Seuraa 
Viestejä45973

Mitäs tuumaatte näistä? Samasta aiheesta kukin...

http://www.godlikeproductions.com/forum ... 482279/pg1

http://www.zetatalk.com/index/zeta425.htm

http://www.tiedontalo.net/viestit/zetatalk_05012008.htm

(keskimmäisessä on linkkejä moniin kuviin)

Kommentit (7)


Me emme halua antaa tarkempia tietoja ilmiöistä, jotka tulevat kiistattomasti todistamaan Planeetta X:n olemassa olon, sillä me haluamme näiden ilmiöiden tulevan yllätyksenä asioiden salailua ja peittelyä harjoittaville tahoille ja siten aiheuttamaan heidän toiminnalleen suuria vaikeuksia. Me haluamme asioiden salailuun ja peittelyyn osallistuvien pelästyvän ja kertovan kansalaisille asioiden todellisen tilan tai epäonnistuvan salailussa ja peittelyssä niin vakavasti, että kaikki huomaisivat heidän kyhäämiensä peitetarinoiden olevan valheellisia.

Juuppajuu

(tätä siis tuumasin)

re

Me emme halua antaa tarkempia tietoja ilmiöistä, jotka tulevat kiistattomasti todistamaan Planeetta X:n olemassa olon, sillä me haluamme näiden ilmiöiden tulevan yllätyksenä asioiden salailua ja peittelyä harjoittaville tahoille ja siten aiheuttamaan heidän toiminnalleen suuria vaikeuksia. Me haluamme asioiden salailuun ja peittelyyn osallistuvien pelästyvän ja kertovan kansalaisille asioiden todellisen tilan tai epäonnistuvan salailussa ja peittelyssä niin vakavasti, että kaikki huomaisivat heidän kyhäämiensä peitetarinoiden olevan valheellisia.Juuppajuu

(tätä siis tuumasin)

pikalukutaitosi löi J.F Kennedynkin luku nopeuden + kuvat päälle

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sokeastiko netistä noita viitteitäsi haet vaiko ihan vain trollauksen nimissä tarkoituksen hakuisesti?

Kuitenkin, etkö todellakaan pysty eroittamaan täysin huuhaan (kuten nuo kolme viittaamasi lähdettä) asiallisista ja luotettavista lähteistä? Todella säälittävää, jos nykynuorison (ja miksei hieman vanhempienkin) arvostelukyky on tälle tasolle laskeutunut!

hanion
re

Me emme halua antaa tarkempia tietoja ilmiöistä, jotka tulevat kiistattomasti todistamaan Planeetta X:n olemassa olon, sillä me haluamme näiden ilmiöiden tulevan yllätyksenä asioiden salailua ja peittelyä harjoittaville tahoille ja siten aiheuttamaan heidän toiminnalleen suuria vaikeuksia. Me haluamme asioiden salailuun ja peittelyyn osallistuvien pelästyvän ja kertovan kansalaisille asioiden todellisen tilan tai epäonnistuvan salailussa ja peittelyssä niin vakavasti, että kaikki huomaisivat heidän kyhäämiensä peitetarinoiden olevan valheellisia.Juuppajuu :lol:

(tätä siis tuumasin)
pikalukutaitosi löi J.F Kennedynkin luku nopeuden + kuvat päälle :lol:

Ei ees lyönyt. Katsoin linkit sekä selasin vähän niitä. Huhhuijjakkaa.

Helkkarin kannikat kun joskus aivan luonnostani mielenkiinnosta olen lukenut esim. jotain Mars anomality sivuja, mutta aina mennään sen kohdan yli jossa ei voi enää uskoa. No ns. mysteereitä on, aina on kummia juttuja, mutta kun näillä selityksillä sekä selityksiä tukevien detaljien väkinäisillä hauilla kummasti vähennetään mielenkiintoa kohtaansa. Kummasti noissa aloittajan jutuissakin nopeasti selaten aletaan selittämään lopussa Usan ja Israelin sitä-ja-tätä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat