Seuraa 
Viestejä495

Kuten sähkökentälle on määritelty tyhjiön permitivisyys ja magneettikentälle tyhjiön permeabiliteetti, voidaan myös painovoimalle ja energialle määritellä vastaavat ominaisuudet universumin aineettoman tilan eli eetterin osalta.
Tällöin universumissa ilmenevään energiaan vaikuttaa eetterin permitivisyys ja painovoimaan eetterin permeabiliteetti. Kyseiset suureet ovat kääntäen verrannollisia toisiinsa.
Eetterin permeabiliteetti on universumin koossa pitävä ominaisuus joka pyrkii vastustamaan universumin massojen keskinäisiä "painojen" eli kiihtyvyyksien muuttumisia.
Eetterin permitivisyys puolestaan sallii suuremman energian eli suuremman taajuuden siirtyä universumissa helpommin kuin pienempitaajuisen. Molemmat ilmiöt lienee kokeellisesti todennettuja.
Eetterin permeabiliteetti on "tasavirtasuure" sillä universumin kaikki massa on jo olemassa eikä lisää tule eikä sitä mihinkään katoa. Universumin kaikki massa on kaiken aikaa kaiken massan vaikutuksessa. Ja reaaliajassa.
Eetterin permitivisyys puolestaan on "vaihtovirtasuure". Kaikella energialla kuten lämmöllä ja valolla on alku eli lähtöpaikka josta se ajan myötä poistuu vaihtotaajuisena ilmiönä kadoten universumiin.

Koska eetterin permitivisyydestä johtuen suurempitaajuinen energia kuten valo siirtyy pienemmällä "vastuksella" kuin pienempitaajuinen. on siitä seurauksena ilmiö joka tunnetaan nimellä "punasiirtymä". Joten ei ole mitään syytä huoleen. Kaikki voivat nukkua yönsä rauhassa sillä mitään alkupamausta ei ole koskaan tapahtunut. Universumi ei laajene valon eikä minkään muunkaan nopeudella vaan on ikuinen ja vakaa. Tietenkin tilavuuden muuttumista hiljalleen tapahtuu. Ei kumminkaan nuppineulan päästä äärettömyyteen.

Kyllä maailmankaikkeus on sitten helppo juttu. Kunhan vain ymmärtää. On vain luovuttava uskosta kirkon keksimään alkupamausteoriaan sekä siihen liittyviin koulutieteen oheistuotteisiin. Ja maailmankaikkeuden ymmärtämistä edesauttaa kun noudattaa ohjetta: "lue vähemmän-tiedät enemmän".

Lue vähemmän-tiedät enemmän.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat