Seuraa 
Viestejä45973

Huma Abedinia on kuvailtu tummaksi, elegantiksi, pelottavan tyyneksi ja mystiseksi kaunottareksi, joka voisi esiintyä vaikka valokuvamallina.

Mutta kuka tämä Hillary Clintonin vaalijunaa suvereenisti pyörittävä Huma Abedin, 32, oikein on.

Havainnot ovat jääneet hyvin pintapuolisiksi ja ulkonäköpainotteisiksi: pukeutuu mielellään Pradaan, ei laita päälleen samoja vaatteita uudelleen, käyttää mielellään korkokenkiä ja pitää aina hiuksensa auki. Entä muuta?

Hillaryn vaalikampanjan "matkustavana henkilöstöpäällikkönä" toimiva Huma syntyi muslimiperheeseen Michiganissa, mistä hän muutti intialaisen isänsä ja pakistanilaisen äitinsä kanssa 2-vuotiaana Saudi-Arabiaan.

Isä perusti lännen ja idän välisiä suhteita tutkivan instituutin, ja äiti on maineikas sosiologian professori. Huma muutti takaisin Yhdysvaltoihin sen jälkeen, kun hänen isänsä kuoli tytön ollessa 17-vuotias.

Valmistuttuaan George Washington -yliopistosta hänet palkattiin harjoittelijaksi presidentin puolison, Hillary Clintonin, palvelukseen vuonna 1996. Hillaryn neuvonantajaksi Huma kohosi vuoden 2000 senaattorikampanjan aikana.

Mystiseksi hahmoksi noussut Huma on saanut ylistystä monesta suunnasta.

Hänen päivittäistä toimintaansa Hillaryn rinnalla seuranneet kehuvat nuorta naista siitä, miten langat pysyvät viilipyttymäisen Human käsissä paineenkin keskellä.

- Hän on niin läsnä. Luulen, että hänellä on jotain erikoisvoimia, radiotoimittaja Katia Dunn kuvaili lyhyttä kohtaamistaan Clintonin avustajan kanssa.

Huma on pysynyt arvoituksena myös niille, jotka ovat työskennelleet hänen kanssaan vuosikausiakin.

- Itse asiassa olemme kiistelleet siitä, onko hän ylipäänsä ihminen vai ei, Clintonin puoluetoveri Anthony Weiner virnuili New York Observerille.

Clintonien henkilökohtainen ystävä, muotiguru Oscar de la Renta, on tuntenut Huma Abedinin lähes kymmenen vuotta.

- En oikeastaan tiedä paljoakaan hänen taustastaan, koska Huma ei ole kovin puhelias tyttö, de la Renta kertoi.

Hän kuitenkin kuvailee tätä naiselliseksi, hillityksi, hyväntahtoiseksi ja lojaaliksi ihmiseksi, joka on samalla myös työnarkomaani.

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
NallePuh
Se on lesbo clintonin rakastajatar, ja tuleva ykkösnainen.

Mitens tämä T.Halosen pitkäaikainen tiedottajatat Maria Romantshuk? Mitä hänestä tiedtään, paitsi että taistolaistoimittaja ja suku venäjänjuutalaisia??

t.
Meyer Amschel Sobelsohn

-

Mahtaako olla nainen. Ettei vaan olisi transu.. sellainen tuli mieleen kuvasta heti kun se pompsahti ruutuun.

Onko tietoja mitä tuon asun alta löytyy?

somedude
Se Huma on tietty sitä varten, että Billkin saadaan Hillaryn kanssa mukaan kiertueelle.

Meinasin justiin kysyä, että mitenkähän Bill pysyy nahoissaan...

Tämmöisiä juttuja; http://www.rightpundits.com/?p=987

[size=150:2f8xcasp]Huma Abedin is Hillary Clinton’s Lesbian Lover? [/size:2f8xcasp][size=75:2f8xcasp]By MCCAIN[/size:2f8xcasp]
Meet Huma Abedin, rumored to be Hillary Clinton’s lesbian lover. See her photos. We cannot confirm nor deny the sensational claims reported in a leading British newspaper, but we can say that Huma would make a great Under Secretary.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat