Seuraa 
Viestejä45973

Erkki Tuomiojalla rakastui nti. Valtaan jo hallitustunnusteluiden aikana. He näyttivät tulevan hyvin toimeen keskenään, ainakin Erkin mielestä. Muutaman päivän kihlauksen jälkeen annettiin juhlallinen vakuutus.

Erkin ollessa ministerinä liitto arkipäiväistyi, mutta kiintymys Erkin ja Vallan välillä syveni. Siitä tuli ikään kuin itsestäänselvyys. Liittojen on tarkoitus olla ikuisia, tuumi Erkki.

Sitten kansa teki pienen erheen vaaleissa, ja Erkin ja Vallan välille tuli asumusero. Erkki päätti alkaa SDP:n puheenjohtajakisaan. Jos voittaa, niin voi päästä pääministeriksi. Se olisi parempi kuin entinen, tavallinen ministerinsalkku. "Jos kohtalo vie meitä siihen suuntaan, niin ei kai sitä voi vastustaa", tuumii Erkki.

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/E ... 5233227091

Kommentit (3)

Jos Tuomiojasta tulee pääministeri, niin syntyisi varmaan uusia laivakaupunkeja, kun puoli sivilisaatiota lähtee merille. Esim teologian opiskelijat, koska heillä ei olisi muutakaan paikkaa minne mennä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692

Eki Tuomioja voittaessaan hajoittaa demarit kahtia. Odotan mielenkiinnolla.

Sitten voikin tilannetta tiedustella Lipposen sanoilla: Tota, sinähän kysyit silloin kerran lääkäriltä, että voiko vitutukseen kuolla, eikö vaan? No... mitä se sanoi?

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat