Seuraa 
Viestejä45973

Jos pistäisi 2 kpl HD 3870 PCIE 512M GDDR4:ia samaan lautaan kiinni, niin:

1) mikä olisi hyvä kohtuuhintainen emo

2) paljon iso tarvii powerin olla (on oikeesti 500 wattinen, riittääkö?)

3) pyöriikö Crysis?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikö tuota ole vielä julkastukkaan?

Kyllä kahella tollasella crysis pyörii, varmasti DX10 tuki myös, niin on ihan hienon näköstä sanoisin. DX10 varten joudut vistan hankkimaan ennenkuin se tulee xplle ostettavaksi. Itse en pidä DX10 sen arvoisena että joutuisin käyttämään vistaa, puhumattakaan vistasta maksamisesta.

Luulen että tarttet kyllä yli 500 wattisen, mutta riippuu myös esim prossusta, dual vai quad core? muistit, kovot, asemat... ja silleen. noita on vaikea arvioida, itse vetäisin varman päälle.

Esim sapphiren sivuilla suositeltiin crossfiren kanssa 550 wattista virtalähdettä. Jos on todella paljon muitakin laitteita liitetty ja vähemmän laadukkaampi poweri niin voi olla että se 500 wattia on aika vähän. Kannattaa myös katsoa ne ampeerispeksit 12 voltin raileille. Mielellään saisi 12v kesto olla vähintään 50 ampeeria.

http://www.sapphiretech.com/us/products ... =198&grp=3 - tuolta system requirements.

No jaa, mutta entä niitä lautoja? Onnistuuko muuten crossfire jos on samassa laudassa 3850 ja 3870? Jostain muistelen lukeneeni että kyllä?

Crysikseen ei tarvitse DX10 näytönohjainta saadakseen kaikki efektit ja herkut päälle. Se vaatii vain hieman asetustiedostojen hakkerointia, koska kyseinen peli ei oikeasti käytä mitään mikä ei toimisi myös DX9 näytönohjaimella.

Siitä on vain ohjelmallisesti lukittu parhaimmat grafiikat pois, jos ei pelaa peliään Windows Vistalla.

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839

viikon päästä julkastaan 3870X2, alustavat huhut kertoo että sen pitäis olla aika tykki. notta ennemmin se kuin 3870 crossfire. Tietty jos on ihan hirvee kiire eikä pysty kuukautta tjs vartoomaan ni siitä vaan

edit ja toi seka crossfire onnistuu laudoilla jotka tukee sitä uutta crossfireX-määritelmää

Veikko
Crysikseen ei tarvitse DX10 näytönohjainta saadakseen kaikki efektit ja herkut päälle. Se vaatii vain hieman asetustiedostojen hakkerointia, koska kyseinen peli ei oikeasti käytä mitään mikä ei toimisi myös DX9 näytönohjaimella.Mutta jossain vaiheessa tulee sitten aitoja DX10.1 pelejä. Usko pois, ei se Vistan hankkiminen kiinnostaisi yhtään.

DerMack
viikon päästä julkastaan 3870X2, alustavat huhut kertoo että sen pitäis olla aika tykki.

Joo, näköjään on tulossa. Ja jestas mikä 60 cm pitkä lauta se sitten onkaan. Tietokone tietokoneessa. Täytyy miettiä. Vai pitäisikö vaan hankkia? Eissaatana.

Niitä emoja?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat