Seuraa 
Viestejä13176

Pitäisi polttoaineen veroja nostaa vieläkin, vaikka niitä nostettiin just.

Sivut

Kommentit (22)

NallePuh
Seuraa 
Viestejä1151

Joo, kyllä se mulle passaa. Itse en omista autoa enkä muutakaan bensalla kulkevaa hökötystä, niin minulle aivan sama. Hyvä vaan että nostaa polttoaineen hintaa.

Olen fiksu ja älykäs!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei tunnu missään vaikka nousisi kuinka paljon. Jos dieselin hinta nousee paljon niin se rupeaa haittaamaan tosin kuljetusliikkeitä.

Toisaalta auton polttoaineet ovat jo nyt ekologiseen rasitukseensa nähden ylivoimaisesti rankimmin verotettava kulutustuote.

Nostaisivat vaikka alkomahooliveroa, sillä ne oikeasti tienais.. (vaikka vastaha ne sitä nostiki) Taitaa mennä enemmän viinaa kurkusta alas ko bensaa

Lähes kaikilla poliitikoilla on kusta päässä. Kunhan vaan itse saadaan mainetta ja mammonaa ja valehdeltua tyhmälle kansalle, niin kaikki hyvin. Paskasakkia kaikki ja koko porukka yksiä loiseläjiä. Pistetäänpä eduskunnan palkat vaikka 50-80% alas niin nähdään, että kuka siellä oikeasti istuu senjälkeen. Eihän tuo tosin onnistu, koska itse määrittelevät palkkansa.

Huora ja poliitikko ovat maailman vanhimmat ammatit, en tosin ole varma kumpi niistä on vanhempi.

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
tuc
Ei tunnu missään vaikka nousisi kuinka paljon. Jos dieselin hinta nousee paljon niin se rupeaa haittaamaan tosin kuljetusliikkeitä.

Toisaalta auton polttoaineet ovat jo nyt ekologiseen rasitukseensa nähden ylivoimaisesti rankimmin verotettava kulutustuote.

Suomi on pieni valtio ja eikä maapallo suomen takia tuhoudu.

Uusiutuvia luonnonvaroja käytetään suomessa jo 28 prosenttia ja Eu:n raja on 20 prosenttia. Mutta joudutaan silti 20 prosenttia nostamaan vielä uusiutuvien energiamuotojen käyttöä.

Oli aivan selvä asia sitten Kataisen alkupäivistä, että anoppien kultamitallipojun kantti loppuu kun koittaa politiikan teon aika.

Saa siinä nyt puhua möreällä äänellä ja esiintyä sliipatuilla hiuksillaan. Aikansa kutakin, mutta Kataisen aika oli lyhyt. Katsotaan mitä huominen tuo mukanaan kun poliittinen kenttä ryhty viilaamaan kynsiään ja tuodaan vanhat politiikan taitajat kehiin Kataisen rinnalle.

Nythän on sellainen ilmastobuumi, että kyllähän valistuneet ihmiset tajuavat olla ostamatta bensaa ilman verojakin! Milloinkahan Suomen valtio tajuaa alkaa luottamaan kansalaisiin?

Imagine
Nythän on sellainen ilmastobuumi, että kyllähän valistuneet ihmiset tajuavat olla ostamatta bensaa ilman verojakin!

Aivan! Hevospeli takaisin käyttöön !

tuc
Ei tunnu missään vaikka nousisi kuinka paljon.

jaa että kenelläkö ei tunnu?

suurin osa suomalaisista ei asu kaupunkialueella. lisäksi polttoainehintojen nousu näkyy suoraan mm. ruuan hinnoissa.

jos löpön hinta nousee 10 000% niin kyllä tuntuisi jo sinullakin (viittaan siis kommenttiisi )

No se tuntuis toi 10000% korotus niinkauan ko sillä autolla ajelee.. ja veikkaampa että et näe yhtäkään autoa sinäpäivänä ko hinta pomppais nykysestä tohon ^^
Noh sitte alettas käyttään sähköautoja tai jotain,

Mandix
Nostaisivat vaikka alkomahooliveroa, sillä ne oikeasti tienais.. (vaikka vastaha ne sitä nostiki) Taitaa mennä enemmän viinaa kurkusta alas ko bensaa

Valtio ei saisi lisäverotuloja ilman että muutkin nostavat. Ei ainakaan paljoa nostamalla. Olisivat nytkin nostaneet enemmän, jos valtio nettoaisi sillä tavalla enemmän.

Aikoinaan alkoholiveroa laskettiin reippaasti juuri siksi, etteivät ihmiset hakisi viinaksiaan ulkomailta. Tiedätte kyllä mistä. Nyt korotus oli aika marginaalinen.

Juice jo sen ennusti aikoinaan.

Me ennen kimpassa kuljettiin mutta sinä pääsit parempaan kyytiin
sinä lähdit ja unohdit minut kokonaan
Multa ovet rautaiset suljettiin sinä sekosit johonkin Lyytiin
nyt sä minua herjaat ja sinun uudet kaverit mua pitää pilkkanaan

Jyrki, Jyrki, älä tyrki
Jyrki tee joskus miehen työ
Jyrki, Jyrki, älä sanojasi syö

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Mandix
Nostaisivat vaikka alkomahooliveroa, sillä ne oikeasti tienais.. (vaikka vastaha ne sitä nostiki) Taitaa mennä enemmän viinaa kurkusta alas ko bensaa

Alkoholivero todellisuudessa laski. Olutpullo on nyt huomattavasti aiempaa edullisempi.

de Selby
Seuraa 
Viestejä1231
5to1
Peksu
Huora ja poliitikko ovat maailman vanhimmat ammatit, en tosin ole varma kumpi niistä on vanhempi.onko noissa jotain eroa?

On. Ero on rahavirran suunnassa; huorakin joutuu maksamaan poliitikolle ;-)

Gravity sucks.

Voihan Veljiä ja Tovereita
14.1.2008 5:56

Kun ihminen tulee valituksi eduskuntaan, hän kai uskoo saavansa ylimääräisen kauhallisen viisautta. Jos hänet valitaan ministeriksi, vaikka vain hetkeksi, hän uskoo jumalan roiskaisevan tyhjään päähän saavikaupalla lisää viisautta. Ei siis ihme, että entiset ja nykyiset ministerit pitävät äänestäjiä itseään tyhmempinä. Joka käsitys on oikeutettu, koska kansan täytyy olla tyhmää, ovathan he ministerit aikoinaan eduskuntaan äänestäneet.

Valtiovarainministeri Katainen uhkaa bensaveron korotuksella, koska pelkää meidän yksinkertaisten käyttävän autoveron alenemisen johdosta tilille jäävän tuhat euroa huviajeluiden menoveteen. Minua pelottaa isänmaan puolesta se, että valtiovarainministerinä on mies, jonka ainoa kokemus makrotaloudesta on ilmeisesti hankittu Siilinjärven Nuorkauppakamarin rahastonhoitajana.

Ensinnäkin, täysin uusia autoja ostetaan Suomessa äärimmäisen vähän, enemmän ihmiset vaihtavat vanhoja autojaan uusiin. Tarvittava väliraha säilyy vaihdossa ennallaan, koska vaihtoautojen hinnat putoavat samaan tahtiin kuin uusienkin.

Kataisen tuhatta euroa ei ole olemassa muille kuin niille harvoille, jotka ostavat ihka ensimmäistä autoaan. Jos Kataisen tonni jostain syystä kuitenkin pullahtaisi pankkitilille, pieni- ja keskituloisilla perheillä olisi totisesti rahoille parempaakin käyttöä, kuin holtiton huviajelu. Vaikkapa se, että maksavat kohonneet asumiskustannuksensa, koska Katainen korotti asumisen energiaveroja. Tai ostavat perheelle saman verran ruokaa kuin viime vuonna, ruokakin kun on viimevuotista huomattavasti kalliimpaa.

Ilmeisesti vain Kataisen kaveriporukassa on ajateltu tuhlata tuo olematon tonni kruisailemalla Kaivopuiston rantaraittia koko ensi kevään.

Eero Heinäluoma puolestaan tuntuu uskovan siihen, että Suomen kansasta nuoremmat kärsivät äkillisestä muistinmenetyksestä ja hieman varttuneemmat totaalisesta dementiasta.

Muuten hän ei uskaltaisi syyttää nykyhallituksen veropolitiikkaa kuntien taloudellisesta ahdingosta. Hän tietää aivan hyvin, ettei nykyinen hallitus ole tehnyt edellisen hallituksen veropolitiikkaan yhtään merkittävää muutosta.

Edellisen hallituksen, sen joka kuntien taloudet ajoi kuralle, valtiovarainministerin nimi oli muuten Eero Heinäluoma. Positiivinen tulkinta onkin varmaan se, että Heinäluoma kärsii muistinmenetyksestä.

Kuntien taloudellinen ahdinko johtuu osittain siitä, että demarihallitusten aikana hyvätuloisia kannustettiin verotuksen keinoin siirtämään palkkatulonsa pääomatuloiksi, jota he ovat kiitettävästi nyttemmin tehneetkin.

Koska pääomatuloista ei joudu maksamaan kunnallisveroja, se on ajanut kunnat talousahdinkoon veropohjan kaventuessa, ja kaventuessa nimenomaan hyvätuloisten kohdalla.

Heinäluoma itse tovereineen loi Suomeen kunnallisveroista vapaan rälssin, joka voi nauttia kunnan palveluista, ilman että joutuu osallistumaan niiden kustantamiseen. Hänen housuissaan en kehtaisi syyttää nykyhallitusta siitä, ettei se vajaassa vuodessa ole ehtinyt korjata niitä virheitä, joiden tekemiseen Heinäluomalta tovereineen meni neljä vuotta.

KALLE ISOKALLIO

http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200 ... 0_ko.shtml

Netevolution
Imagine
Nythän on sellainen ilmastobuumi, että kyllähän valistuneet ihmiset tajuavat olla ostamatta bensaa ilman verojakin!Aivan! Hevospeli takaisin käyttöön !

Hevonen pieree ja kuski hikoo ja pieree sitä piestessään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat