Seuraa 
Viestejä45973

Lueskelin tässä uutisia australialaisen Heath Ledgerin kuolemasta. 28-vuotias australialainen kuoli ilmeisesti tahattomasti nukahduslääkkeen yliannostukseen. Hän näyttelee mm. tulevassa Batman elokuvassa jokeria. Ja "kuuluisasa" Tom-of-Finland elokuvassa hän NÄYTTELI homo-cowboytä.

http://www.youtube.com/watch?v=rmfL261IPnw

Westboro Baptist Church-yhteisön jäsenet aikovat mennä kyseisen näyttelijän hautajaisiin häiriköimään, koska hän näytteli homoa!?!?! Tämä ryhmä hulluja aivottomia jeeusustelijoita on häiriköinyt irakissa henkensä menettäneiden nuorien sotilaiden hautajaisia mm. plakaatein "god hates fags" ja "god hates america".
Miten sairaita kirkon jäsenten ( onneksi niitä on vähän ) pitää olla. osallistuakseen moiseen idioottimaisuuteen. Eikä siinä vielä kaikki. Hehän laittavat alaikäset lapsensa kantamaan idioottimaisia iskulausetaulujaan.

Luojan kiitos kuolleille sotilaille ja mm. heath ledgerilleon perustettu puolustusryhmä..Patriot Guard Riders. All respect to them!

http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search

Mielipiteitä Babtistien hullukirkosta ja Patriot Guard Ridersesita?

Babtistikirkon sanomassa on mm. lista keitä he vihaavat ja mukana oli myös ruotsalaiset =) Miten pihalla hullut uskovaiset voivat olla?????

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat