakotetaan paikallisille tavoille. Mikäli ei läpäise koulutusta, saakoon itsekustanteisen paluumatkan.

Olli V
Mamuille täytyy järjestää saapumiskoulutus, jossa heidät pakotetaan paikallisille tavoille. Mikäli ei läpäise koulutusta, saakoon itsekustanteisen paluumatkan.

Tällaisen ajatteluun perustuu esimerkiksi Ranskan malli. Maahanmuuttajat pitää assimiloida kulttuuriin. Tulokset olemme nähneet.

Paras lääke rasismiin on se että tekevät työnsä, maksavat verot, käyttäytyvät... mulla ei ois mitään pahaa sanaa jos tekisivät niin. Mutta ei, he haluavat rikastuttaa kulttuuriamme haastamalla aina meidät oikeuteen kun sanomme että *Islami on raiskauskulttuuri* = joka siis on totta.

Pahemmaksi asia vielä menee että Suomen ministeriö tahtoo tätä, että me muututaan ja he saavat asua miten tahtovat. Hyvä esimerkki on esim. itä-suomessa tapahtunu tapaus kun opettaja oli kieltänyt venäjää puhuneen oppilaan pulputtamisen kesken tuntia OMG kuinka rasistista.

Mandix
Paras lääke rasismiin on se että tekevät työnsä, maksavat verot, käyttäytyvät...

Kuten moni tekeekin. Rasismi vaan kohdistuu heihin samalla tavalla. Mistäs se tavallinen kuulapää erottaa ne, jotka tekevät töitä ja maksavat veroja. Ei mistään. Samaa neekeriä ne kaikki sille on.

Mandix
Suurin ongelma ei ole edes se etteikö tehtäisi työtä, opetus ja rikollisuus, maahanmuuttajat tekee 40% suomen rikoksista vai paljos se oli? aika iso summa niin pieneltä väestöltä.

40% Suomen rikoksista??? Sulla on varmasti tilasto tämän tueksi?

Hui, muistinki väärin, eipä ollukkaa 40

EDIT: Onhan niitä rasistejakin, eikä niistä mihinkään päässä.. Nyt yrittävät kaikenmaailman lakeja EUsta asti vetää, jotku niin epäselviä että sanomalla *En tahdo kotikunnalleni yhtää maahanmuuttajaa* voisi joku maahanmuuttaja haasta ja jopa voittaa, lain nojalla.

Rasismiin ei ole mitään lääkettä. Ihmiset on aina olleet enemmän tai vähemmän epäluuloisia muita ihmisiä kohtaan. Ja kun esim. kaksi aivan erilaista kulttuuria, uskontoa tai rotua kohtaavat toisensa, niin aina väijyy pienen pieni epäluuloisuus kummankin kulttuurin, uskonnon tai rodun edustajilta. Kumpikaan ei ole toistaan parempia tässä asiassa.

Maahanmuuttajalla on oikeus pitää kulttuurinsa ja kielensä siinä merkityksessä että ne pidetään/harjoitetaan valtion lakeja noudattaen. Sama pätee valtion peruskansalaisiin.
Ja kuten kaikki olemme havainneet, kumpikaan ryhmä ei näytä voivan elää lakeja täysin noudattaen, aina löytyy niitä harhateitten kulkijoita, jotka kuvittelevat olevansa muita parempia ja/tai lakeja rikkojia, emmehän ole täydellisiä, ei maahanmuuttajat, eikä myöskään peruskansalaiset.

Jup toi *oikeus pitää kielensä / kulttuurinsa* on aika paha, toi takaa juuri sen että saa puhua iha omaa kieltä koulussa ilman mitään valituksenaihetta, syyksi sanotaa tietty että *Kieli on maahanmuuttajan turva ja rikkaus, opettajat yrittävät riistää sitä oppilailta ;(*

EDIT: Nih siitä työnteosta, onhan niitäkin jotka työtä tekee.. mutta kun mietimme rakasta naapuriamme Ruotsia, karkottaa se mielikuvat työtä tekevistä maahanmuuttajista kauas pois.. Ayla varmaa osais enemmän valasta meitä tästä (%

Lazlo
Olli V
Mamuille täytyy järjestää saapumiskoulutus, jossa heidät pakotetaan paikallisille tavoille. Mikäli ei läpäise koulutusta, saakoon itsekustanteisen paluumatkan.Tällaisen ajatteluun perustuu esimerkiksi Ranskan malli. Maahanmuuttajat pitää assimiloida kulttuuriin. Tulokset olemme nähneet.

Kokemuksesta viisastuneena asiat voi tehdä eri tavalla. Se miten asiat on, ei tarkoita että niin tulee olla jatkossakin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat