Seuraa 
Viestejä45973

( Uutinen )

Tähän on menty ... !

Bussen lapsuudessa tukistaminen ja piiskaus, koulussa luunapit olivat
aivan päivittäisiä kurinpalautuskeinoja, ei niistä katkeruutta jäänyt ... Luokan pahiksen isä kutsuttiin kouluun antamaan
piiskaa luokan edessä jöllikälleen ... kiva .. !!!

Nykypolvi, johon ei vanhemmat syytettä pelätessään saa koskea
sormellakaan, ovat täydellisiä hirviöitä, kun ei rajoja aseteta kotona
eikä koulussa, se jää vankilan tehtäväksi ..

Leijonakin läimäyttää pentujaan, kun leikki käy liian vallattomaksi !

Tuntuu olevan pidätysvaivaisten sosiaalitanttojen ja julkisuutta hakevien
lakikäärmeden pätemistä vain ... !!!

En tietenkään hyväksy lasten pahoinpitelyä !!!

Kommentit (11)

Olen itse kasvanut jokseenkin ilman kunnon kuria ja olen saanut siitä kärsiä aikuisikään asti.Omat lapseni pyrin kasvattamaan kurilla ja rakkaudella,uskon,että heillä on helpompi tie kulkea näillä eväillä.

Kyllä tukistamallakin voidaan saada aikaan vakavia vammoja, riippuu siitä, miten sen tekee.

Muuten väitteesi ovat tyhjänpäällä, ennenkuin osoitat, että rikoksia tekevät enemmän ihmiset, joita ei ole kuritettu ruumiillisesti.

Kuria kun pystyy ylläpitämään myös ilman väkivaltaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sinähän voisit nyt kuolla ja sitten re-inkarnoitua lapsekseni seur. 10 v aikana kun akan vielä saa tiineeksi. Sitten saat kättä pidempää pakaraan sileään sekä tiukat rajat netin käytölle ";D"

Lapseni on tokaluokalla. Luokalla on 25 lasta.

Kolmella on molemmat vanhemmat kotona. Vantaa on just tämmöinen persläpi.

Kaikki luokan pojat viihtyvät meillä, vaikkei täällä ole mitään muuta tekemistä kuin 4 tietokoneen peli-ympäristö. Vaimo epäilee että he haluavat olla talossa missä on molemmat vanhemmat. Heitä on vaikeaa saada ulos jopa simuloidun "sähkökatkon" jälkeen.

hyrrä
Seuraa 
Viestejä834
ruskamies

Bussen lapsuudessa tukistaminen ja piiskaus, koulussa luunapit olivat
aivan päivittäisiä kurinpalautuskeinoja, ei niistä katkeruutta jäänyt ...

Sori Busse. Jotain jälkiä on jäänyt, kaikki muut tuntuvat sen täällä huomaavan.

Asiasta:
Kurinpalautuksen voi tehdä myös ilman napsuttelua, se vaatii vain auktoriteetin ylläpitoa. Se taas on asia jota kaikki nykyvanhemmat eivät tunnu tiedostavan. Toisaalta omien (ja muiden) rajojen hakeminen kuuluu jokaisen lapsen kasvuprosessiin.

Lapselle pitää olla vanhempi, ei kaveri.

Jeesh, suurten lapsilaumojen käsittelyssä auktoriteetti on valitettavan tärkeä. Nonverbaalinen viestintä ja äänenkorottaminen (joskus myös jäähy eli alias penkkisulkeiset) on riittänyt tähän asti - lukuunottamatta tietysti raivoisia ADHD-tapauksia, joita on joutunut käsittelemään "holding"-otteella (TÄRKEÄÄ: kurinpalautuksen jälkeen on muistettava paiskata sovinnon kättä, ettei jää kummallakaan mitään hampaankoloon).

Opettajalla pitää olla valtaa oppilaisiinsa ja tietynlaiset rangaistukset toimivat tästä napakkana muistutuksena hyssyttelyn sijaan. Joku tuolla taisikin sanoa, että lapset voivat olla julmia - etenkin liittoutuessa joukolla opettajaa vastaan - ja tämä pitää paikkansa. Opettajan on oltava nykyisissä suurissa luokissa ehdoton ja oikeudenmukainen auktoriteetti, lapsirievut kun eivät vielä tajua koulunkäynnin merkitystä.

Muutaman lapsen kyseessä ollessa, ei otteiden tarvi olla niin "napakoita". Minulla on tapana selittää tämä "eri tilanteiden tuomien vaatimusten vaikutus toimintamalleihini" lapsille - en tiedä ymmärtävätkö. Pienemmän ryhmän kanssa voi olla rennommin.

Aikuinen-kaveri-dikotomia on mielestäni kaavoihin kangistava ja täysin tarpeeton. Käytännön havainto: lähinnä tuota lähtökohtaa käyttävät työhönsä vittuuntuneet vanhan roikkutissiset homepillut oikeuttaakseen sen tosiseikan että myötätuntoa ja ymmärrystä saavat vain omat lapset kotona . Kuten jo sanoin, ainakin itse valitsen toimintamallini tilanteen vaatimusten mukaan.

EDIT1:
Bussen "värikäs" esiintyminen tällä foorumilla ei ole välttämättä seurausta lapsuuden selkäsaunoista ja tukkapöllyistä - ja tuskin ovatkaan. Kyse voi olla esimerkiksi arkielämän frustraatioiden purkamisesta suhteellisen anonymiteetin suojissa tai yksinkertaisesti siitä että Busse jollakin tavalla hyötyy toiminnastaan.

EDIT2:
"Käytännön havainto: lähinnä tuota lähtökohtaa käyttävät työhönsä vittuuntuneet vanhan roikkutissiset homepillut oikeuttaakseen sen tosiseikan että myötätuntoa ja ymmärrystä saavat vain omat lapset kotona .". Lukuunottamatta niitä kaunottaria, jotka sattuvat tämän kommentin lukemaan !

Minusta pikkuinen kurinpito on iha ok, ehkä 5-10 krt tukistettu. Eli aika vähän ^^ se että niitä oli vähäsen ja yleensä hoidettiin puhuttelemalla kerto että jos tuli ihan tukistaan niin sillon oltiin TOOSI vihasia ja meikän kanttis pitää ny turpa kiinni ja mennä omaan huoneeseen. Toimii, kun sitä osataan kontrolloida.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat