Seuraa 
Viestejä45973

Yhdysvaltojen valtionvelka (lukema päivittyy ):

Keskimäärin Yhdysvaltojen täytyy ottaa päivittäin[size=150:1dqufkyq] 1,5 miljardia dollaria [/size:1dqufkyq]lisää velkaa pitääkseen liittovaltion pystyssä. Ja vaikka velkaa otetaankin lisää, niin sen ostoarvo heikkenee dollarin heiketessä! USA:ssa on 15% kansalaisista köyhyysrajan alapuolella ja kiihtyvä inflaatio tiputtaa jatkuvasti keskiluokkaista väkeä köyhyysrajan alapuolelle ja kurjistaa myös amerikkalaisten kulutusluottoihin perustuvaa henkilökohtaista taloutta.

Velkadiagrammi:

velan kehitys:

vuonna 2004: [size=150:1dqufkyq]7 biljoonaa $[/size:1dqufkyq]
vuonna 2005: [size=150:1dqufkyq]8 biljoonaa $[/size:1dqufkyq]
vuonna 2007: [size=150:1dqufkyq]9 biljoonaa $[/size:1dqufkyq]
vuonna 2008: [size=150:1dqufkyq]10-11 biljoonaa $[/size:1dqufkyq] ???

Tuota velkaa ei pystytä milloinkaan hoitamaan, eli USA tulee romahtamaan totaalisesti. Jo nyt dollari on voimakkaassa laskussa ja sitten kun öljykauppa siirtyy vakaampaan euroon, niin inflaatio hyppää taivaisiin ja USA menee konkurssiin. Dollarin arvo ei perustu mihinkään, se on Yhdysvaltojen Keskuspankin tyhjästä tekemää rahaa, jonka arvo voi hävitä yhdessä yössä kokonaan kun sijoittavat vaihtavat yhdessä ainoassa paniikissa kaikki dollarinsa muihin valuuttoihin.

Sivut

Kommentit (345)

half-life
... se on Yhdysvaltojen Keskuspankin tyhjästä tekemää rahaa, jonka arvo voi hävitä yhdessä yössä kokonaan kun sijoittavat vaihtavat yhdessä ainoassa paniikissa kaikki dollarinsa muihin valuuttoihin.

Mistä alkaen USA:lla on ollut keskuspankki?

Meyer Lansky-Greenspan

-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Meyer Amshell sobelsohn

Mistä alkaen USA:lla on ollut keskuspankki?

Meyer Lansky-Greenspan

-


Siis yksityinen pankkirypäshän FED on mutta sitä kutsutaan USA:n keskuspankiksi.

NallePuh
Seuraa 
Viestejä1151

Usan Brutto kansantuote on 13 770 miljardia USD vuodessa yhteensä.
Eli vuodessa se tienaa enemmän rahaa kuin mitä sillä on velkaa. Joten yhdysvaltojen talouden romahtaminen on kaukana romahtamisesta.

Olen fiksu ja älykäs!

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887

Tuskin se talous romahtaa, lama saattaa kylläkin iskeä/ joidenkin taloustieteilijöiden mielestä se on jo iskenytkin.

Kovastihan nuo tuolla suunnittelevat jo elvytysohjelmaa taloudelle!

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

http://keskustelu.kauppalehti.fi/t/kesk ... ID=2505972

Kirjoitus on taas kerran yksi USA-vastainen propagendaviesti johon ei kannattaisi vastata juuta tai jaata, mutta koska palstan teinien tulee valaistua...

USA:n hallitus ei siis saa puuttua markkinoiden touhuun!

"Wikin mukaan Keskuspankki voi olla valtion hallitsema, jolloin hallitus voi puuttua rahapolitiikkaan. Monien merkittävien teollisuusmaiden keskuspankit ovat itsenäisiä laitoksia, joiden toimintaan hallitukset eivät saa puuttua. Näihin kuuluvat mm. Euroopan Keskuspankki, Yhdysvaltain Federal Reserve, Englannin pankki, Japanin, Kanadan, Australian, Intian ja Meksikon keskuspankit..."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskuspankki

http://fi.wikipedia.org/wiki/Federal_Reserve

half-life
Meyer Amshell sobelsohn

Mistä alkaen USA:lla on ollut keskuspankki?

Meyer Lansky-Greenspan

-


Siis yksityinen pankkirypäshän FED on mutta sitä kutsutaan USA:n keskuspankiksi.

Sehän on ihan sama, jos minä kutsun naapurin pontikkatehasta "Oy Alko Ab:ksi"??

Sehän on kuuden yksityispankin omistama konglomeraatti, jolla on jostain syystä oikeus laskea liikkeelle dollareita ja lainata niitä korkoa vastaan USA:n liittovaltiolle!

En ihmettele, että USA on velkaa....!!

Meyer Lansky-Greenspan-Roosenfeldt

-

USA on ottanut velkaa maailmalta rajusti ja ottaa lisää koko ajan, tämä on tosiasia, mutta pitää muistaa kaksi muutakin asiaan.

Nimittäin USA:n talous on kasvanut rajusti kaksi vuosikymmentä peräkkäin ja kasvu jatkuu edelleen, koska USA:n väestö kasvaa varsin nopeasti, väkiluku nousee tällä tahdilla 280 miljoonasta 400 miljoonaan seuraavan kolmenkymmenen vuoden aikana.
Kansakunta joka velkoja hoitaa aikanaan, on huomatavasti suurempi ja vauraampi, mitä se kansakunta joka velat otti, eli USA:n kyky hoitaa velkojaan ei ole heikentynyt ja siksi USA saa lainoja hyvin edullisilla koroilla.

Toinen asia mikä on unohdettu on se, että USA on ottanut lainat dollareissa, eli lainannut maailmalta dollareita, omia dollareitaan.
Kun dollarin arvo laskee, niin velat pienenee, kun dollarin arvo romahtaa niin velat sulaa pois käytännössä kokonaan.
Eli vaikka tulisi vakavakin taantuma, joka johtaisi dollarin romahtamiseen, niin ei USA:n kyky hoitaa lainojaan katoa, se voi jopa parantua.

Lapin Mies
Toinen asia mikä on unohdettu on se, että USA on ottanut lainat dollareissa, eli lainannut maailmalta dollareita, omia dollareitaan.
Kun dollarin arvo laskee, niin velat pienenee, kun dollarin arvo romahtaa niin velat sulaa pois käytännössä kokonaan.
Eli vaikka tulisi vakavakin taantuma, joka johtaisi dollarin romahtamiseen, niin ei USA:n kyky hoitaa lainojaan katoa, se voi jopa parantua.

Aifan, siksi FED ei piittaakkaan inflaatiosta, vaan panostaa koronlaskuillaan vain talouskasvun säilyttämiseen. Ihmetyttää vain että miten tavallinen USA:n kaduntallaajan talous pysyy kasassa, jonka taskussa ne dollarit kutistuu askel askeleelta..

half-life
Dollarin arvo ei perustu mihinkään, se on Yhdysvaltojen Keskuspankin tyhjästä tekemää rahaa,

Tämä ei aivan pidä paikkaansa. Dollari on taattu USA:n veronmaksajien veronmaksukyvyllä. Dollareiden vastikkeena on liittovaltion laskemia velkakirjoja eli valtion obligaatioita, Treasure bondeja.

half-life

Tuota velkaa ei pystytä milloinkaan hoitamaan, eli USA tulee romahtamaan totaalisesti.

Miksi ei pystytä?

Jo nyt dollari on voimakkaassa laskussa ja sitten kun öljykauppa siirtyy vakaampaan euroon, niin inflaatio hyppää taivaisiin ja USA menee konkurssiin.Öljykauppa ei ole selvästikään siirtymässä euroon, koska öljynviejämaat investoivat kiihtyvään tahtiin Yhdysvaltoihin dollareissa. Jos voit osoittaa toisin, niin teepä se.


Dollarin arvo ei perustu mihinkään, se on Yhdysvaltojen Keskuspankin tyhjästä tekemää rahaa, jonka arvo voi hävitä yhdessä yössä kokonaan kun sijoittavat vaihtavat yhdessä ainoassa paniikissa kaikki dollarinsa muihin valuuttoihin.

Tämä naurettava esitysmuoto jo kerran ammuttiin alas toisessa salaliittokeskustelussa. Kaikkien kelluvien valuuttojen arvo voi teoriassa romahtaa "yhdessä yössä". Dollarin romahdus nykytilanteessa on vain kaikkein epätodennäköisin vaihtoehto, koska Kiinan ja arabimaiden kysyntä sille on huipussaan.

Usa:ssa kaikki on jo valmiiksi sekaisin arvoista talouteen. En tiennytkään että usalla on noin suuri valtiovelka, joka vielä kasvaa vaikka bush yrittikin tanssia öljyn hintaa alas tv lähetyksessä saudi-arabian kuninkaan Abdullahin kanssa.

No tuo valtio velkahan sen kertoo miksi usalla on varaa moisiin sotakoneistoihin:D ehkä ne on tahallaa varautunu elämään toisten siivellä kunnes kaikki romahtaa ja niillä parhaat sotakoneet ostettu muitten varoilla.

HooFoo
Seuraa 
Viestejä813
Imagine

Öljykauppa ei ole selvästikään siirtymässä euroon, koska öljynviejämaat investoivat kiihtyvään tahtiin Yhdysvaltoihin dollareissa. Jos voit osoittaa toisin, niin teepä se.

Syy tähän investointi-intoon voisi olla dollarin huonossa kurssissa. Samalla valuuttamäärällä saa nyt enemmän dollareita ja halvemmalla ostettua usalaista reaaliomaisuutta, kiinteistöjä etc.

Vaalimatematiikkaa: Jos et äänestä, niin äänestät sitä jota eniten vastustat.
Kopiointi + muuntelu + valinta => universaali evoluutio
Reality, not faith, has still the best resolution and interface

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat