Seuraa 
Viestejä45973

Helsingin keskustassa, kampissa kuulee nykyään enemmän venäjää kuin Suomea. Venäläiset ovat hoksanneet parin-kolmen viime vuoden aikana neitseellisen Suomen ja valloitus on alkanut, pikkuhiljaa..

Keskustassa se näkyy jo. Nahkakorkosaapikkaissa ja turkiskauluksissa saapastelevia venäläisiä naisia ja tummissa vaatteissa kulkevia miehiä ei voi olla tunnistamatta ja heitä on paljon!

Tennispalatsin leffassa ainoat jotka pitää meteliä on venäläiset, kova ääninen pölötys ja asenne kertoo omaa kieltään, no respect. Hehän ovat lomalla täällä..

Saimaan parhaat rannat on jo myyty. Hesarin mukaan "naapuri" ostaa kaikki myynnissä olevat, lohkotut tontit kerralla itselleen oman rauhansa takeeksi. Rahaa on. Vaatimukset on kovat. Onko ymmärrystä nauttia luonnon rauhasta? Epäilen.

Tämä on vahingollista Suomalaiselle, koska venäläinen näin nostaa maan hintaa ja tipauttaa kotimaisen ostajan heti kättelyssä pois kaupanteosta.

Lukuisia kylpylöitä on venäläisomistuksessa, siksi kyrilliset aakkoset opasteena jokapaikassa kylpylöissä. Seuraavana on menossa Suomen hiihtokeskukset. Teboil meni jo ajat sitten.

Huolestuttaa.

Mielestäni Suomeen pitää saada laki-aloite, joka estää ulkomaalaisten hamstraavat ostot. Pitäisi olla Suomen kansalainen jotta olisi oikeus maan ostoon.

Ahvenanmaalta Suomalainen ei saa ostaa saaristolaismökkiä. Miksei? Sehän on Suomea? Ja eihän sinne saa edes laivasto asettua parkkiin? Demilitarisoituvyöhyke on bullshittiä. Armeijasta vapautus myöskin?

Ennuste on huono...

Kommentit (7)

Venäläinen turisti tuo rahaa Suomeen. Venäläiselle ei saa myydä mitään täältä ikinä.

Norjalainen myy poronsarvia saksalaiselle ökyhintaan ja nauraa...

60 vuotta sitten jokaisen Suomalaisen perheen jäsen oli estämässä "naapurin" asettumista tänne. Nyt ne tulee tulee toistakautta..

Ennuste: 10 vuoden päästä Suomessa on venäläis-suomalais-liittoja ja lapsia vaikka kuinka paljon. Suomalaisuus häviää ja blendaa venäläisyyteen.. Ja lopputulos on slaavilainen lomakohde saimaan rannalla..

Pienikin argumentti aiheuttaa eduskuntaan tarvittavan ääni määrän saavuttamisen ja venäläisen kansanpuolueen perustamiseen ja sitten se oli siinä.

Ennuste ON huono.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Venäläiset ostavat mökit, kun suomalaiset eivät osta. Nuori aikuisten sukupolvi ei ole enää niin kiinnostunut mökkeilystä, kuin edellinen. Ostakoon se, kenellä rahaa ja ostointressejä on. Tiedättekö että italialainen sieniyrittäjä käy Suomessa poimimassa herkkutatteja, kun ei suomalaisille kelpaa. Niin turha valittaa..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat