Seuraa 
Viestejä45973

Polttonesteet ne vain kallistuvat. Tosiasiassa sopiva hinta dieselille on n. 5 euroa/l ? Syy tähän öljyn "loppuminen " ja ilmaston "lämpeneminen".
Olisi myös hyvä asia, että köyhien autolla ajelut loppuisivat ja tämän seurauksena heidän kuntonsa kasvaisi .

Vai miten se olikaan..

Nykyisen Kroatian alueelta lähtenyt emigrantti ja merkillinen nero Nikola Tesla herätti huomiota Yhdysvalloissa 1930-luvulla. Hän ajeli saasteettomalla ja öljystä riippumattomalla sähköautolla, jossa ei ollut lainkaan akkuja. Kuinka se oli mahdollista, on edelleen selvittämättä.

Nikola Tesla (1856-1943) oli kiitetty ja kiistelty sähköteknologian asiantuntija. Hän keksi mm vaihtovirran, monivaihejärjestelmän, vastapainovoima-lentokoneen ja ns. teslamuuntajan. Hän oli myös eräs radion varhaisista kehittäjistä. Magneetin tiheyden yksikkö tesla, on nimetty hänen mukaansa. Hänen tutkimustensa sanotaan edistäneen robotiikan, kauko-ohjainten, tutkan ja tietokoneen kehitystä sekä vaikuttaneen ballistiikan, ydinfysiikan ja teoreettisen fysiikan leviämiseen. Hänen keksintöjään on myös käytetty tukemaan erilaisia pseudotieteellisiä ja UFO-teorioita sekä New Age okkultismia. Tämä nerokas ja ristiriitainen fyysikko kuoli unohdettuna vuonna 1943 eräässä new yorkilaisessa hotellissa.

Teslalla oli valokuvamuisti; hän muisti lukemansa kirjat ulkoa. Hänellä oli myös synesteetikkojen tapaan kyky ajatella kuvallisesti; hän näki suunnittelemansa laitteet ja rakenteet valmiina mielessään ennen kuin piirsi ne paperille.

Tesla suhtautui kriittisesti Einsteinin suhteellisuusteoriaan. Hän uskoi, kuten monet muutkin tuohon aikaan, eetterin olemassaoloon. Hän myös uskoi, että siinä piilevää energiaa on mahdollista käyttää hyväksi. Sen todistamiseksi hän rakensi ns. mustan laatikkonsa, jonka hän väitti ottavan energiaa eetteristä. Hän selitti, että energia alkaisi virrata eetteristä vahvistavaan muuntajaan muutaman minuutin kuluttua sen jälkeen kun laitteesta oli annettu alustava impulssi, ja että virtaus jatkuisi vielä kauan sen jälkeen.

Tällaisella Pierce-Arrow -autolla Tesla suoritti vapaaenergia-kokeilunsa

Teslan väitteet eivät jääneet pelkän teorian tasolle, vaan hän antoi siitä hämmästyttävän näytön vuonna 1931 Teksasissa. Dallas Morning News kertoo kuinka Tesla irrotti bensamoottorin Pierce-Arrow -autostaan ja asensi tilalle 80 hevosvoimaisen vaihtovirtasähkömoottorin ilman ulkopuolisia voimanlähteitä, eli akkuja. Sähkömoottori liitettiin auton vaihteistoon. Paikallisesta radioliikkeestä Tesla osti 12 radioputkea ja lisäksi joitakin alan tarvikkeita ja asensi ne 24 tuumaa pitkään, 12 tuumaa leveään ja 6 tuumaa korkeaan laatikkoon, josta sojotti kaksi kolmen tuuman mittaista antennia. Tesla sijoitti mystisen laatikkonsa kuljettajan vieressä olevalle istuimelle ja painoi antennit sisään. - Nyt meillä on energiaa, hän sanoi ja lähti ajamaan autollaan kohti testirataa.

Kaikkien hämmästykseksi Tesla ajoi Pierce-Arrowillaan noin viikon verran, usein jopa yli 90 mailin tuntinopeutta. Ja ilman ulkopuolista tai näkyvää energialähdettä. Kun Teslalta tivattiin mistä hänen autonsa energia tulee, hän viittasi kädellään taivaalle ja sanoi:
- Eetteristä joka meitä ympäröi meitä kaikialla.

Toisella kertaa hän selitti, ettei tarkalleen tiedä, mistä energia tulee, mutta että sitä on käytettävissä rajattomasti, ja että ihmiskunta saa olla siitä kiitollinen. Jotkut pohtivat, olisiko hän käyttänyt hyväkseen maapallon magneettikenttiä, olihan hän asiantuntija silläkin alueella. Koeajonsa päätteeksi Tesla ajoi autonsa talliin ja purki mystisen laatikkonsa, joten arvoitus miten hän kehitti auton tarvitseman sähkön, ei ratkennut koskaan. On arveltu hänen tulleen lopulta siihen tulokseen, että tuota energiaa tultaisiin käyttämään tuhoaviin tarkoituksiin, joten hän näki parhaaksi pitää salaisuuden itsellään.

Tässä yksi USA:n ilmavoimien ja laivaston Teslan keksintöjä hyödyntävä rauhanomainen projekti .
http://www.youtube.com/watch?v=MnRPZOUVhJ4

Edit: termi "vapaaenergia" on melko huono, energiaahan on kaikkialla ,magneettikentissä ja aurinko luo jatkuvasti lisää energiaa ionosfääriin. Ukkosmyrskyt ja hurrikaanit ovat tästä esimerkkejä.

Sivut

Kommentit (17)

Olen aika varma, että bensaa tullaan ostamaan riippumatta siitä, paljon se maksoi(, jos nyt ei ihan heitetä 100 e/l). Ihmiset aina sanovat, että "kyllä se 1.50 on maksimi, jolla ostan", mutta jos pistetään hinta vaikka kolmeen euroon, niin pakko sitä on silti hankkia, tai sitten vain yksinkertaisesti siirtyä muihin polttoaineisiin. Jos bensan hinta nousisi kymppiin, niin luulisi että autoista luovuttaisiin täysin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaveri siis ajoi jo 1930-luvulla sähköautolla ilman akkuja eikä ketään kiinnosta ?
Asiaa ei myöskään ole vaivauduttu tutkimaan . Kukapa sitä nyt haluaisi ilmaista energiaa ?

Minä ihmettelen senaikaisten ihmisten alhaista moraalia kun eivät nujuuttaneet Teslaa, jotta se olisi paljastanut sen auton salaisuuden.

Toisaalta se oli oiva sähkömoottorin mainostemppu. Taisi siinä muutama radiotuubikin mennä kaupaksi. Muuten mikä vahvistus noilla putkilla oli? Tai yleensä niiden tarvikkeiden tehonkesto.

Voidaanko esittää kysymys kuka hyötyy siitä, että "ilmaista" energiaa rajattomasti "ei ole" ? Jos vastaus on se, että joku hyötyy hiukan enemmän kuin radiotuubien myyjät .
Eli ilmeisesti koko Tesla on satuolento ja mm. Dallas Morning News on kirjoittanut palturia ?
En tiedä putkien tehoja, voin vain arvailla millainen ionosfääriin kytketty resonanssipiiri ko. aparaatti on ?

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Kattelin scifielokuvaa missä Nikolai tesla oli kehitellyt laitteen, millä pystyi monistamaan ihmisiä

Elokuvassa oli kaksi taikuriakin jotka itseään monisti tällä koneella.

Nikolai Teslasta paljon keksitty juttuja ja myyttejä. Varmaan itse keksinyt muutaman vanhuuden höperönä ja ne on jäänyt elämään.

Vanhana Tesla vain kasvatti ja hoiti papukaijoja, eikä enään hirveästi tieteelliseen toimintaan osallistunut. Eli aikaa oli mielikuvitukselle riittävästi.

tiäremiäs
Kattelin scifielokuvaa missä Nikolai tesla oli kehitellyt laitteen, millä pystyi monistamaan ihmisiä

Elokuvassa oli kaksi taikuriakin jotka itseään monisti tällä koneella.

Nikolai Teslasta paljon keksitty juttuja ja myyttejä. Varmaan itse keksinyt muutaman vanhuuden höperönä ja ne on jäänyt elämään.

Vanhana Tesla vain kasvatti ja hoiti papukaijoja, eikä enään hirveästi tieteelliseen toimintaan osallistunut.

Vaikuttaa todella " mielenkiintoiselta " elokuvalta, mikähän sen nimi on ?
Elokuvan taso varmaankin sopii hyvin tiäremies tasoon .
Tesla muuten lopulta vanhana murrettuna sieluna, ruokki kyyhkysiä.
Usko ihmiseen oli mennyt.

Luin pari vuotta sitten jonkun lehden yleisönosastosta seuraavan kommentin:
"Nousis vaan bensan hinta 10:een euroon litra, niin jäis rupusakki pois jaloista maleksimasta. nimim. Mersumies."

sapetix
Voidaanko esittää kysymys kuka hyötyy siitä, että "ilmaista" energiaa rajattomasti "ei ole" ? Jos vastaus on se, että joku hyötyy hiukan enemmän kuin radiotuubien myyjät .
Eli ilmeisesti koko Tesla on satuolento ja mm. Dallas Morning News on kirjoittanut palturia ?
En tiedä putkien tehoja, voin vain arvailla millainen ionosfääriin kytketty resonanssipiiri ko. aparaatti on ?

Tuo auto on vastukseltaan hyvin iso. Vastuskerroin on jotain 1,2 ja pinta-alaa paljon. Sen tehontarve on hyvin suuri 90 mph:n nopeudessa.
Sitten niiden vakioradioputkien specsit löytyy jostain. Sitten vaan vertailemaan laskennallisia arvoja keskenään, jotta olisiko se voinut toimia.

ovolo
Seuraa 
Viestejä6594
sapetix
Kaveri siis ajoi jo 1930-luvulla sähköautolla ilman akkuja eikä ketään kiinnosta ?
Asiaa ei myöskään ole vaivauduttu tutkimaan . Kukapa sitä nyt haluaisi ilmaista energiaa ?

Ihmiset ovat taipuvaisia uskomaan kaikkeen yliluonnolliseen ja mystiseen.
Lähempänä totuutta lienee se, että Tesla vähän pilaili aikalaistensa kustannuksella. Todelliset keksintönsä hän kyllä patentoi.

Ilmeisesti onnistuikin tuossa höynäytyksessä aika hyvin, kun vieläkin pohditaan tuota asiaa. Ja asiat vielä paisuu sitä mukaa, kun aikaa tapahtumasta kuluu.

Millä tavalla hän tuon teki, se on hieman epäselvää. Piilotettuja akkuja kenties...

Se Teslan laite on ilmeisesti ollut vain jonkinlainen liipaisin/ohjausyksikkö , ei liene mahdollista että moottorin teho menee putkien läpi ? En ole fysiikan asiantuntija, mutta oletan, että jos olisin kertonut sinulle v.1900 sen että on kohta olemassa muutaman sadan kilon pommeja (vetypommit) joilla voidaan räjäyttää kokonaisia kaupunkeja- olisitko uskonut ?

No Nikola Teslahan vaikutti huumorimieheltä (pakko-oireineen) ?
Hyvä kuitenkin ,että täällä uskotaan kaikkien keksintöjen käyttöönoton tapahtuvan KAIKKIEN ihmisten hyvinvoinnin ja tasa-arvon parantamiseksi -eikä vain muutamien itseoikeutettujen..

Teslan autohan oli koeajettavanakin jossain ulkopuolisilla. En muista missä. Olivat ihmeissään.

Olen tuota kovasti miettinyt. Saattaahan olla, että auto on ollut tarkoituksellinen huijaus esim. rahoittajia kohtaan.

Moottori on ollut ilmeisesti normaali 3-vaihe kone. Joskus netissä oli kuva, jossa oli konepelti auki ko. autossa. Siinä näkyi erikoinen metallilevyjen pakka. Piru, kun kuva häipyi johonkin. Enkä ehtinyt kopsaamaan.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Pittää alkaa kattelemhan mastoja authon, yks takaoshan yks ethen.
Jos vaikka purjhet tekis, ja tuuliropelli keskimasthon aurinkopaneelian sekhan. Ja jos muu ei auta niin kauraooppeli ethen.

Tesla vei salasuutens menneshäns, ja öljy-yhtiöt pitävät jäljellejäänheistä hyvän huolen.
Tehkää kapina ! Hulluja te olettako maksatta herroille kalhiita optioita nurisematta.

On muuten ollut aika hieno huijaus tämä Teslan moottori, jos autolla on ajettu viikko piilotetuilla akuilla. Jokainen voi kokeilla omalla autollaan ajamista pelkällä akulla viikon ajan. 1930-luvun akkutekniikka lienee ollut vieläkin huonompi- ja akkuja olisi tarvittu tonnikaupalla.

Lopultahan Teslan suunnitelmana oli ilmainen rajoittamaton sähköenergia kaikille maailman ihmisille- rahoittajat mm. J.P.Morgan olivat kuitenkin ymmärrettävästi erimieltä asiasta.

sapetix
tiäremiäs
Kattelin scifielokuvaa missä Nikolai tesla oli kehitellyt laitteen, millä pystyi monistamaan ihmisiä

Elokuvassa oli kaksi taikuriakin jotka itseään monisti tällä koneella.

Nikolai Teslasta paljon keksitty juttuja ja myyttejä. Varmaan itse keksinyt muutaman vanhuuden höperönä ja ne on jäänyt elämään.

Vanhana Tesla vain kasvatti ja hoiti papukaijoja, eikä enään hirveästi tieteelliseen toimintaan osallistunut.
Vaikuttaa todella " mielenkiintoiselta " elokuvalta, mikähän sen nimi on ?
Elokuvan taso varmaankin sopii hyvin tiäremies tasoon .
Tesla muuten lopulta vanhana murrettuna sieluna, ruokki kyyhkysiä.
Usko ihmiseen oli mennyt.

Kyseinen elokuva on "The Prestige"

http://www.imdb.com/title/tt0482571/

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat