Seuraa 
Viestejä45973

[size=200:39vc5ioe]Suomalainen näyttää ruotsalaisille kaapin paikan![/size:39vc5ioe]

Linda Lampenius tanssi perjantai-iltana Ruotsin tv:n suorassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun lähetyksessä loistavasti. Linda ja hänen tanssiparinsa Daniel da Silva nousivat jaetulle ykkössijalle, kun tuomareiden pisteet oli annettu.

Linda ja Daniel jatkavat kisassa myös yleisöäänten jälkeen.

Parin ohjelmassa oli quickstep - ja tuomarit ihastuivat suoritukseen täysin.

- Te olette se pari, joka kaikkien muiden pitää voittaa, hehkutti yksi kilpailun tuomareista, Dermot Clemenger.

- Hieno tulkinta ja upea koreografia, Clemenger jatkoi.

Suoritusta kuvailtiin myös elegantiksi - kovasta temposta huolimatta. Linda tanssi kokopunaisessa asussa, Daniel mustassa.

Linda ja Daniel jakoivat tuomariston pisteiden jälkeen kärkipaikan Tony Rickardssonin ja Annika Sjöön kanssa. Molemmat parit saivat 32 / 40 pistettä.

Tsemppiä Linda Lampeniukselle, että voittaa Ruotsissa tanssikilpailun ruotsalaisten nenän edessä!

Ruotsalaisen Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ansiosta Linda Lampenius, 37, näkyy ja kuuluu nyt kaikkialla Ruotsissa.

IS oli torstaina seuraamassa Sveriges Televisionin studioilla ennakkosuosikiksi nousseen Lindan valmistautumista tänään nähtävään toiseen suoraan lähetykseen.

Ilmapiiri on rento, ja kilpailijat halailevat toisiaan.

- Tämä on puhtaasti show'ta, joten otamme aika rennosti. Ruotsalaiset halailevat paljon enemmän kuin suomalaiset, Linda nauraa.

Yhteisharjoitusten alkaessa Linda saa pepunpuristuksen Idols-tähti Dannyltä. Linda kikattaa tv-kokki Tina Nordströmin kanssa, ja pian hänen tanssiparinsa Daniel da Silva, 26, kaappaa Lindan syliinsä.

- Meillä on tänä vuonna erittäin kovatasoiset julkkikset mukana, ja ohjelmamme on katsotumpi kuin koskaan, vastaava tuottaja Magnus Karlsson myhäilee.

Ruotsissa Let's Dance -nimellä kulkevan ohjelman avausjakso sai viime viikolla peräti kaksi miljoonaa katsojaa. Linda ja Daniel ovat hämmentyneitä ohjelman valtavasta suosiosta.- Ihmiset tuijottavat koko ajan kadulla, molemmat kertovat.

Etenkin Linda on joutunut suurennuslasin alle, kuten myös hänen kihlattunsa, asianajaja Martin Cullberg, 34.

- Tänään on Martinin syntymäpäivä, mutta en voi lähteä Martinin kanssa edes syömään, ellen valitse jotain tosi pientä ja rauhallista paikkaa, Linda kertoo.

- Lisäksi valitsen aina nurkkapöydän, jossa on mahdollisimman himmeät valot.

Linda on lähes joka päivä jonkin lehden sivuilla.

- Kaikki ovat tulleet jotenkin ihan hysteerisiksi!

- Paparazzit kuvaavat minua eri paikoissa: kun olen ostamassa tanssikenkiä, käymässä naprapaatilla tai ruokaostoksilla Martinin kanssa lähikaupassa. Kerran lehdessä oli kuva siitä, kun ostimme Martinin kanssa kaurahiutaleita!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat