Seuraa 
Viestejä602

Valkoisen kristityn miehen ihonväriä ei voi pilkata!
Valkoisen kristityn miehen uskontoa ei voi pilkata!
Valkoisen kristityn miehen sukupuolta ei voi pilkata!

Tai voi, mutta valkoinen kristitty mies ei siitä piittaa!

Kaikkia muita näemmä voi loukata!

Tässä viimeisin amerikasta:
Kolme pientä porsasta loukkaa liikaa muslimeja, määräsi yhdysvaltalaisen kirjakilpailun raati. Vanhaan satuun perustuva lastenkirja hylättiin palkintogaalasta.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1480407

Kommentit (10)

Jos menee väittämään jonkin valkoihoisen professorin mielentilaa hulluuden riivaamaksi ilman että syyttäjä on lääkäri, voi saada syytteen väärän diagnoosin tekemisestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saastainen eläin, my ass!

Sika on luonnostaan seurallinen, touhukas ja siisti eläin. Siisteyttä kuvaa se, että sillä on eri paikat syömistä, lepoa ja tarpeidentekemistä varten.

Ulkotarhassa sika tutkii ympäristöään, tonkii, rypee ja nauttii mutakylvyistä. Mutakylpy on sian tapa vilvoitella ja suojata ihoaan polttavalta auringolta. Sika ei hikoile, joten kesäkuumalla sille tulee helposti tukala olo
http://oppiminen.yle.fi/artikkeli?id=6391

Sian uskotaan olevan koiraa älykkäämpi eläin ja joitakin sikoja pidetään lemmikkieläiminä (ks. minisika).

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sika

Varmasti jokainen sikojen kasvattaja tietää sikojen käyttäytymisen perusteella,että sika ei ole saastainen eläin.

Milloin tässä tulee raja vastaan? Onko sellaista?

Lopultahan meidän tulee pukea naisemmekin mustaan kaapuun, sillä muslimeja loukkaa varmasti myös se asia, että länsimaissa naisia kohdellaan tasavertaisina ihmisinä heidän kanssaan.

Allahin oma ihmepoika ei voi sietää tällaista vääräuskoisuutta
ja osoittaakin sen raiskaustilastoissamme.

Ottakaa huomioon, että kukaan teistä ei ole lukenut kirjaa. Vaikea sanoa kirjasta mitään uutisen perusteella. Tämähän on nyt ilmaista mainontaa sille.

Toisessa uutisessa oli kyse alokkaan simputuksesta.

olen lukenut kolme pientä porsasta ja agatha christien kymmenen pientä neekeripoikaa. myös syönyt neekerinpusuja, lakupekkaa ja lankannut kenkiäni neekerilankilla. eikä mulla ollut yhtään rassissistisempi olo kuin nytkään ilman em. asioita.

"Lue iltalehteä ja luulet enemmän".

Tuo ei tapahtunut Yhdysvalloissa, vaan Britanniassa. Kyseessä on teknologian käyttöä kouluopetuksessa promotoivan Bectan myöntämä vuotuinen BETT-palkinto. Palkintoraati hylkäsi interaktiivisen DVD-kirjan "Kolme pientä cowboyporsasta". Yli 70 tuomarista (pääasiassa opettajista, heh!) koostuva raati totesi kommenteissaan, että tuote mm.:

"voi herättää kulttuurillisia kysymyksiä Aasialaisessa yhteisössä"
"voi loukata osaa työvoimasta (rakentajia)"
"stereotypisoi ammatti-ihmisiä"
"erityisesti muslimiyhteisölle tuotetta ei voi suositella"
"on kyseenalainen tiettyjen väestöryhmien suhteen Britanniassa"
"vain erittäin luova opettaja voisi pitää tätä innovatiivisena"
ja
"Onko totta, että rakentajat ovat lehmipoikia, että rakentajien talot puhalletaan kumoon ja että he ovat sikojen näköisiä?" (ilmeisesti tuomari ei osaa käyttää tietokonetta tai lukea, selvästi opettaja)

Raadin perustelut ovat herättäneet huomiota. Britannian Muslimiyhteisön koulutusjohtaja Tahir Alam totesi, ettei kirja loukkaa muslimeita mitenkään: "We are not offended by that at all." Mitä en ihmettele yhtään, sillä vaikka monet uskonnot juutalaisuus mukaanlukien kieltävät sialihan syömisen, sentään sioista lukeminen ei ole kiellettyä.

Kirjassa porsaiden äiti yrittää patistaa heitä kouluun oppimaan ammatin, mutta kahdesta porsaasta se ei ole tarpeen. Rakennustarkastajana toimiva susi pyytää saada nähdä heidän talojensa piirustukset. Kun niitä ei ole esittää, puhaltaa susi talot kumoon.

Paljon melua tyhjästä siis. Mutta jotain tuo homma osoittaa: olemme kovin herkkiä reagoimaan, kun jossain yhteydessä esiintyy sana muslimi - olipa se yhteys kuinka typerä tai joutava tahansa. Ja että nk. poliittisen korrektiuden teennäinen suvaitsevaisuus muuttuu ylimitoitettuna rasismiksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat