Seuraa 
Viestejä45973

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää

Täysipitkä elokuva täynnä täpäkkää informaatiota auttaa hahmottamaan pääasiat islamista ja sen lieveilmiöistä.

Suomeksi tekstitetty versio YOUTUBESSA:

http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=PlayList&p=3C7052B7AD...

Lähettäkää joka blogiin ja saittiin ja kaverille ja upottakaa omaan blogiinne jne..

Sivut

Kommentit (434)

Harvemmin sotapäälliköt mestaa itse esim 600-900 juutalaista yhden voitetun taistelun jälkeen. Eikö sitä varten ole käskyjä tottelevat sotilaat ?

Ellei sitten tyyppi halua näyttää esimerkkiä. Tai sitten vaan piti siitä.

Tämä oli siis osa 2/13.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mskomu
Seuraa 
Viestejä672

En ole vielä kokonaan ehtinyt katsoa, mutta kyllähän tuo pistää ajattelemaan. Ja aika paljon uutta oppinut. Täytyy silti sanoa, että muutamassa kohdassa alkaa mennä hieman yli tuo kristinuskon ja islamin vastakkainasettelu, mutta kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen dokkari.

Löytyi erittäin hyvä kirjoitus Islamista "aikapommi" blogista.
Suosittelen lukemaan artikkelin , jos on kiinnostusta ymmärtää missä mennään Islaminuskoisten kanssa. .

Alla lyhyt ote:

"Mikä yhteys on isla­milla ja kunniamur­hilla? Keitä ovat apinoiden ja sikojen jälkeläiset? Mitä tarkoittaa abrogaatio ja miksi muslimit vaikenevat siitä län­nen mediassa? Miksi avi­onrikkoja tulee sharia’n mukaan kivittää, eikä kivi­tystä saa korvata hirttämisellä, mes­taamisella tai am­pumisella? Onko muslimilla oikeus elää, jos hän ei ru­koile? Mitä on taqiyya? Miksi verikosto on Allahin mukaan välttämätöntä? Miksi musli­mit syyllistyvät poik­keuksellisen paljon raiskauksiin ei-mus­limimaissa? Miksi vuosittain kymmenettuhannet kantaväestöön kuu­luvat ruot­salaiset ja hollantilaiset joutuvat pakenemaan kotiseu­duiltaan ja mitä te­ke­mis­tä muslimeilla on asian kanssa? Näihin ja moniin muihin ky­symyksiin löydät vastauksen tästä artikkelista......"

Ja loppu löytyy
http://aikapommi.wordpress.com/

J.Reunamo
ISLAM: Mitä lännen tulee tietää

Täysipitkä elokuva täynnä täpäkkää informaatiota auttaa hahmottamaan pääasiat islamista ja sen lieveilmiöistä.

Suomeksi tekstitetty versio YOUTUBESSA:

http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=PlayList&p=3C7052B7AD...

Lähettäkää joka blogiin ja saittiin ja kaverille ja upottakaa omaan blogiinne jne..


Eipä nuo jutut paljoa kristinuskosta ts juutalaisuskonnoista eroa.

Ei siitä niin kauaa ole kun pakanoita teurastettiin "ainoan oikean uskonnon " takia, jossa on pakko palvoa "jehovaa". Ihmisen muisti on näköjään aika lyhyt.

Ei silti, minä vastustan yhteismitallisesti kaikkien uskontojen laajentumispyrkimyksiä.

Kaikki kirjoitukset on periaatteessa vain kirjoituksia.

Suosittelen että jokainen etsii ja analysoi pelkästään omia kokemuksiaan asiasta kuin asiasta.

Omakohtainen kokemukseni islamista on se, että siskoni oli au-pair Hollannissa siirtolaismuslimiperheessä, joilla oli 2 pientä lasta, joita siskoni hoiti. Mies ehdotti kerran seksiä siskolleni, joka ei suostunut.

Asia jäi siihen. Siskoani ei tapettu, eikä tullut toista ehdotusta.

Siskoni teki väärin kun ei kertonut miehen vaimolle. He vaan ottivat uuden au-pairin. Ehkä miestä lykästi sillä kertaa ?

Käsitykseni tästä yksilöstä on että ahkera työmies, mukava mies, ehkä rauhallinenkin (?), mutta moraaliton ja katsoo olevansa naisia ylempänä.

Myös hiton tyhmä, koska ei ajatellut ollenkaan au-pairin viihtyvyyttä tai omaa kiinnijäämisriskiään. Ehdotuksen senssit oli nolla pilkku nolla. Mitä kertoo arviointikyvystä tehdä semmoista ehdotusta ? Tyhmä mikä tyhmä.

1) Kyseessä ei ole itseasiassa videosarja vaan ihan täysipitkä elokuva joka vain piti pilkkoa, jotta sen sai youtubeen. Tekstityksessä olen yrittänyt säilyttää niin paljon infoa kuin mahdollista mutta jos kielitaito riittää niin elokuvan voi ostaa amazonista. Eurooppalainen DVD-julkaisu on harkinnassa.

2) Islamin epäinhimillisyys on uskonnossa itsessään eikä sitä voi ottaa islamista pois. Tämä "jähmettynyt" ideologia ei kehity, kuten muut uskomukset yleisesti. Kukaan ei ole vielä pystynyt järkevästi perustelemaan miksi juudeo-kristillinen perinne olisi yhtä paha kuin islam. Toki kristityillä on tyhmyyksiä tilillään, mutta niistä on viisastuttu ja koska Raamattu ei selkeäsanaisesti sano "vainotkaa epäilyttäviä naisia noitina ja polttakaa heidät..." tai vastaavaa väkivaltaa, jota löytyy islamin ehdottomista lähteistä. Kristillisyydellä on siis pohjaa kehittyä ja niin se on kehittynytkin. Nyt sen pitäisi kehittyä toisen posken kääntämisestä kohti vapauden, arvojen ja uskonnon vapauden puolustamista.

3) Islam poikkeaa monella tavalla kristinuskosta ja juutalaisuudesta kuten elokuvassakin perustellaan.

Darkstar
Islam = kuoleman kultti

Näin on.

Jos joku muu julma huvi -kuten esimerkiksi saatanan palvonta- olisi päässyt rehottamaan yhtä pahasti historian sivuilla ja ollut vallalla yhtä kauan, meidän pitäisi kunnioittaa sitäkin tasavertaisena kulttuurina.

(no, siinä sentään naisilla olisi ihmisoikeudet)

Aika ja edustajamäärä kun pyhittää kaikenlaisen älyttömyydenkin.
Tätä tulisten luolamiesten kulttia ei pysäytä enää mikään..
Se on maailman nopeiten leviävä uskonto.

Sigmund
Ja oge ei ole koskaan kuullutkaan moraalittomista ei-muslimeista, jotka ovat ehdotelleet seksiä au-pairille.

Kerroin vaan kaikki mitä muslimien kotielämästä tiedän.

Oli muslimi tai ei, niin on se helkkarin tyhmä idiootti, joka tekee noin. Au-pairin pitäisi asua saman katon alla jatkossakin, Ja jos häipyy, niin olet ilman lastenhoitajaa.

Riskeeraat myös avioliittosi ja kaiken ehdotuksella, jonka odotusarvo on pyöreä nolla.

Mutta ajatellaanpa loppuun asti. Hoitaja olisikin pelokas ja heikko, ja suostuisi. Tulisi oikein suhde. Kun tyttö haluaisi lopettaa sen pian, tai uhkaisi paljastaa, niin kuolisi lähes varmasti. Murha näyttäisi onnettomuudelta. Au pair on kiellettävä, täysin hullua ja hengenvaarallista orjakauppaa ja ihmiskauppaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat