Seuraa 
Viestejä13176

Nämä humanoidit mitä avaruudessa on, ovat evoluution tulosta. Ovat olleet ihmisiä ja tälläisiä tavallisia palliposkia. Evoluutio on muovannut ihmisetstä hoikan ja timmin otuksen. Lihavat on kuollut, niin on jäänyt vain timmejä ja laihoja henkilöitä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Tsk Tsk... ei tartte evoluutiota auttamaan sellaisten olioiden muovaamissa jotka ovat ratkaisseet tähtienväliseen matkailuun liittyvät ongelmat, voivat muokata omaa perimäänsä täysin vapaasti, siis olettaen että ovat enään biologisia entiteettejä ollenkaan, vaan korvannut osiaan mekaanisilla

EDIT: typo

Minusta humanoidit kuvataan aina liian ihmismäisinä, on noita harmaita, Pohjoismaisen vaaleahipiäisiä ja hiuksisia jne. Olisi kai aika epätodennäköistä että tänne jostain kaukaa tullut humanoidirotu olisi kehittynyt niin samanlaiseksi kuin ihminen, kun mahdollinen evoluutio on mennyt alusta saakka toista rataa. Kaksi kättä ja kaksi jalkaa joissa suunnilleen sama määrä sormia ja varpaita kuin ihmisellä, silmä-korva-sierainparit samoissa paikoissa kuin ihmisellä jne. tuntuu liian matkitulta. ja vaikka olisivat muokanneet ihmistä historian saatossa, niin ihminen ja apinat ovat kuitenkin hyvin samanlaisia fysiologialtaan, joten muokkauksen olisi pitänyt tapahtua jo paljon ihmistä aikaisemmin, joten miksi apina olisi kehitetty ensin heidän kuvakseen?
Stargate-sarjassahan selitettiin eri humanoidien samankaltaisuuden syyksi, että ne ovat samaa alkuperää ”siementä”. Tämä tuntuisi aika epätodennäköiseltä, varsinkin kun on oletettava että tämä sama alkuperä ei voisi olla kovin kaukaa evoluution historiasta, jotta kaikista tulee ihmisen näköisiä.

Tietenkin voidaan katsoa että pystyasento, kaksi kättä jossa hienovaraiseen työskentelyyn kykenevät sormet, kaksi silmää syvyysnäköön, kaksi korvaa pään molemmin puolin stereokuuloon jne. olisivat vaatimus että laji voi kehittyä työkaluja käyttäväksi tekniseksi sivilisaatioksi, mutta silti nämä ulokkeet, näkö-kuulo-hajuaisti-hengitys-tartuntaelimet voisivat varmasti sijaita aivan toisin, ei ihmismäisesti tai nisäkäsmäisesti, ilman että eliölaji menettäisi kehittymismahdollisuuksiaan.

Itse pidän enempi Stargate SG-1:n, Star Warsin, Star Trekin, Babylon 5:n sijaan sci-fistä, jossa on humanoideja jotka eivät muistuta ihmistä paljonkaan. Ennen budjetti asetti varmasti rajat, mutta nykyään voidaan luoda tietokoneilla vaikka mitä. Starship Troopers marssitti esiin tavallisuudesta poikkeavia avaruuden humanoideja, no olivathan ne hyönteisjäljitelmiä, mutta kuitenkin jotain muuta kuin totutut, eli ihmiset maskissa. Liskomaiset humanoidit ovat myös yksi stereotyyppi humanoideista, tosin nekin liian ihmismäisinä.

Veikkaan että jos avaruudessa on teknisiä sivilisaatioita, ne eivät muistuta ihmistä enemmän kuin vaikka tursasta, rukoilijasirkkaa ym.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Star Trekissähän se tarina meni niin, että oli aikoinaan tämä rotu, 'muinaiset humanoidit', retkeilivät pitkin galaksia n. 4.5miljrd vuotta sitten, tylsistyivät yksin olemiseen linnunradalla niin kylvivät syntyviin tähtikuntiin omaa perimäänsä ennen lähtöään galaksista(tämä myös 'in-character' selitys sille miten jotkut lajit voivat saada jälkeläisiä keskenään), olivat myös koodanneet viestin tämän perimän sisään jos tarpeeksi monelta planeetalta keräsi näytteet ja kasasi datan kokoon

T. Trek enthusiast ^^

kts. avatar

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat