Seuraa 
Viestejä45973

Niin, kurkku on samaanaikaan kuiva, ja käheä, ja silti tulee sellaista sitkeää limaa... ns. "korppiääni" puhuessa ja välillä menee ääni kokonaan. Kuiskis kuiskis vaan.

Iski sellainen "räkis" että sain pari päivää saikkua. Mutta huomenna pitäisi soittaa pari tärkeää puhelua, niin jos yhä sama, miten saan ääneni kirkkaaksi
vai kannattaako edes yrittää, eli vaimo saa hoitaa

Kraah, krääh... Inhottavaa puhua tällain raakkuen. Ei edes aikoihin ole ollut räkätautia.

Kommentit (2)

Eräs (klassista) laulua harrastava tuttuni kertoi, että jos on pakko laulaa vaikka kurkku on kipeä, hän ottaa kiehuvaa vettä ja liottaa siihen merisuolaa ja kurlaa sitten kun liemi on jäähtynyt ja suola liuennut. Try 4 free! Ja onnea puheluillesi!

Jos ääni lähtee, niin kannattaa juoda paljon nestettä. Se auttaa kähinän katoamiseen nopeammin. Höyryhengitys kosteuttaa hengitysteitä, mikä helpottaa lyhytkestoisesti, muttei tuo ääntä kokonaan takaisin sekunnissa. Alkoholia ja muita kuivattavia ruoka/juoma-aineksia kannattaa välttää, samoin äänen rasittamista.

Tietääkös kukaan, miksi joskus ääni katoaa pitkäksikin aikaa flunssan johdosta? Oma "ennätys" on kaksi viikkoa. Tuntuu että muilla ihmisillä tuo menee ohi parissa päivässä. Ääni palailee yleensä matalilta taajuuksilta ensin, ja korkeat tulevat viimeisenä. Äänen täydellinen toipuminen voi itselläni kestää jopa pari kuukautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat