Seuraa 
Viestejä979

Kumpi on meille suomalaisille ja Suomelle ylipäätään tärkeämpää: kansallinen eheys vaiko jokin bruttokansantuote jollain aikavälillä?

Kovasti on puhetta, että jos ei maahanmuuttajia oteta niin Suomen talous kärsii kovasti. Mutta entäs sitten? Emmekö me kestäisi tilannetta, jossa talous taantuu ja uudelleenjärjestyy ja samalla kansakunnan etninen tausta pysyy homogeenisenä ja eheänä? Historiasta tiedetään että mitä yhtenäisempi kansa, niin sitä paremmin se selviytyy kriiseistä. Ajatelkaapa jos vaikka nykyinen Ranska ajatuu sotaan ja vakavaan kansalliseen poikkeustilaan, miten sen multietninen väestö tulisi tilanteessa toimeen? -tuloksena olisi täysi kaaos.

Kautta historian on maamme talous kärsinyt, ehkä merkittävämpänä muistissa lienee 1800-luvun nälkävuodet, ja aina olemme selviytyneet. Nyt ollaan tavallaan tekemässä tyhjäksi kaikkea sitä työtä jota aikaisemmat sukupolvet ovat tehneet historiamme eteen. Miksi ihmeessä maailmassa edes olisi "kansoja", jos ne oltaisiin pyyhkäistävissä pois pelkkien taloudellisten intressien edestä??

Nykyisessä tilanteessa olisi ehdottomasti järkevintä ja turvallisinta pitäytyä kansallisesti yhtenäisenä ja seurata muun Euroopan kehitystä tarkasti sivusta. Jo niinkin lähellä kuin Ruotsissa on meneillään sivilisaatioiden mullistus, joka hiljalleen mutta varmasti johtaa nykyisen elämäntavan hajoamiseen ja kansakunnan etnisen taustan muuttumiseen. Jo Karibiallakin jossa ennen asui onnellinen intiaanikulttuuri asuu nykyään AINOASTAAN mustia afrikkalaisia siirtolaisia!! Jokaisen täytyisi tajuta että tässä on tosi kyseessä, eikä mikään "humaani ja kiltti" maailmanpoliittinen murros.

Avoin, olkoot vaikka kuinka työperäiset taustat, siirtolaisuus johtaa aina eri etnisten ryhmien vastakkainasetteluun. Se on meillä kirjoitettuna DNA:han eikä sitä voi pyyhkiä pois mitenkään, vähiten jatkuvalla poliittisella suosimisella. Orwellmainen yhteiskunta voisi pysyä koossa, vaikka väestö olisikin multietninen, mutta sitä tuskin kukaan tahtoo vaikka viitteet nykypäivänäkin ovat jo olemassa.

Raha ja talousluvut ovat sokaisseet monet päättäjät, esimerkiksi Vihreästä puolueesta ja nyt viimeisempänä ovat ruotsalaiset tulleet kunnolla esiin. Kuitenkin tämän kehityksen hinta tulee olemaan kallis, eikä lopussa ole mahdollista sanoa hyödyttikö muutos kansaa koska kansa on muutettu kehityksen aikana!
Osa poliitikoista on aiheuttamassa Suomelle suurta kärsimystä, ja meidän on muutettava heidän tuhoon fiksaatoitunutta politiikkaansa tai päädymme historian lehdille tukahtuneena kansana, aivan kuten monet, monet muutkin kansakunnat historian saatossa. Kuka tätä tosissaan haluaa?
Hankkikaa itsellenne teos "kuolleista kansoista", niin tajuatte että uhka on todellinen ja ainoa syy miksi maailmasta löytyy etnistä ja kultturellia diversiteettiä on kansallinen itsesuojeluvaisto

Etninen väkivalta on yksiä pahimpia asioita, joita ihminen on ikinä saanut aikaa, ja nyt olemme tekemässä sitä itsellemme "korrektiuden" ja leveämmän eläkkeen nimissä! Englantilaisen yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan ihmiset vain haluavat asua oman väen keskuudessa (yllätys, yllätys). Kaikenlainen muu kehitys johtaa pahaan oloon! Ja jos historia on täynnä pahaaoloa multietnisissä yhteiskunnissa, niin miksemme usko sitä? Ääri-egilitaristi voisi nyt kysyä itseltään: "miksi kansat asuvat nykyäänkin omilla alueillaa eivätkä ole sekoittuneet keskenään vaikka ihmisiä on ollut tuhansia vuosia?"

[size=200:26bzfq03]" TURVAA ENNEN TALOUSKASVUA " -CARGO[/size:26bzfq03]

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

Kommentit (11)

Starman
Suomen BKT ja kansallinen eheys eivät ole kilpailevia asioita vain pikemminkin toisiaan tukevia.

Voihan sitä kaikesta äänestää...

eli emme tarvitse ollenkaan maahanmuuttajia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vahtera
Joo. Rajat kiinni ja vaalitaan sisäsiittoisuutta. Kansantaudit yhdistää.

Jos lopetat siskosi n.......n sisäsiittoisuus ei uhkaa.

Suomen ongelmalliset kansantaudit johtuvat elintavoista, joten vähennä myös rasvaa ruokavaliossasi ja syö myös ne "rehut" lautasen reunalta. Ruokalantäti on laittanut ne sinne ihan syystä.

Vuosikymmeniä sitten suomalaisten ravinto oli epäterveellistä ja asiaa ryhdyttiin valistamalla korjaamaan. Nyt kun saamme Lidlin valikoimassa keskieurooppalaista einesruokaa, se on usein suolan ja rasvan suhteen nykysuomalaisesta mausta poikkeavaa epäterveelliseen suuntaan.

Mitä tulee suomalaisten geenipohjaan, se on riittävän kirjava ilman sirppisoluanemiaakin.

t.
Meyer Amschel

-

Meyer Amshell sobelsohn
Vahtera
Joo. Rajat kiinni ja vaalitaan sisäsiittoisuutta. Kansantaudit yhdistää.Suomen ongelmalliset kansantaudit johtuvat elintavoista, joten vähennä myös rasvaa ruokavaliossasi ja syö myös ne "rehut" lautasen reunalta. Ruokalantäti on laittanut ne sinne ihan syystä.

-


Ruokavaliolla on toki suuri osuus, mutta ei se ole koko totuus, perehdy vaikka 100 suurinta suomalaista äänestyksessä hyvin sijoittuneen Leena Palotien tutkimuksiin. Esim ms-tauti on niin v***umainen sairaus, etten menisi viisastelemaan sitä potevalle vihannesten syönnilla ja sukulaisten nussimisilla.

Leena Palotie
s. 1952
Suomalaisten kansantautien perimän selvittänyt genetiikan huippututkija
Sija 77

"Genetiikan tutkija Leena Palotie kuuluu suomalaisen tieteen nykyisiin uranuurtajiin. Helsingin yliopistossa ja Kansanterveyslaitoksella työskentelevää professoria pidetään yhtenä ihmisten geeneihin liittyvän tutkimuksen johtavista tutkijoista nykymaailmassa. Itse hän pitää suurimpana saavutuksenaan 15 suomalaisen tautiperimän geenin paikannusta. Näihin kuuluvat mm. korkea verenpaine, skitsofrenia, käsi- ja nivelrikko, multippeli skleroosi, veren rasvataudit ja laktoosi-intoleranssi."

http://www.yle.fi/suuretsuomalaiset/100 ... province=0

Mutta talouden realiteetti tulee kumminkin vastaan eli miten korvaamme puuttuvat 100- 130 000 työntekijää?

S.P.Huntingtonin mukaan saman sivilisaation sisällä tapahtuvat kulttuurien kosketus ja siirtolaisuus harvoin johtaa ihmisryhmien välisiin konflikteihin. Vastakkainasettelut syntyy, kun eri sivilisaatiot törmäävät toisiinsa. Tässä tapauksessa esim.Afrikasta tänne tulevat siirtolaiset kohtaavat varmasti vaikeuksia kautta koko kulttuurispektrin rannan toisin kuin vaikka Suomeen muuttanut saksalainen insinööri.

Afrikasta ei ainakaan työntekijöitä saada. Toisaalta eihän punavihreitäkään työ kiinnosta joten varmaan tuntevat enemmän yhteenkuuluvuutta neekereihin kuin rehellisiin valkoisiin.

Vahtera
Meyer Amshell sobelsohn
Vahtera
Joo. Rajat kiinni ja vaalitaan sisäsiittoisuutta. Kansantaudit yhdistää.Suomen ongelmalliset kansantaudit johtuvat elintavoista, joten vähennä myös rasvaa ruokavaliossasi ja syö myös ne "rehut" lautasen reunalta. Ruokalantäti on laittanut ne sinne ihan syystä.

-


Ruokavaliolla on toki suuri osuus, mutta ei se ole koko totuus, perehdy vaikka 100 suurinta suomalaista äänestyksessä hyvin sijoittuneen Leena Palotien tutkimuksiin. Esim ms-tauti on niin v***umainen sairaus, etten menisi viisastelemaan sitä potevalle vihannesten syönnilla ja sukulaisten nussimisilla.

Leena Palotie
s. 1952
Suomalaisten kansantautien perimän selvittänyt genetiikan huippututkija
Sija 77

....

Onhan se hienoa, että Palotie on selvittänyt geenivirheitä, mutta niiden merkitys yleisissä sairauksissa on merkityksetön. Nämä "suomalaisen perimän sairaudet" ovat muutama periytyvä geenivirheestä johtuva sairaus, joista suppeimmin esiintyvät löytyvät vain muutamasta suvusta tai tietyn pitäjän asukkailta. Puhutaan esim. "rautalammin-taudista" jne..

Geenivirheet eivät aiheuta potilaan sairastumista ellei samaa virheellistä geeniä saada molemmilta vanhemmilta. Siksi nämä sairaudet keskittyvätkin niille alueille, jotka saivat talonpoikais-asutuksen suhteellisen myöhään, nopeasti ja siihen aikaan kun Ruotsi valtion politiikka suosi talonpojan liikkuvuuden rajoittamista mm. tapulikaupunkien privilegioilla.

Pitäjien asutushistoriat kertovat jopa yhden suvun perustaneen kokonaisen pitäjän kaikki ensimmäiset talot. Vasta sitten tuli muita. On odotettavaa, että 200-400 vuotta tämän jälkeen löytyy perinnöllisiä sairauksia.

Luonteensa mukaisesti nämä sairaudet eivät voi olla yleisiä koko väestössä, sillä niitähän ei olisi jos geenienvaihto olisi ollut alueellisesti edes maakunnanlaajuista. Suurimmalta osin ongelma poistui a. teollistumisen (maaltamuutto), b. polkupyörän (pidemmät riiuu-reissut myös köyhillä) ja c. linja-auton (vielä pidemmät riiuu-reissut!) tullessa.

Paljon mölisty "sisäsiittoisuus" ei siis ole koskaan ollut suomalainen ogelma, vaan pielaveteläinen, ilomantsilainen jne. probleema. Kun liikutaan kirkonkylää kauempana, ongelmaa ei ole.

Tai on meillä yksi geenipohjan kapeudesta kärsivä väestönosa: Mustalaiset. Heistä ei ole tapana puhua jostain syystä?

Mustalais-suvut ovat usein keskenään verikostojen ja "väistämissääntöjen" erottamia, eli pariutuminen on tapahtunut liian suppeassa piirissä. Tämä näkyy mm. nuorten eläkeläisten suuressa määrässä, vai väitätkö että mustalaiset valehtevat päästäkseen eläkkeelle heti kun lapsilisä loppuu?

Balkanin mustalaisten tapoja tutkineet ovat huomauttaneet, että esim. Romaniassa mustalaistyttö joutuu seksuaalisen toiminnan piiriin heti ensimmäisten kuukautisten jälkeen, ja useimmiten asialla on enmmäinen paikalleosunut (lähi)sukulais-mies.

Myös muslimien keskuudessa mm. Pakistanissa vallalla-oleva serkus-avioliittojen käytäntö on kaventanut vaarallisesti geneettistä gradienttia. Tällä saattaa olla vaikutusta mm. havaittuun korkeaan rikollisuuten?

Sirppisolu-anemia on tähän asti puuttunut Suomesta, mutta sitä näemmä rekrutoidaan tänne oikein poliittisilla päätöksillä?

Tutkijat ovat puhunet perinnöllisten sairauksien suomalaisesta ja juutalaisesta ryhmästä. Tämä siksi, että po. kansat olivat ensimmäisinä -korkean kulttuuritasonsa ansionsa- tutkimassa perimäänsä ja kartoittamassa po. sairauksia. Muut tulevat vasta vuosia jäljessä.

Myöskään ei sovi unohtaa maahantuotettujen tarttuvia tauteja, HIViä, hepatiittia, jne., joiden esiintymisen määrät ovat suoraan verrannollisia "pakolaisten" vastaanottoon ja ongelma on kasvanut samassa suhteessa.

t.
Meyer Amschel

-

Laajamittainen maahanmuutto ei ratkaise Suomen talouskysymyksiä kuin korkeintaan negatiiviseen suuntaan. Suomessa ei ole koskaan ollut pulaa työvoimasta. Tämä on vain joiden suuryrittäjien liturgiaa, jotka haluaisivat maahan orjatyövoimaa palkkoja polkemaan, jotta osakkeenomistajat saisivat vielä suurempia voittoja. Näitä yrittäjiä ei kiinnosta Suomen tilanne kokonaisuutena, vain Sveitsissä olevien tiliensä loppusumma.

Arnold Goyakla
Laajamittainen maahanmuutto ei ratkaise Suomen talouskysymyksiä kuin korkeintaan negatiiviseen suuntaan. Suomessa ei ole koskaan ollut pulaa työvoimasta. Tämä on vain joiden suuryrittäjien liturgiaa, jotka haluaisivat maahan orjatyövoimaa palkkoja polkemaan, jotta osakkeenomistajat saisivat vielä suurempia voittoja. Näitä yrittäjiä ei kiinnosta Suomen tilanne kokonaisuutena, vain Sveitsissä olevien tiliensä loppusumma.

Mutta kyllä me tarvitsemme huippuosaajia!

Esimerkiksi Lagosin yliopistossa maisteriksi valmistunut chanalainen monilahjakkuus Georg "Kongs" Umbsah on yhä vailla koulutustaan vastaavaa työtä:

Toivottavasti hän pian pääsee Nokialle tavoittelemaansa johtajanpaikkaan? Sitä odotellessan hän pitää dzemba-rummutus -kursseja Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksessa.

t.
Meyer Amschel

-

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat