Seuraa 
Viestejä13176

hyvä systeemi tuo lihavien leikkaaminen, mutta pitääkö paikkansa että eivät enään liho leikkauksen jälkeen vaikka söisivät epäterveellisesti ja enempi mitä kuluttaa.

Kommentit (8)

tiäremiäs
eivät enään liho leikkauksen jälkeen vaikka söisivät epäterveellisesti ja enempi mitä kuluttaa.

Jos suhun pumpataan 5000 kcal/d ja kulutat 3000 kcal/d, se 2000 kcal/d varastoituu suhun tavalla tai toisella. Pääosin siitä energiasta tulee läskiä. Leikkauksella voidaan vain pienentää leikkaushetkisiä varastoja, eikä se vaikuta tulevaisuuteen mitenkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En ymmärrä miksi normaalit ja lievästi ylipainoisetkin ihmiset käyvät jossain rasvaimussa. Rasvaimu on käsittääkseni suunniteltu nimenomaan sairaanloisen ylipainoisille ihmisille, joilla lihavuus haittaa raskaasti liikkumista ja terveyttä ja joiden tilassa liikunnan aloittamisesta on alkuvaiheessa enemmän haittaa kuin hyötyä(sydänkohtaus).

Kuvaa jotenkin yhteiskunnan ja maailman rappiota, että mahalaukulle tehdään ohitusleikkauksia eli ruoka ohjataan puolisulamattomana suoraan suolistoon. Ruoka ei imeydy eli ongelma ei olekaan se että syöt saatanasti liikaa. Syö vaan mitä tahansa ja paskan mukana heität ylimääräisen energian pönttöön...

Toinen on nämä "lääkkeet" joilla estetään rasvan imeytymistä eli syö vaan helevetisti namia ja rasvaa, pilleri vaan päälle niin voit heittää rasvapaskat pönttöön...

Sairasta. Ymmärrän että jos ihmisellä on esim. jokin sairaus, mutta "terveille" ihmisille en ymmärrä tuollaista tehtävän.

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197

Lihoo leikkauksesta huolimatta, jos syö liikaa ja väärin.

Leikkauksen idea onkin kai motivoida laihdutuksessa. Tulokset tulevat nopeammin ja helpommin. Sitoutumista laihdutus aina vaatii. Miksi liikalihavaa ei saisi auttaa leikkauksella? Tavoitteenahan on terveempi elämä, ei vain esim. ulkonäkö.

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Leikelköön kukaan itseään miten haluaa ja huvittaa ja mistä syystä tahansa, vapaassa maailmassa elämme, jos jollain kukkahattuilijalla jotain valitettavaa niin voi voi

Aamuradiossa oli viikko-pari sitten aamun kysymyksenä, että mitä erään tutkimuksen mukaan 60% miehistä haluaisi tehdä mutta ei uskalla.

Vastaus: mennä rasvaimuun

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat