Seuraa 
Viestejä45973

Operaattorit tarjoavat langatonta laajakaistaa 2 megaan asti ( Elisa, Sonera, Saunalahti, DNA vain 385 kilon ), mutta missään ei voi kokeilla,
kuinka se toimii, kahdeksi vuodeksi pitää ensin sitoutua, vasta sitten
saa releet .... puhtaasti sika säkissä kauppaa !!! Eikö kuluttaja-
asiamiehen pitäisi puuttua asiaan ... ??? Perua ei voi, jos ei
toimikaan tydyttävästi, edes nettikaupasta ostettuna, koska silloin 14 päivän "katumus"-sääntö kuuluu: "Jos ei pakkausta ole avattu ja palvelua
otettu käyttöön". Höh ... miten sen muuten tietää toimiiko ... ?
Outoa kauppaa .... Toinen merkillinen asia on känykkälaskujen oikeellisuus. Elisalta tuli yks´kaks normaaliin verrattuna kolminkertainen
lasku, puhelimella ei pääse laskutukseensa eikä sähköpostiin vastata, ainakaan 3 kuukauteen, ei kun maksat, jos et halua yhteyden katkeavan !
Ja jos erittelynkin saisi ja olisi eri mieltä, mikä on kuluttajan oikeusturva,
ei mitenkään voi todistaa, ettei ole kaikkia soittanut ...

Kommentit (7)

Hanki 1 Mb liittymä ja odota tarjouslappua jossa tuplanopeutta voi kokeilla samaan hintaan tietyn kauden. Sitten vain seuraat latausnopeuksia ja toteat, jatkaakko sitä kun se alkaa maksaa.
Saatavuus kannattaa netissä selvittää aina etukäteen.

Kannattaa suhtautua varauksella noihin luvattuihin yhteysnopeuksiin. Olikos tässä nyt kyse 3g:llä suoritettavasta datansiirrosta, vai wlan-tekniikkaa hyödyntävä yhteys?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

käytännössä asia menee niin että sopimus on sitova, perumisen perusteeksi tuskin käy mikään heppoinen syy, kuntoklubeissa taisi olla raskaus ja vakava sairaus ainoat syyt joilla pystyi eroamaan (vai saiko peräti vain lykkäystä?). sitten ollaan kiviä nuolemassa kun ei ole rahaa ruokaan mutta postilaatikosta tunkee maksulappua palveluista joihin ei ole enää varaa. olisipa tullut luettua sopimusehdot, kysyttyä tarkemmin perumisehdoista. kuluttaja-asiamiehen lausunto on yleisesti että "nimesi on paperissa, myyjä sanoo että on selittänyt riittävän tarkkaan ja yhdessä olette katsoneet sopimuksen läpi. olisit miettinyt aikaisemmin"

tekninen puoli: 3g:tä en ole kovasti käyttänyt mutta yhteydet jäävät liki 80% varmuudella aina modeeminopeuksiin latenssista puhumattakaan. joten miksi maksaa siitä niin paljoa? nopeammin toimii kaupunkialuella sellaisissa paikoissa joissa masto on lähellä ja käyttäjiä vähän. yhtä hyvällä todennäköisyydellä saat yhteyden suojaamattomaan langattomaan verkkoon ja sitä kautta nopeamman yhteyden, ilmaiseksi. (joskin lievästi laittoman).

Voi myös ostaa tarvikkeet omaksi kerralla. Ei kai muuta tarvita kuin modeemi.

Ja liittymäksi toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Eli perinteinen liittymä. Saa varmuudella Saunalahdelta. Ja jos kiinnostaa, voi tutkia asiaa myös muilta operaattoreilta.

Ainakin 384, 512 ja 1M yhteys löytyy kaikilta kolmelta operaattorilta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat