Seuraa 
Viestejä45973

Satuin huomaamaan, että joku kirjoitti kuinka väkevät kakat hänen johtajansa oli vääntäny niin tuli mieleen kun oma johtaja kävi kakalla niin sielki oli sellaset aromit et tom yam keitto jää kakkoseks. Niin josta päästäänkin siihen, että haiseeko johtoväen kakka pahemmalle olisiko heillä kaikilla kenties vaikkapa vatsahaava tai joku joka saa heidän ulosteen haisemaan pahemmalle. ?

Kommentit (14)

Monilla johtajilla on äärimmäisen epäsäännöllinen elämä. Pitää ravata kaiken maailman tapaamisissa ympäriinsä. Ja tilaisuuksissa tarjotaan milloin mitäkin. Ja ilmaisia lounaita/päivällisiä irtoaa liiankin tiuhaan. Vatsa ei pysy perässä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Konjakki pistää mahan ikävästi sekaisin. Voi olla ,että jotain hajuhaittojakin esiintyy. Kirpeä konjakkipieru fasaanijahdissa avaa päivän mukavasti.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Johtajien paska haisee pahalle koska ne merkitsee sillä reviirinsä. Se on aivan tyypillistä käyttäytymistä ihmisille jotka ovat vallan huipulla.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Olin kerran kesätöissä tietokonehuollossa. (Joo terkkuja!)

Siellä myymäläpäälliköllä oli tapana kävellä meidän opiskelijoiden eteen ja pyllistää – ja pieraista. Ekalla kertaa oli ***** hauskaa, mutta pitemmän se meni jo aika mauttomaksi!

Ajatellaanpa nyt ihan vaikkapa perusjohtajan lounasta... Otetaan perusjohtajan tavallinen esimerkki viikkolounaista.

Maanantai
Ilveksen pentu lakka-konjakkikastikkeessa kuorrutettuna talitintin munilla ja paistetuilla merikotkan munilla. Juomaksi Napoleonin avaama ja maistama punaviinipullo.

Tiistai
Uunipaistettu, hunajamarinoitu Karhun perse, kaviaaria merileväpedillä ja
jälkiruoaksi karhun pennun perse. Juomaksi Titanicista sukellettu kuohari.

Keskiviikko
Valkoselkätikan poikasista ja aikuisista tunturikiuruista tehtyä kerma-tryffeli-juustokeittoa. Jälkiruoaksi pettuleipä köyhien ylistyksesi, sortovuosien muistoksi ja juomaksi kossuun sekoitettua Ahman verta.

Torstai
Juhlaillallinen. Nuotiolla käristetty naali, jonka sisään on leivottu saimaannorpan poikasia. Herkun kanssa nautitaan liito-oravaan käärittyjä liito-oravanpoikasia. Juomaksi Tunturipöllön munia ja shampanja Krug Clos du Mesnil 1995.

Perjantai
Sahrami-hunajamarinaadissa keitetty palkankorotusta pyytävä alainen, jonka suussa on eroanomus. Jälkiruoaksi vaimon keskenmeno ja juomaksi alaisen viikonloppukaljat.

Ihmekkös se on jos tuollaisista aterioista menee vatsa kuralle.

NanoNuudeli
haiseeko johtoväen kakka pahemmalle olisiko heillä kaikilla kenties vaikkapa vatsahaava tai joku joka saa heidän ulosteen haisemaan pahemmalle. ?

Aiheuttaako vatsahaava pahanhajuista pierua tai ulostetta?

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Onkohan kakan hajun haisteleminen vaarallista jos sitä haistelee monia tunteja yhteen putkeen? Voiko vaikkapa saada aivovauriota?

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat