Seuraa 
Viestejä45973

http://www.nola.com/bridgecam/
http://www.nola.com/rivercam/
http://www.nola.com/paradecam/

Pientä ongelmaa yhteydessä, mutta noista pitäis näkyä edes jotain..!

Sivut

Kommentit (52)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Volitans
Noin 10 000 ihmistä evakossa Superdomessa, jonka katon tuuli on jo repinyt auki. Katto uhkaa nyt romahtaa.

Hei. Mistä nämä väliaikatiedot ovat peräisin?

Volitans
Noin 10 000 ihmistä evakossa Superdomessa, jonka katon tuuli on jo repinyt auki. Katto uhkaa nyt romahtaa.

Ihmettelinkin tuota, että ne käski mennä tuonne Superdomeen, jos jää kaupunkiin. Ei kai se kuitenkaan niin lujaa tekoa ole.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Bomt Kneder
Volitans
Noin 10 000 ihmistä evakossa Superdomessa, jonka katon tuuli on jo repinyt auki. Katto uhkaa nyt romahtaa.Hei. Mistä nämä väliaikatiedot ovat peräisin?

Tuosta DerMackin linkistä. Jatkuvaa streamia paikanpäältä.

Myrsky laantumassa itse New Orleansissa nyt, mutta jatkaa matkaansa pohjoiseen kohti Jacksonia.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
jm-
Volitans
Noin 10 000 ihmistä evakossa Superdomessa, jonka katon tuuli on jo repinyt auki. Katto uhkaa nyt romahtaa.Ihmettelinkin tuota, että ne käski mennä tuonne Superdomeen, jos jää kaupunkiin. Ei kai se kuitenkaan niin lujaa tekoa ole.

On kuitenkin suunniteltu kestämään paljonkin kovempaa tuulta - 200 mph tarkalleen ottaen. Nyt tuulen nopeus oli parhaimmillaan 145 mph New Orleanssissa.

Semmoinenkin pieni riski on vielä, että meren pinta voi tuulen vuoksi nousta yli kaupunkia suojaavien vallien.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

No nyt katkesi yhteys videostreamiin. Liekö sähkökatkos iskenyt palvelimeen.

Pari toimittajaa ajeli sitä ennen juuri autolla ympäriinsä. Ikkunat olivat hajalla, eräs lippu vielä tangossa, mutta aivan riekaleina. Osittain tiet olivat kuin järviä, vähintää 20 cm vettä. Kaikenlaista roskaa kadut täynnä. Ihmisiä ei kyllä näkynyt, mutta eiköhän ne rosmot ainakin kohta iske, kun on kaikki näyteikkunatkin poissa. Kaatuneita palmuja ja sitä rataa.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

No nyt toimii streami taas - on kyllä aika lohduttoman näköistä tuolla Lousiannassa. New Orleanssissa veden pinta edelleen nousee. Lähes miljoona koditonta - suuri osa taloista aivan maan tasalla, autoja katollaan jne.

Löysin tälläisen pikku-uutisen:
http://www.helsinginsanomat.fi/teksti/t ... 1980790196

HELSINGIN SANOMAT
KESKIVIIKKONA 31.8.2005

Kiinan tulvissa kuollut yli tuhat ihmistä
Julkaistu 30.8. 19:37

Peking. Kiinan tulvissa on kuollut tänä vuonna jo yli tuhat ihmistä, kertoivat kiinalaiset viestimet tiistaina. Kateissa on tulvien jäljiltä lisäksi lähes 300 ihmistä.
Tulva-alueilla asuu 150 miljoonaa ihmistä, ja tulvat ovat tuhonneet 900 000 taloa, kertoi Kiinan virallinen uutistoimisto Xinhua.

Tulvien aiheuttamat suoranaiset taloudelliset vahingot arvioidaan yli sadaksi miljardiksi juaniksi eli yli kymmeneksi miljardiksi euroksi.
Tulvat ovat tähän mennessä peittäneet Zhu Jiang -, Minjiang- ja Liaohe-jokien suistot.

STT–AFP

Mutta suruliputus ja hiljainen hetki työpaikoilla Amerikan Yhdysvaltojen Oikeille Ihmisille on tietysti paikallaan.

Amerikkalaisethan ovat tunnetusti se Jumalan valitsema kansa ja ovat näin siis ainakin 6,4 kertaa parempia ihmisiä kuin muut täällä, heidän riesanaan, olevat sekasikiöt.

Katos.. Kiihkoiset amerikanvastustajat muistavat aina nostaa ruman päänsä perseestään hädän hetkellä. Ihan kuin joku Kiinan luonnonkatastrofi nyt jäisi varjoon minkään propagandan takia, vaan koska kehittymättömän infrastruktuurin takia nämä ovat arkipäivää. Kiinan uutisia on myös melkolailla vaikeampi seurata kuin Yhdysvaltojen vastaavia. Mutta kun sen pään tunkee perseeseensä, kaikki näyttää vähän ikävältä.

Meillä jalkapallopiireissä ollaan aina oltu vähän närkästyneitä Suomen yksipuolisesta uutisoinnista, joka keskittyy lähes ainoastaan Englannin valioliigaan ja jättää Espanjan La Ligan ja Italian Serie-A:n lähes kokonaan huomiotta. Eihän se mistään muusta johdu, kuin etteivät toimittajat osaa Italiaa tai Espanjaa.

Ryöstelijät tyhjensivät kauppoja New Orleansissa
30.08.2005 23:27

Sadat ryöstelijät tyhjensivät kauppoja New Orleansin ranskalaiskaupunginosan laitamilla samalla kun viranomaiset jatkoivat taisteluaan nousevia tulvavesiä vastaan, kertoo CNN-uutiskanava. Ryöstelijät sovittelivat ylleen farkkuja ja kantoivat pois elektroniikkaa rikottuaan ensin kauppojen ikkunoita. Toisilla puolestaan oli mukanaan vaippoja ja äidinmaidonkorviketta. Poliisi on ottanut poikkeustilalain käyttöön kahdella New Orleansin alueella estääkseen ryöstelyä hirmumyrskyn jälkeisessä kaaoksessa. (STT)

Tämä on kiinnostava ilmiö, joka tapahtuu aina suurkatastrofien yhteydessä. Kertoo ihmisen luonteesta melko paljon...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat