Seuraa 
Viestejä45973

Nyt se on täällä, totaalinen turpaanvetoketju (<= hoho). Tarkoitus on keskustella mm. siitä, että kuka se loppujen lopuksi on kingien kingi. Kaikenlainen muukin nahina on suotavaa. Perustelkaa vastauksenne tieteellisin argumentein.

Sivut

Kommentit (44)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saa äänestää muitakin kuin listalle päässeitä. Otin vain esimerkeiksi eräitä Maailman Historian Kovanahkaisimpia Taistelijoita. Minun näkemykseni on, että joku noista on se Kovista Kovin, mutta kyllä listan ulkopuoleltakin tuleville on olemassa yllätysmahdollisuus. Kortit pöytään hyvät rouvat!

da_man_with_da_plan
mvd
Ja Rutger Hauer ja Charles Bronson.Erona on vaan se, että Hauer on oikeasti hyvä näyttelijä.

No niin, ensimmäinen taistelupari on löytynyt. Kehä on teidän!

FIGHT!

SAMAEL
Jumalauta tätä nykynuorisoa. Tappajanvaisto puuttuu täysin. Toista se oli minun nuoruudessani.

Tappelu on perseestä. Siinä voi jopa sattua.

da_man_with_da_plan
SAMAEL
Jumalauta tätä nykynuorisoa. Tappajanvaisto puuttuu täysin. Toista se oli minun nuoruudessani.Tappelu on perseestä. Siinä voi jopa sattua.

Nuorena jouduin usein hakemaan nyrkkeilyhanskat 12 merimailin takaa naapurikylän kaivosta, jonne ne olivat jäätyneet pohjaan kiinni. Sudet, karhut ja petomaanit ahdistelivat minua koko matkan pituudelta. Pakkasta oli siihen aikaan keskimäärin 50 astetta kelviniä. Kun pääsin kotiin, niin äiti hakkasi minut niillä jäisillä hanskoilla. Isä vaan poltteli päreitä. Nämä nykyajan vapaan kasvatuksen hedelmät eivät tiedä mistään mitään, eivät osaa edes vetää pienempiään dunkkuun!

SAMAEL
Kun pääsin kotiin, niin äiti hakkasi minut niillä jäisillä hanskoilla. Isä vaan poltteli päreitä. Nämä nykyajan vapaan kasvatuksen hedelmät eivät tiedä mistään mitään, eivät osaa edes vetää pienempiään dunkkuun!

Ihme hippi.

author="Herra Tohtori" kirjoitti:

Onko tuo irvistelevä laardisäkki ehdokkaasi vai? Kyllä tuon pitäisi saada rasvaprosentti putoamaan. Mattopainissa saattaisi kyllä olla kova sana, jos pääsisi niskanpäälle.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat