Seuraa 
Viestejä45973

Lueskelin tässä uutisia australialaisen Heath Ledgerin kuolemasta. 28-vuotias australialainen kuoli ilmeisesti tahattomasti nukahduslääkkeen yliannostukseen. Hän näyttelee mm. tulevassa Batman elokuvassa jokeria. Ja "kuuluisasa" Tom-of-Finland elokuvassa hän NÄYTTELI homo-cowboytä.

http://www.youtube.com/watch?v=rmfL261IPnw

Westboro Baptist Church-yhteisön jäsenet aikovat mennä kyseisen näyttelijän hautajaisiin häiriköimään, koska hän näytteli homoa!?!?! Tämä ryhmä hulluja aivottomia jeeusustelijoita on häiriköinyt irakissa henkensä menettäneiden nuorien sotilaiden hautajaisia mm. plakaatein "god hates fags" ja "god hates america".
Miten sairaita kirkon jäsenten ( onneksi niitä on vähän ) pitää olla. osallistuakseen moiseen idioottimaisuuteen. Eikä siinä vielä kaikki. Hehän laittavat alaikäset lapsensa kantamaan idioottimaisia iskulausetaulujaan.

Luojan kiitos kuolleille sotilaille ja mm. heath ledgerilleon perustettu puolustusryhmä..Patriot Guard Riders. All respect to them!

http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search

Mielipiteitä Babtistien hullukirkosta ja Patriot Guard Ridersesita?

Babtistikirkon sanomassa on mm. lista keitä he vihaavat ja mukana oli myös ruotsalaiset =) Miten pihalla hullut uskovaiset voivat olla?????

Kommentit (4)

Kyllähän tuo WBC-lahko näyttää olevan hulluista kristityistä vastenmielisimmästä päästä. Ja he eivät ole ainoastaan hulluja, vaan myös epäloogisia. Uskoltaan he edustavat hyperkalvinismia, protestanttia oppia jonka mukaan Jumala on ennalta päättänyt ketkä pelastuvat, ihminen ei mahda pelastukselleen paskaakaan. Silti nämä tollot meuhkaavat muiden synneistä, mikä edellisen julkilausuman mukaan on täysin turhaa, ihmisen katumus tai mitkään teot eivät muuta ennalta päätettyä pelastuneiden listaa.

Ollaan me suomalaisetkin muuten päästy noiden sekopäiden agendalistalle, he olivat tulossa tänne polttamaan lippua, kun meillä on "lesbopresidentti". Lisäksi Jokelan kouluammuskelun uhrit olivat Jumalan kosto "homoagendaa ajaville ateistiskandinaaveille". Jep, sellaisiahan me ollaan. Ruotsin kuningashuoneen lapset ovat taas WBC:n mielestä lutkia ja hinttareita

Mahtaakohan maailmassa olla mitään, mitä he eivät vihaisi?
Sairainta on se lasten hyväksikäyttö. Kuten kaikessa ihmisemielen saastassa. Muslimien itsemurhapommeissa ja propagandassa, uusnatsien ja rasistien propagandassa. Lapsesta asti aivopestään idiootiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
hyrrä
Seuraa 
Viestejä834

OT:

thuga101
....ilmeisesti tahattomasti nukahduslääkkeen yliannostukseen....

Miten voi ottaa tahattomasti niin paljon nukahduslääkettä, että kuolee???

Kuulostaa siltä, että "tahattomasti"-sanan on lisännyt manageri.

hyrrä
OT:
thuga101
....ilmeisesti tahattomasti nukahduslääkkeen yliannostukseen....Miten voi ottaa tahattomasti niin paljon nukahduslääkettä, että kuolee???

Kuulostaa siltä, että "tahattomasti"-sanan on lisännyt manageri.

Voi olla...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat