Seuraa 
Viestejä45973

http://www.nola.com/bridgecam/
http://www.nola.com/rivercam/
http://www.nola.com/paradecam/

Pientä ongelmaa yhteydessä, mutta noista pitäis näkyä edes jotain..!

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (52)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Volitans
Noin 10 000 ihmistä evakossa Superdomessa, jonka katon tuuli on jo repinyt auki. Katto uhkaa nyt romahtaa.

Hei. Mistä nämä väliaikatiedot ovat peräisin?

Volitans
Noin 10 000 ihmistä evakossa Superdomessa, jonka katon tuuli on jo repinyt auki. Katto uhkaa nyt romahtaa.

Ihmettelinkin tuota, että ne käski mennä tuonne Superdomeen, jos jää kaupunkiin. Ei kai se kuitenkaan niin lujaa tekoa ole.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Bomt Kneder
Volitans
Noin 10 000 ihmistä evakossa Superdomessa, jonka katon tuuli on jo repinyt auki. Katto uhkaa nyt romahtaa.Hei. Mistä nämä väliaikatiedot ovat peräisin?

Tuosta DerMackin linkistä. Jatkuvaa streamia paikanpäältä.

Myrsky laantumassa itse New Orleansissa nyt, mutta jatkaa matkaansa pohjoiseen kohti Jacksonia.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
jm-
Volitans
Noin 10 000 ihmistä evakossa Superdomessa, jonka katon tuuli on jo repinyt auki. Katto uhkaa nyt romahtaa.Ihmettelinkin tuota, että ne käski mennä tuonne Superdomeen, jos jää kaupunkiin. Ei kai se kuitenkaan niin lujaa tekoa ole.

On kuitenkin suunniteltu kestämään paljonkin kovempaa tuulta - 200 mph tarkalleen ottaen. Nyt tuulen nopeus oli parhaimmillaan 145 mph New Orleanssissa.

Semmoinenkin pieni riski on vielä, että meren pinta voi tuulen vuoksi nousta yli kaupunkia suojaavien vallien.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

No nyt katkesi yhteys videostreamiin. Liekö sähkökatkos iskenyt palvelimeen.

Pari toimittajaa ajeli sitä ennen juuri autolla ympäriinsä. Ikkunat olivat hajalla, eräs lippu vielä tangossa, mutta aivan riekaleina. Osittain tiet olivat kuin järviä, vähintää 20 cm vettä. Kaikenlaista roskaa kadut täynnä. Ihmisiä ei kyllä näkynyt, mutta eiköhän ne rosmot ainakin kohta iske, kun on kaikki näyteikkunatkin poissa. Kaatuneita palmuja ja sitä rataa.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

No nyt toimii streami taas - on kyllä aika lohduttoman näköistä tuolla Lousiannassa. New Orleanssissa veden pinta edelleen nousee. Lähes miljoona koditonta - suuri osa taloista aivan maan tasalla, autoja katollaan jne.

Löysin tälläisen pikku-uutisen:
http://www.helsinginsanomat.fi/teksti/t ... 1980790196

HELSINGIN SANOMAT
KESKIVIIKKONA 31.8.2005

Kiinan tulvissa kuollut yli tuhat ihmistä
Julkaistu 30.8. 19:37

Peking. Kiinan tulvissa on kuollut tänä vuonna jo yli tuhat ihmistä, kertoivat kiinalaiset viestimet tiistaina. Kateissa on tulvien jäljiltä lisäksi lähes 300 ihmistä.
Tulva-alueilla asuu 150 miljoonaa ihmistä, ja tulvat ovat tuhonneet 900 000 taloa, kertoi Kiinan virallinen uutistoimisto Xinhua.

Tulvien aiheuttamat suoranaiset taloudelliset vahingot arvioidaan yli sadaksi miljardiksi juaniksi eli yli kymmeneksi miljardiksi euroksi.
Tulvat ovat tähän mennessä peittäneet Zhu Jiang -, Minjiang- ja Liaohe-jokien suistot.

STT–AFP

Mutta suruliputus ja hiljainen hetki työpaikoilla Amerikan Yhdysvaltojen Oikeille Ihmisille on tietysti paikallaan.

Amerikkalaisethan ovat tunnetusti se Jumalan valitsema kansa ja ovat näin siis ainakin 6,4 kertaa parempia ihmisiä kuin muut täällä, heidän riesanaan, olevat sekasikiöt.

Katos.. Kiihkoiset amerikanvastustajat muistavat aina nostaa ruman päänsä perseestään hädän hetkellä. Ihan kuin joku Kiinan luonnonkatastrofi nyt jäisi varjoon minkään propagandan takia, vaan koska kehittymättömän infrastruktuurin takia nämä ovat arkipäivää. Kiinan uutisia on myös melkolailla vaikeampi seurata kuin Yhdysvaltojen vastaavia. Mutta kun sen pään tunkee perseeseensä, kaikki näyttää vähän ikävältä.

Meillä jalkapallopiireissä ollaan aina oltu vähän närkästyneitä Suomen yksipuolisesta uutisoinnista, joka keskittyy lähes ainoastaan Englannin valioliigaan ja jättää Espanjan La Ligan ja Italian Serie-A:n lähes kokonaan huomiotta. Eihän se mistään muusta johdu, kuin etteivät toimittajat osaa Italiaa tai Espanjaa.

Ryöstelijät tyhjensivät kauppoja New Orleansissa
30.08.2005 23:27

Sadat ryöstelijät tyhjensivät kauppoja New Orleansin ranskalaiskaupunginosan laitamilla samalla kun viranomaiset jatkoivat taisteluaan nousevia tulvavesiä vastaan, kertoo CNN-uutiskanava. Ryöstelijät sovittelivat ylleen farkkuja ja kantoivat pois elektroniikkaa rikottuaan ensin kauppojen ikkunoita. Toisilla puolestaan oli mukanaan vaippoja ja äidinmaidonkorviketta. Poliisi on ottanut poikkeustilalain käyttöön kahdella New Orleansin alueella estääkseen ryöstelyä hirmumyrskyn jälkeisessä kaaoksessa. (STT)

Tämä on kiinnostava ilmiö, joka tapahtuu aina suurkatastrofien yhteydessä. Kertoo ihmisen luonteesta melko paljon...

Rollerball
Katos.. Kiihkoiset amerikanvastustajat muistavat aina nostaa ruman päänsä perseestään hädän hetkellä. Ihan kuin joku Kiinan luonnonkatastrofi nyt jäisi varjoon minkään propagandan takia, vaan koska kehittymättömän infrastruktuurin takia nämä ovat arkipäivää. Kiinan uutisia on myös melkolailla vaikeampi seurata kuin Yhdysvaltojen vastaavia. Mutta kun sen pään tunkee perseeseensä, kaikki näyttää vähän ikävältä..

Ota oma rasistipääsi perseestä ja katselepa vähän uutisia. Ilta-sanomat eivät muusta kirjoitakaan kuin tästä ja muukin media on lähes hysterian partaalla. Mutta kun tuhansia kiinalaisia kuolee, sitä ei edes BBC uutisoi koska se olisi vähän harmillinen kun P-Amerikassa on kuollut vain kymmeniä mutta Kiinassa tuhansia.

Minä en vastusta Yhdysvaltoja vaan rasistista mediaa joka jaottelee ihmiset oikeisiin ja toisarvoisiin.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Asimov
Minä en vastusta Yhdysvaltoja vaan rasistista mediaa joka jaottelee ihmiset oikeisiin ja toisarvoisiin.

Asimov, kyseessä ei ole rasismi vaan uutisarvo.

Meille tutussa maassa tapahtuva onnettomuus on uutisarvoltaan moninkertainen kuin kulttuurisesti etäisessä maassa tapahtuva onnettomuus.

Yhdysvaltojen tapahtumilla on suurempi kansainvälinen merkitys kuin Kiinassa tapahtuvilla (esim. öljyn hinta).

Suuronnettomuus on merkittävämpi uutistapahtuma kuin pitemmällä aikavälillä tapahtuva. Oikeasti auto-onnettomuuksissa kuolee 100 kertaa enemmän ihmisiä kuin lento-onnettomuuksissa, mutta lento-onnettomuuksien uutisarvo on suurempi, koska niissä kuolee enemmän ihmisiä yhdellä kertaa.

Hurrikaani on paljon dramaattisempi kuin pelkkä tulva.

Loppujen lopuksi mediat vain kertovat siitä, mikä ihmisiä kiinnostaa. Minua kyllä kiinnosti New Orleansin tapahtumat enemmän kuin Kiinan maaseudun, koska olen itsekin käynyt New Orleansissa ja kävellyt Bourbon Streetillä, jossa jazz syntyi.

Kaakkois-Aasiassa paikallinen media varmasti raportoi Kiinan tulvista enemmän kuin Amerikan myrskyistä.

Wikipedia määrittelee rasismin näin:

Rasismi eli rotusyrjintä on ideologia tai toimintaa, jossa ihmisten ulkonäön, fyysisten piirteiden, kansanluonteen, kielen tai kulttuurin erilaisuus oikeuttaa myös eriarvoisen kohtelun eli syrjinnän.

Kutsutaan sitä millä nimellä hyvänsä, eriarvoinen kohtelu on rasismia. Minun siskoni kävi keväällä Kiinassa, matkasi sinne junalla ja ajattelin itsekin mennä jos vain saan rahaa ja perheen suostumaan. Minua kiinnostaisi kovasti Kiinan tuhot. Vastikään oli Euroopan tulvista juttua monta päivää. Kiinan tulvista ei edes mainita koska ne ovat jokavuotisia. Tiede-lehti kirjoitti aiheesta artikkelin taannoin, rakentavat patoa.

Miksi Kiina ei ole tuttu? Siksi, ettei sieltä tule uutisia. Nykyisen tiedostustekniikan aikana on turha puhua mistään teknisistä vaikeuksista. Jos kameroita saadaan Marsiin asti niin kyllä Kiinastakin kuvaa saadaan vaikka satelliitilla. Uutisoinnilla ja tiedonvälityksellä on demokratisoiva funktio. Kiina sulkee 7000 hiilikaivosta - siitä oli ihme kyllä juttua - koska siellä on sattunut onnettomuuksia. Yli 2000 ihmistä, huom. ihmistä, on kuollut. Ihan samanlaisia ihmisiä kuin Usalaisetkin. Mutta kun ihonväri ei ole valkoinen, ei se länsimaista mediaa kiinnosta.

Helsingin Sanomat kunnostautui tässä, se yrittää uutisoida Afrikan mantereelta myös positiivisia uutisia. Ettei aina vain Aids-tilastoja ja sisällisotia ja muuta ikävää.

Asimov
Minä en vastusta Yhdysvaltoja vaan rasistista mediaa joka jaottelee ihmiset oikeisiin ja toisarvoisiin.
Minun kommenttini oli vastine tuohon marsun nolla-tason sutkautukseen, joka antoi sellaisen käsityksen kuin tämä olisi joku Yhdysvaltojen ylistystä viljelevä salaliitto. Varsinkin kun kyseinen hahmo on aikaisemminkin ja muissa toikeissakin harrastanut tätä "amerikka on tyhmä kansalaiset kans ja ne luulee olevansa jotain maailmanpoliiseja hyökkää irakiin ja nyt iraniin ja pysh on sitä paitsi ihan tyhmä ja ruma ja suuryritykset tappaa ihmisiä rahan takia ja ne jenkit saastuttaa otsonit pois ja ei tee mitään just jollekki afrikan aitsi tilanteellekaan vaik se on niiten vika ja amerikka ihan tyhmä..."-tyylistä kirjoittelua, jonka harrastajat voisi minun puolestani kiikuttaa takaisin Demin keskustelupalstoille. Täällä voisi sen sijaan harrastaa laaja-alaisempaa objektiivista tarkastelua maailman asioista, joka ei lähde siitä että Yhdysvallat tekee aina ja kaiken väärin.

Toi on valitettavaa kyllä.. Varsinkin kun se hämärtää todellisuutta välillä aika ikävästi. Hyvä esimerkki tästä on juuri erilaiset diktatuurit, joista saisi erilaisia kansanmurhiin, kidutuksiin ja vastaaviin tapauksiin uutisia varmasti lähes päivittäin, mutta ketä se nyt oikeasti jaksaa kiinnostaa? Kaukaisten tuntemattomien paikkojen tapahtumia, joihin osallistuvat meille täysin vieraat ihmiset. Mutta kun siihen saadaan mukaan jokin taho, joka koskettaa meitä itseämmekin, se muuttuu yhtäkkiä kiinnostavaksi. Suomalaisuhrit ja meille tutut valtiot kiinnostavat mediaa enemmän. Kumpi näistä otsikoista myy paremmin: "Botswana kiduttaa ihmisiä!" vai "USA kiduttaa ihmisiä!"?

Kyllähän Kiinasta tulee jatkuvasti enemmän ja enemmän uutisia.. 15 vuotta sitten se oli vielä Suomessakin pelkkä musta aukko maailmankartalla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat