Seuraa 
Viestejä8692

Vuodesta 2002 lähtien dollarin arvo on puoliintunut verrattuna euroon, mutta eihän tämä voi jatkua loputtomiin, vaikka FED pian taas laskee korkoa, joka taas syöksee dollarin entistä jyrkempään laskuun. Pitäisikö pistää rahat dollareihin juuri ennen Bushin kauden loppua? Niin varmaan tekee Soroskin. Sillä tuskin on nyt yhtään taalaa taskussa.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sigfrid

Siksi ettei se voi loputtomasti laskeakaan ja Bush on nyt laskevien kurssien symboli. Kaikki paha johtuu Bushista.

Maailmanmarkkinoilla on kyllä mielestäni aina vain enemmän paineita hankkiutua eroon dollareista. Yksi syy sille on että maitten ei tarvitse pitää valtavia dollarireservejä kun öljypörssit siirtyvät joko kokonaan tai rinnakkain euroon. En kyllä todellakaan investoisi rahamarkkinoille kun on suorastaan idioottivarmoja sijoituskohteita. Lisäksi hurjan globaalin inflaation merkit ovat ilmassa.

Mielestäni energiaan kannattaa investoida. On aika selkeää että varmasti melkein kaikki energia-alan yritykset tulevat näkemään valtavia investointeja lähitulevaisuudessa. Sähköntuotantoon, öljyntuotantoon, uusiutuviin energioihin, akkuteknologiaan. Tässä muutama jotka tulevat päähän.

Energian raaka-aine -futuurit voisivat myös olla kova sana.

Ei kannata hättäillä, USA on velkaisin kansakunta ja talous tällä hetkellä, joten heillä ei ole kiirettä nostaa dollarin arvoa, koska velat on dollareissa.
Pikemminkin heidän kannattaa antaa dollarin laskea entisestään ja velkojen sulaa sitä kautta pikkuhiljaa olemattomiin ...

Toinen juttu mikä on vielä kesken, on tämä amerikassa syntynyt uusi roskalainakriisi, jonka todellinen laajuus ei ole veilä selvinnyt.
Sen verran Suomessa mm. Nalle Wahlroos otti varovaisesti, että myi Sampon pankkitoiminnan viime vuonna kokonaan pois ja odottelee nyt, miten homma etenee ison rahakasan kanssa.
Mikäli pankkien arvot romahtaa tai laskee merkittävästi, niin Nalle etenee jälleen ja valtaa jonkun suuren pankin Skandinaviasta.

Piett
Seuraa 
Viestejä771

Arvometallit ovat myös aika varma veto. Vaikka mm. kullan hinta on noussut paljon viimeisten vuosien saakka, on suhteellisen turvallista olettaa, ettei se siitä paljoa laske, päinvastoin. Energiakriisiä kun tässä odotellaan, niin mm. hopean hinta nelinnkertaistui 70-luvun öljykriisien tiimellyksessä.

Hopea koki romahduksen digitaalisen kuvauksen myötä, Huntin veljekset jenkeissä tuhosivat muutaman miljardin isäukkonsa perintöä ostamalla juuri ennen digikuvan tuloa huomattavan osan maailman hopeavaroista !!!

ruskamies
Hopea koki romahduksen digitaalisen kuvauksen myötä, Huntin veljekset jenkeissä tuhosivat muutaman miljardin isäukkonsa perintöä ostamalla juuri ennen digikuvan tuloa huomattavan osan maailman hopeavaroista !!!

Hunttalan Matti sen sijaan osti Suomen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat