Seuraa 
Viestejä45973

Toyota siirtyi biljoonakerhoon

Maailman toiseksi suurin autonvalmistaja Toyota on tehnyt Japanin yrityshistorian kovimman tuloksen. Toyotan tulos maaliskuussa päättyneenä tilivuonna oli verojen jälkeen 1,16 biljoonaa jeniä eli noin 8,7 miljardia euroa. Nyt oli ensimmäinen kerta, kun minkään japanilaisyrityksen voitto nousi yli biljoonan jenin haamurajan. Toyotan voitto nousi viime vuodesta peräti 55 prosenttia edellisvuodesta.

Toyota lupaa saman vauhdin jatkuvan alkaneena tilivuonna. Autojen kappalemääräisen myynnin yhtiö uskoo nousevan yli seitsemään miljoonaan viime tilikauden 6,7 miljoonasta kappaleesta. Jenin vahvan kurssin vuoksi yhtiö ei usko tuloksensa kovan kasvuvauhdin enää jatkuvan. Yhtiö kertoi tuloksestaan tiistaina Tokiossa.

Toyota on noussut jo ohi Fordin maailman toiseksi suurimmaksi autonvalmistajaksi General Motorsin jälkeen. Toyotan tavoite on 15 prosentin markkinaosuus tämän vuosikymmenen aikana.

Ruskamies teki oikean valinnan siirtyessään japanilaiseen.

http://www.tekniikkatalous.fi/metalli/article31427.ece?v=t

Kommentit (8)

Eli toisinsanoen Toyota tekee nykyään autoja pienemmin kustannuksin. Tämä voi tarkoittaa heikompaa laatua. Tiettyjä laatuongelmia uusissa Toyotoissa onkin ilmennyt.

Niinhän se tosipuheessa tietenkin on . Eipä kannata hehkuttaa mokoman asian puolesta. Sekin että Suomessakin autokanta on liikaa tasapäistynyt.

Isot pojat vaihtavat uusia Mersuja Bemareihin Skodiin ja Audeihin, koska johtotähdessä on ilmentynyt paljon lastentauteja sähköpuolella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No jaa, enpä silti tojotaan rahojani tuhlais.. 05 mallin corollakin on todella raskas ajettava pitemmällä matkalla, ts. yli 20km. Samalla hetkellä kun katseen irrotat tiestä, auto on viemässä sinua jommalle kummalle puolelle ojaan. Se vehjes ei kulje suoraan edes raiteilla!
Ja bensankulutus.. kärry perässä 1,6 koneella yli 10 litraa sataselle, jos edes yrittää pysyä muun liikenteen mukana eikä ole tientukkona...
Ja se sisämelu satasen vauhdissa.... hohhoijjakkaa... vm.-88 Ooppeliki on hiljasempi.

Sitäpaitsi, ne Toyotat on parempia kuin esim. Sebring tai jokin Mustang Shelby GT-500.

Toyotoissa mahtuu takakonttiinkin enemmän rahaa kuin noissa huonommissa.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Jaa Aslakin toyota se vain kehrää, vaikka yli 300000 km on mittarissa.
Eikä ole kranttu tiestäkhän, jos tie heikkenee nakkaa häntä neliveon päälle,
ja taas menhän. Hirvenpyyvössäki haethin yks hirvi mettästä, vaikka tiet olit auraamatta ja lunta yli 30 senttiä.
16 tuuman rathaissa maavarraaki on riittävästi, ja diisseli kolkuttelee keulilla. Eikä ole mikhän syöppö, 8 litraa ympärivuotinen kulutus.

No mennee se joskus ko umpisessa hyökkäytethän 15 taki , eikä sekhän aina piisaa, mutta ei se mithän jos pääsee sinne minne on menossa.
Jos kulku tuntuu heikolta , pannee häntä kettingit rathaishin.

Hyviähän noi Toyotat on, perustasoltaan, iha kestäviä, iha hyvä ajettavuus jne. Ja tietysti halpojakin.. hah kyllä mie mielummin toyotan laittasin ko jonku Fiatin >_>

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat