Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Toimistotilat ovat usein halvempia kuin kämpät. Houkuttaisi muuttaa sellaiseen. Kuitenkin minulle on yksi sun toinen lupaillut reissua raastualle, jos toimistotiloihin muutan. En näe väitteessä kuitenkaan mitään järkeä. Eikös ihminen nyt saa asua millaisessa hökkelissä tykkää, vaikka puussa, kunhan hän on hyvin verokarhun tavoitettavissa (=omistaa osoitteen)?

Kommentit (6)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä29581
Liittynyt16.3.2005

Lienee laitonta joidenkin pykälien mukaan, mutta toisaalta kukaan ei varmaan perään huuda, jos vain vuokraat toimiston ja muutat siihen. Sama on kesämökkiasumisessa, sekin on kiellettyä, mutta ainakin yksi tutuntutuntuttu sitä tekee, eikä kaupunki asialle mitään voi.

Mistäs lähtien on muka tarvittu osoitetta? kyllä poste restante piisaa kirjeenvaihtoon. Toki jos on reservissä, niin pitäsisi esikuntaan ilmoittaa mahdollinen residenssi. Mutta koskeekos tämä heitä pelkästään ketkä ovat vannoneet?

Tuottaneeko opintotuen saaminen ongelmia toimistotiloissa asuessa? Tarkisteleekohan ne kuin tarkkaan, että missäs sitä oikein asutaan?

asdf
Seuraa 
Viestejä11640
Liittynyt16.3.2005

Yksi kaverini asui monta vuotta Mechelininkadulla isohkossa toimistossa. Vuokra oli sijaintiin ja "asunnon" kokoon nähden naurettavan halpa. Ainoa, joskin suurehko, miinus oli pesutilojen puuttuminen. Ei siis ollut lavuaaria kummempaa peseytymispaikkaa. Kaverini kävi pesulla työpaikkansa ja kuntosalin pesutiloissa.

Ikinä hänellä ei ollut mitään ongelmia toimistossa asumisen takia. Toimiston oli tosin vuokrannut yritys, jolle kaverini maksoi vuokraa asumisestaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat