Seuraa 
Viestejä45973

Tämän nopeuden luulisi lähenevän ääretöntä!

Perustelen tätä sillä, että kun Juumala aloittaa työnsä maailmankaikkuden pisteiden päivittämiseksi, kussakin aineepisteessä ilmenevä nopeus on c eli valonnopeus...

Kun Juumala sitten järjestelmällisesti päivittää jokaisen maailmankaikkeuden pisteen, ja näitä pisteitä on lähes 10^64kpl on maailmankaikkeuden päivitysnopeus 3*10^72 m/s vähintään.

Valonnopeus ei sinänsä ole mikään mahdottoman suuri, kuuhun sillä pääsisi reilussa sekunnissa!

Tämä tarkoittaa, että kun rukoilemme jonkin vaivan poistumista, Juumala voi ottaa seuraavalla "päivitys"-kerralla mukaansa parannuskoneensa, joka päivittää nuo sun kehosi sairaat pisteesi ennalleen...

Tätä tarkoitetaan sillä, että Juumalalle ja uskovaiselle on KAIKKI MAHDOLLISTA... Itse et voi paljoa ymmärtää siitä, kuinka kaikki tapahtuu, mutta SE ON MAHDOLLISTA!

Jos sinulla on jokin vaiva tai sairaus - kuten itselläni 5 hajonnutta hammasta, rukoile, että Juumala ottaisin mukaansa tuon parantavan "koneensa" joka voi palauttaa kaikki avaruuden pixelit ennalleen!

Kerron sitten, kun olen saanut hampaani takaisin! En usko hammaslääkäreiden pystyvän siihen! Mutta ellen saa, on uskoni koetuksella, ja voi olla, että menetän uskoni paranatumiseeni täysin jossain vaiheessa... Juumala voi ottaa koneensa mukaansa vain kertaalleen per maailmankaikkeuden päivityskerta, joten jos parannettavia on useita, kuten myös ihmisten terveenä pitämisessä, voi kestää tovin, ennen kuin ne takaisin saa!

Jos pedot saavat uudet hampaat kuluneiden tilalle, miksen minäkin?!

Kommentit (1)

Kun pistät kaksi hyvin rullaavaa leikkiautoa matkaan, niin eihän niihin tarvitse hetkeen koskea ja silti ne liikkuu. Sama se on maailmankaikkeudessakin. Kun jotkin prosessit on pantu liikkeelle, niin ne jatkavat sillä tiellään, ennenkuin joku, esim. Jumala tai pienemmässä mittakaavassa ihminen, muuttaa sitä. Kykenee päivittymään siis pitkälti itsekseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat