Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

On todella ilo katsoa älykkään ja huumorintajuisen presidentti George W.
Bushin loistavaa esiintymistä !!! Aivan toisesta maailmasta, kuin luihu pikkuhyypiö Putin tai seinään juosseen dobermannin näköinen täysimbesilli-intiaani Chavez !!!

Kommentit (15)

Vierailija

Niin on! Siinäpä vasta loisto veikko. Unohdit mainita, että kaikkien muiden loistavien ominaisuuksiensa lisäksi hän myös osaa ottaa rennosti ja kertoo aina totuuden!

Vierailija

Kyllä Chavez on kanssa kova jätkä, eikä kumartele ketään.
Näkee heti, että miehellä on laskuvarjojääkärin tausta, ei pelkää mitään.

Mikäli mies pysyy vallassa, niin Venezuelasta tulee vahva valtio, sillä taloudelliset resussit, noin 40 miljoonaa asukasta ja selkeä visio, mihin suuntaan valtiota pitää kehittää.

Chavez:n pelisilmästä kertoo paljon sekin, että tukemalla näyttävästi Kuubaa, se on tuonut pelii uusia pelaajia, joka hyödyntää strategisesti aina heikompaa osapuolta, eli tässä tapauksessa Venezuelaa.

Ainoa miinus Chavez:n toiminnassa on se, että se on ottanut käyttöön liikaa sosialististen maiden keinovalikoimia, tämä antaa aseita maan sisäiselle oikesto-oppositiolle, joka heikentää Chavez:n asemaa omassa maassa, sekä jakaa kansakuntaa kahtia.
Tämä taas on huonoa johtamista, sille pitäisi lähettää Kekkosen elämänkerta tutkittavaksi, niin se tietäisi sen, miten suurvallan kanssa pelataan ja miten kansakunta yhdistetään ulkopuolisen uhan alla.

Vierailija

Nythän on niin, että valta sokaisee viisaankin ihmisen. Näiden kyseisten henkilöiden älykkyydestä ei minulla ole tietoa, tuskin muillakaan. Huumorintajuakin on kovin monenlaista. Minä ainakin pitkästyn amerikkalaisten "huumoriohjelmien" katselussa.

Kyllä huumorintajua tarvitaankin näiden kaikkien viisaiden kansanjohtajien tempauksia seuratessa.

Vierailija

Bush on ihan hyvä jätkä , mitä ne siellä kiusaavat sitä niinkuin tässä:
http://www.youtube.com/watch?v=nHA6SNrQTXE

Bush nuorempi on kuitenkin "kansanmies" verrattuna isäänsä, cheneyhin ja muihin kertaluokkaa taitavampiin pelaajiin. Hänen silmistään paistaa ajoittain puhdas pelko- en tiedä sitten kuka naruja vetelee ?

Vierailija
frag
lopettaisit bushman turhien topicien pastailun

Anarkia on aina kuulunut ihmisten yhteisöön. Miksi ei siis Bushman saisi täällä tuuletta ilmastoa, vaikka pierulla.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat