Seuraa 
Viestejä45973

http://video.google.com/videoplay?docid=7357690523399005887

Nyt rikotaan tämäkin myytti naisen seksuaalisuudesta. Naiset eivät ole muka halukkaita ja suostuvat seksiin vain pakosta ja silloinkin miehen täytyy ostaa jonkinmoinen lahja naiselle korvaukseksi tästä tuskaisesta operaatiosta.

Vaan miten asia onkaan todellisuudessa?

Uskonto, varsinkin islam ja kristinusko ovat demonisoineet naisen seksuaalisuuden syvempään helvettiin. Seksiä saa harrastaa vain avioliitossa ja silloinkin lähetyssaarnaajassa takaapäin. Nainen, joka harrastaa seksiä monen miehen kanssa on huora ja leimautuu muiden silmissä loistakin pahemmaksi olennoksi. Tämän seurauksena naisten piti olla hyvin tarkkana omasta seksuaalisuudesta. Ei saanut antaa kenelle tahansa, vaan ainoastaan sille oikealle. Neitsyys tarkistettiin seuraavana päivänä heiluttamalla veristä lakanaa parvekkeella.

Eräs viisas kiinalainen sanoi vastaukseksi siihen, ettei hänen vaimonsa ollut neitsyt:
"En nainut tätä naista veren takia, vaan koska hän on rakastamani ihminen"

Oikeasti naiset pitävät seksistä, rakastelusta ja nussimisesta. He halauvat kovaa takaapäin, suuseksiä ja anaaliseksiä. Se on ihan ok. Edelleenkin naiset saavat ikävä kyllä tylyjä huomautuksia "kevytkenkäisyydestään", mutta huorittelu tekee vain hallaa molemmille sukupuolille ja estää nauttimasta maailman luonnollisimmasta ja kauniimmasta asiasta, seksistä. Naiset jopa haluavat enemmän seksiä kuin miehet, jopa tuntemattomien kanssa eivätkä halua välttämättä sitoutua.

Sivut

Kommentit (73)

Niin, on täysin typerää pitää miestennaista(hassu sana, eikö?) kevytkenkäisenä ja naistenmiestä yhteiskunnan suurena sankarina ja miehen esikuvana.

Itse uskon, että naisen ja miehen seksuaalisuus on suhteellisen samalla tasolla, vaikka yksilöllisiä eroja löytyy puolin toisin.

Seksuaalinen vapaus kaikille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neonomide
Seuraa 
Viestejä14241
Joker
http://video.google.com/videoplay?docid=7357690523399005887

Nyt rikotaan tämäkin myytti naisen seksuaalisuudesta. Naiset eivät ole muka halukkaita ja suostuvat seksiin vain pakosta ja silloinkin miehen täytyy ostaa jonkinmoinen lahja naiselle korvaukseksi tästä tuskaisesta operaatiosta.


Tottakai naiset ovat halukkaita – seksuaalisuuden kontrolloiminen vain on hyvin tärkeä syy, miksi naisille romanttiset arvot ja eleet ovat itse seksiaktia tärkeämpiä. Fyysinen läheisyys välinearvona on myös kiinnostava teema.

Joker
Vaan miten asia onkaan todellisuudessa?

Asia on moninainen. Moninaisempi kuin tuo dokkari näyttää väittävän.

Myytti omniseksuaalisesta (aina haluavasta) naisesta on muuten yksi niitä perusteita, joiden vuoksi naisia on toiseutettu tunneolennoiksi ja miehiä rationaalisiksi.

Omniseksuaalisen naisen myyttiä on puffattu mm. sinänsä ihan kiinnostavilla huomioilla simpanssinaaraista, jotka saattavat naida niin kovaa ja kauan eri urosten kanssa, että niiden selät ovat verillä jatkuvaan paritteluun ahdistuneiden urosten raapimisen seurauksena.

Joker
Uskonto, varsinkin islam ja kristinusko ovat demonisoineet naisen seksuaalisuuden syvempään helvettiin. Seksiä saa harrastaa vain avioliitossa ja silloinkin lähetyssaarnaajassa takaapäin. Nainen, joka harrastaa seksiä monen miehen kanssa on huora ja leimautuu muiden silmissä loistakin pahemmaksi olennoksi.

Aidosti promiskuiteettisissa yhteisöissä, joita ei montaa ole, naiset nussivat täyttä häkää siinä missä miehetkin. Sosiaalisten estojen toimivuus ja vaikuttavuus on siis ilmeisesti valtavan tärkeä syy erilaiselle seksuaalisuuden merkittymiselle miehillä ja naisilla.

Joker
Tämän seurauksena naisten piti olla hyvin tarkkana omasta seksuaalisuudesta. Ei saanut antaa kenelle tahansa, vaan ainoastaan sille oikealle. Neitsyys tarkistettiin seuraavana päivänä heiluttamalla veristä lakanaa parvekkeella.

Vau, patriarkaatti on säädellyt naisten seksuaalisuutta? No shit!

Joker
Oikeasti naiset pitävät seksistä, rakastelusta ja nussimisesta. He halauvat kovaa takaapäin, suuseksiä ja anaaliseksiä.

Suurin osa pitää naimisesta, oikein paljon. Aina parempi, mitä mukavammin toiveet osuvat kumppanin kanssa yhteen. Persepanoista eivät useimmat varsinaisesti pidä suoran fyysisen nautinnon kannalta, naisilla siihen ei olekaan fysiologista syytä kuten miehillä.

Joker
Se on ihan ok.

Ai kenen tahansa kanssa paneskelu ilman mitään moraalia tai järkeä on täysin OK myös?

Joker
Edelleenkin naiset saavat ikävä kyllä tylyjä huomautuksia "kevytkenkäisyydestään", mutta huorittelu tekee vain hallaa molemmille sukupuolille ja estää nauttimasta maailman luonnollisimmasta ja kauniimmasta asiasta, seksistä.

Huorittelusta olenkin pitänyt täällä noin 30 sivun luennon. Ydinpointti on se, että huoraksi leimaamalla toinen on helppo osoittaa "vain naiseksi".

Joker
Naiset jopa haluavat enemmän seksiä kuin miehet, jopa tuntemattomien kanssa eivätkä halua välttämättä sitoutua.

Bullshit. Näyttöä-ei-ole. Naiset keskimäärin edelleen haluavat seksiä parisuhteessa ja tuntemansa miehen kanssa, suhteessa miehiin. Halu ja "halu" ovat asioita, joita täytyy problematisoida kriittisesti.

Eikä tämä tee miehistä seksihulluja maanikoita. Tekijöitä on paljon.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Mummo
Viettelyn taito,taiteenlajeista innostavin. Miten se voi olla suomipojille tyystin vento

Älä yritä syyllistää. Kyllä suomipojan viettelytaito on tasan yhtä hyvä/huono kuin suomitytön viettelyn vastaanottotaito.

Olbe
Seuraa 
Viestejä1447
Joker
Nyt rikotaan tämäkin myytti naisen seksuaalisuudesta. Naiset eivät ole muka halukkaita ja suostuvat seksiin vain pakosta ja silloinkin miehen täytyy ostaa jonkinmoinen lahja naiselle korvaukseksi tästä tuskaisesta operaatiosta.

Suurin osa tuntemistani ihmisistä ei kyllä ajattele noin, sukupuolesta riippumatta.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31323
Joker
Nyt rikotaan tämäkin myytti naisen seksuaalisuudesta. Naiset eivät ole muka halukkaita ja suostuvat seksiin vain pakosta ja silloinkin miehen täytyy ostaa jonkinmoinen lahja naiselle korvaukseksi tästä tuskaisesta operaatiosta.Tuo nyt on liioiteltua. Naiset kuitenkin haluavat seksiä jotenkin erikoiseksi kokemiensa miesten kanssa, toisin kuin miehet, joille tyypillisesti kelpaa seksikumppaniksi ihan tavallinen lisääntymisikäinen nainen. Naisten halu sitten kohdistuu pieneen miesjoukkoon, jotka pystyvät tuollaisen vaikutuksen tekemään. Ei siitä tavisnaisesta haaveileva perusjamppa pääse nauttimaan.

Oikeasti naiset pitävät seksistä, rakastelusta ja nussimisesta. He halauvat kovaa takaapäin, suuseksiä ja anaaliseksiä. Se on ihan ok.Eivät kai naiset pääsääntöisesti pidä hirveän rajusta seksistä, vaan hellästä ja rauhallisesta.

Naiset jopa haluavat enemmän seksiä kuin miehet, jopa tuntemattomien kanssa eivätkä halua välttämättä sitoutua.

Mitkä ovat halun määrän mittarit tai miten muuten perustelet tällaisen väitteen? Miksei se sitten näy tavallisten miesten suosiossa nykyään, kun kuitenkin yhteisö tosiasiassa sallii naisillekin huomattavan vapauden. Tai miksi niin harva nainen uhmaa himoistaan huolimatta siveän ideaalikuvaa, vaikka siitä ei seuraa mitään selän takana supattelua vakavampia ongelmia. Miehistä paljon useampi on valmis ottamaan pukin leiman, joka sekään ei vähänkin junttikapakkaa tai teinipoikaporukkaa sivistyneemmissä piireissä mikään iso meriitti ole.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Joker

Vaan miten asia onkaan todellisuudessa?

Oikeasti naiset pitävät seksistä, rakastelusta ja nussimisesta. He halauvat kovaa takaapäin, suuseksiä ja anaaliseksiä. - - - Naiset jopa haluavat enemmän seksiä kuin miehet, jopa tuntemattomien kanssa eivätkä halua välttämättä sitoutua.

Nuppuseni, lapsikulta. Eivät kaikki, eivät koko ajan, eivät ainakaan sinulta. Tämä pitäisi kaikkien miesten muistaa.

Tärkein asia naisen seksuaalisuudessa on se, että nainen ei halua aina samalla tavalla. Tänään kovaa peppupanoa naapurin karvaiselta äijältä, huomenna höyhenenkeveää suuseksiä toisen naapurin heinäkeppivegaanipojalta. Kaikki samaan aikaan kun harrastetaan tavallista tylsää vaniljaseksiä oman rakkaan aviosiipan kanssa. Ahem. Fantasia on eri asia kuin todellinen halu, ja rakkaus sotkee pakan vieläkin tehokkaammin. Miehelle saattaa riittää geneerinen suihinotto keneltä tahansa, mutta ihminen on niin monisyinen olento ja nainen erityisessä sotkussa monisyisyyden kanssa että kenenkään ei koskaan, missään olosuhteissa pitäisi kuvitella tietävänsä että "kaikki naiset tykkää peppuseksistä".

Anteeksi hiilestyminen, mutta vedän munat solmuun ja dildon ilman liukkaria perseeseen seuraavalta tarjokkaalta joka yrittää peffapuolelle periaatteella "kaikkihan sinne antavat". Helvetti!

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Neutroni
Tuo nyt on liioiteltua. Naiset kuitenkin haluavat seksiä jotenkin erikoiseksi kokemiensa miesten kanssa, toisin kuin miehet, joille tyypillisesti kelpaa seksikumppaniksi ihan tavallinen lisääntymisikäinen nainen. Naisten halu sitten kohdistuu pieneen miesjoukkoon, jotka pystyvät tuollaisen vaikutuksen tekemään. Ei siitä tavisnaisesta haaveileva perusjamppa pääse nauttimaan.

Puhuin lähinnä menneisyydestä. Seksuaalinen vapaus on lisääntynyt asteittain. Viktoriaanisen ajan Englannissa oli ihan eri meininki ja kujeet.

Kaikki naiset eivät saa sitä kutkuttavaa Alfaurosta, joten heidän täytyy tinkiä vaatimuksestaan. Kauniimmatkin naiset (suurin osa) haluavat kuitenkin jossain vaiheessa parisuhteen ja moni alfauros tekee tässä kompromissin saadakseen säännöllistä seksiä.
Parisuhteessa ei useinkaan petetä, joten tavallisten naisten on pakostikin tyydyttävä vähemmän miellyttäviin miehiin tai jäätävä ikisinkuksi.

Eivät kai naiset pääsääntöisesti pidä hirveän rajusta seksistä, vaan hellästä ja rauhallisesta.Tuo on tosi paljon kiinni naisesta. Kuulin erään naisen haukottelevan ja tylsistyvän, jos saa Pikku Genin mainitsemaa vaniljaseksiä™.

Mitkä ovat halun määrän mittarit tai miten muuten perustelet tällaisen väitteen? Miksei se sitten näy tavallisten miesten suosiossa nykyään, kun kuitenkin yhteisö tosiasiassa sallii naisillekin huomattavan vapauden.Koska monet (nuoret miehet) eivät ole enää yhtä sosiaalisia kuin ennen johtuen lisääntyvästä internetissä olemisesta. Homma olisi ihan eri, jos enempi osa miehistä uskaltaisi lähestyä naisia, vaan kun eivät uskalla ja jäävät tämän takia sinkuiksi. Muutos tapahtuu vasta silloin, kun monet miehet oppivat naisen iskemisen jalon taidon.

Tai miksi niin harva nainen uhmaa himoistaan huolimatta siveän ideaalikuvaa, vaikka siitä ei seuraa mitään selän takana supattelua vakavampia ongelmia. Miehistä paljon useampi on valmis ottamaan pukin leiman, joka sekään ei vähänkin junttikapakkaa tai teinipoikaporukkaa sivistyneemmissä piireissä mikään iso meriitti ole.

Pukin leima? Pukin leima on miehille yhtä kuin sankari. Luuletko, että kuuluisia pelimiehiä (ts. pukkeja) katsotaan miesten taholla alaspäin halveksuen? Ei todellakaan! Heitä kunnioitetaan ja melkein palvotaan.

Se, jota miesten taholta katsotaan alaspäin on yleensä nörtti, joka ei saa edes seksiä kädeltään. Harva nainen? Olen nähnyt monien nuorten naisten tai teinityttöjen harrastavan seksiä monen miehen kanssa ilman tunnontuskia. Tiedän, koska olen jutellut heille. Turha väittää mitään siveellisyydestä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat