Seuraa 
Viestejä45973

Mietin mihin alueelle tämä kuuluu, mutta ehkäpä tänne. Siis, miten veikkaat käyvän?

Kommentit (19)

Luultavasti joko hautaan tai polttouuniin, tosin en enään itse sitä ihmettelemssä kun kuollut olen...

eli tietoisuuteni lakkaa olemasta, veikkaan ma'

vaikka tahtoisinkin uskoa ikuiseen elämään, kyllä se herkulta kuulostaa mutta todisteet puhuu muuta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vene tai seksimessut Turussa voi olla hyvinkin joittenkin kohdalla taivas tai helvetti.

Olemassaolon loppuminen ei varmaan ole kovin paha asia. Ei sitä tartte siinä sitten millään lailla edes miettiä, eikä ole mitään huoliakaan.

Toivottavasti pysyn kuolleena. Ajatus ikuisuuden viettämisestä fundamentalistiuskovaisten kanssa on karmiva. Siinä mielessä en tietenkään täysin lakkaa olemasta, että ruumiini jatkaa kiertokulkuaan Maan ekosysteemissä ja jos joskus hankin lapsia, niin geneettinen perimäkin jää elämään.

Synnyn vissiin uudestaan, mutta mesotsooiselle maailmanajalle ja vielä dinosauruksena. Maantieteellinen alue tulikin jo edellämainittua.

Ja vittuakos tässä haihattelen. Lakkaan kumminkin olemasta.

Deinonychus antirrhopus
Ja vittuakos tässä haihattelen. Lakkaan kumminkin olemasta.

No oikeastaan et, molegyylisi ja atomisi jäävät osaksi luonnon kiertokankea. Reinkarnoidut luultavasti mm. osana jonkun kuuman misun välilihaa, mutta valitettavasti tod. näk. myös jonkun rahtarin persvakokarvoituksena.

Elämä on ihmeellistä.

En usko enkä toivo, että henkilökohtainen elämänkokemus jatkuisi missään muodossa kuoleman jälkeen. Oman ruumiin voisi testamentata susille heitettäväksi, tai haudata korkealle kukkulalle ja pystyttää ruumiin yhteyteen suuren ukkosenjohdattimen, tai keksiä jotain muuta kivaa.

Kun "kuolen" siirryn lähes huomaamatta johonkin toiseen (tajunnan?) "kerrostumaan" tai rinnakkaismaailmaan, jossa jatkan saumattomasti elämääni käsittämättä, että olen juuri ns kuollut. Tähän kaikkeen liittyy jotenkin "suuri oppimisprojekti". Emme me ihan turhaan saa jatkoaikaa jatkoajan jatkoajan....jne jatkoajalle. En kuitenkaan ajattele tätä hegeliläisessä mielessä.
Siirtyminen ei ole jälleensyntymistä vaan jälleen siirtymistä tajunnan tasolta toiselle. Ajatus on lähtöisin omista kokemuksistani. Olen joutunut etsimään selityksiä kokemiini outoihin ilmiöihin. Kaiken ymmärtämisen edellytys on se, ettei pelkää omia mielenliikkeitään. Jos alkaa pelätä on parasta lakata miettimästä sellaisia asioita. Täytyy tuntea omat rajansa.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Ruumis menee kiertokulkuun, tajunta lakkaa olemasta. Siinä kaikki. Hupavaa olisi tulla haudatuksi täydessä 1000-luvun viikinkipuvussa, värttinän ja miekan kanssa, runsaissa pronssikoruissa, kalkkipitoiseen hiekkamaahan niin ruumis säilyisi hyvin tulevaisuuden arkeologeille. "Tässä meillä on 2000-luvun hauta 1000-luvun sisällyksellä. Mitvit?"

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Multiin se on kai mentävä. Tai tuhkaks. Noh, saapahan madot ruokaa tai kukat ravinnokasta lannoitetta. Syö ja tule syödyksi, siitähän elämässä on kysymys. Ikuinen elämä ei kiinnosta eikä innoita, tässä lyhyemmässäkin versiossa on jo tarpeeks kestämistä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat