Seuraa 
Viestejä3164
Liittynyt16.3.2005

Toisessa ketjussa tällä palstalla isketään tarinaa pyramidihuijauksiakin hipaisten. Itse esittelen pähkäilyäni, joka koskee poliisiviranomaisen valvonnoin hyväksymiä ja luvin laillistettuja arvontoja. Moniin isoihin kilpailuihin voi näet osallistua niin perinteisin kustipostein, sähköpostein kuin tekstiviestein. Arvonnassa ei ratkaise vastaamisen nopeus, vaan se suoritetaan tiettyyn aikaan mennessä eri teitse saapuneitten vastauksien kesken. Tämä ilmoitetaan myös kilpailuesitteessä.
Mutta miten itse arvonta suoritetaan silloin, kun mukana on tuhansia sekä sähköisesti että perinteisesti lähetettyjä kilpailulipukkeita?

Kommentit (1)

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005

En tiedä mitä menetelmää käytetään, mutta helppohan se on toteuttaa. Ensin arvotaan se, mistä pinosta voittoarpa arvotaan: lapuista, sähköpostista vai tekstiviesteistä. Tämä arvonta on painotettu sen mukaisesti, kuinka suuri määrä arpoja kussakin pinossa on. Sitten siitä arvotusta voittajapinosta arvotaan voittoarpa: lapuista nostamalla, sähköisistä listoista arpomalla järjestysluku.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat