Seuraa 
Viestejä45973

Ovatko rokotukset hyväksi, oliko täällä jo ketju ?:

Alzheimer's Disease 10 Times
Greater After Flu Shots?

From Dee Rohe
drrohe@bellsouth.net
12-13-3

ACCORDING TO HUGH FUDENBURG, MD - the world's leading immunogenetist and 13th most quoted biologist of our time (nearly 850 papers in peer review journals) - If an individual has had 5 consecutive flu shots between 1970 - 1980 (the years of the study) his/her chance of developing Alzheimer's Disease is 10 times greater than if they had 1, two or no shots. When asked why Dr. Fudenberg stated that it is due to the mercury and aluminum buildup that is in EVERY flu shot (and in almost all childhood shots). The gradual mercury and aluminum buildup in the brain causes cognitive dysfunction. ALZHEIMERS is now expected to QUADRUPLE.

Dr. Fudenberg's comments are from his speech at the NVIC International Vaccine Conference, Arlington VA September, 1997.
Alzheimers to quadruple statement is from the John's Hopkins Newsletter of November 1998.

???

Sivut

Kommentit (43)

No onkos autismin ja rokotusten yhteys sitten tieteellisesti pystytty todistamaan, niinkuin tässä Alzheimerin tapauksessa ? Kumma kun Suomessa tästä ei puhuta mitään ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sapetix
No onkos autismin ja rokotusten yhteys sitten tieteellisesti pystytty todistamaan, niinkuin tässä Alzheimerin tapauksessa ? Kumma kun Suomessa tästä ei puhuta mitään ?

Se ei aina riitä että yksi tai 10 tutkimusta niin osoittaa.

Eihän Suomessa puhuta siitäkään (juuri) mitään, että Ruotsi ja Norja kielsi amalgaamit.
http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtm ... /12/595375

Suomessa käyttöä yhä suositellaan eikä vaaroista puhuta.
http://www.ebm-guidelines.com/terveyspo ... i=pot00279

"Amalgaami on hyvä ja turvallinen hampaiden paikkausaine."
http://www.tyoterveyskirjasto.fi/tyoter ... i=alg00344

Ruotsissa on julkaistu useita tieteellisiä tutkimuksia amalgaamin vaaroista.

-Matts Hanson. Dept of Zoophysiology, University of Lund, Sweden. "Amalgam hazards in your teeth", J. Orthomolecular Psychiatry 1983; 2(3): 194-201; & F.L.Lorscheider et al, "Evaluation of the safety issue of mercury release from amalgam fillings", 1993, FASEB J, 7:1432-33.
-L.Pohl, Dept. of Dental Materials Science, Umea Univ., Sweden, "The dentist's exposure to elemental mercury during clinical work", Acta Odontol Scand,v53,n1,p44-48,1995.
-P.Hultman et al,Dept. Of Pathology, Linkoping Univ., Sweden,"Adverse immunological effects and immunity induced by dental amalgam" FASEB J 8:1183-1190, 1994; & Toxicol Appl Pharmacol, 1992, 113(2):199-208. .
-Sven Langworth et al,"Amalgamnews and Amalgamkadefonden, 1997 and Svenska Dogbladet,1997 (286 cases); & F.Berglund,Bjerner/Helm,Klock,Ripa,Lindforss,Mornstad,Ostlin), "Improved Health after Removal of dental amalgam fillings", Swedish Assoc. Of Dental Mercury Patients, 1998. (http://www.tf.nu) (over 1000 cases) (Sweden has banned amalgam fillings & Gov’t maintains health records on all citizens)
-H.Basun et al, Dept. Of Geriatric Medicine, Huddinge Hospital, Sweden, "Trace metals in plasma and cerebrospinal fluid in Alzheimer’s disease", J Neural Transm Park Dis Dement Sect 1991; 3(4):231-
-E.C.Lonnroth et al, "Adverse health reactions in skin, eyes, and respiratory tract among dental personnel in Sweden", Swed Dent J, 1998, 22(1-2): 33-45; & L.Kanerva et al,"Occupational contact urticaria", Contact Dermatitis, 1996, 35(4): 229-33.
-S.Langworth et al, "Exposure to mercury vapor and impact on health in the dental profession in Sweden", J Dent Res, 1997, 76(7):1397-404.
http://www.cqs.com/amalgam.htm

Suomessa asiaa ei liene edes tutkittu vaan silmät ummistetaan. Nyt muistan, että eräät suomalaiset kiistellyt lääkärit on kyllä aiheesta kirjankin kirjoittaneet: Kaarlo Jaakkola ja Leif Grans: Amalgaamisairaudet ja antioksidanttihoito.

Eilen lähti viimeinen amalgaami mun suusta...

Brittilääkäri Richard Halvorsen on kirjoittanut viime kesänä julkaistun kirjan, jossa varoittaa rokotteiden alumiinista. Taisi jotain sellaista olla selvittänyt, että rokotteiden alumiinipitoisuus ylittää reippaasti turvarajat.

Suomi on rokotetutkimuksen suurvalta eli täällä tehdään erittäin runsaasti rokotehyväksyntätutkimuksia, ts. suomalaiset (erityisesti lapset) toimivat koehenkilöinä suurten rokotevalmistajien rokotteiden testauksessa. Tämä bisnes (jota tekee erityisesti Tampereen yliopisto, tosin myös Kansanterveyslaitoksella on aika lailla yksityisrahoitteista rokotetutkimusta, kts. linkki alla) sujuisi paljon huonommin, jos ihmiset olisivat "liian" tietoisia haitoista ja riskeistä, niinpä näistä on tapana olla aika hiljaa. Perinteisesti tämä on sitten paketoitu "yhteiseen etuun" (laumaimmuniteetti jnpp.) ja tällä saatu toimittajat ym. asian puolelle.

Jostain syystä myös jatkuvaa ja yhä lisääntyvää rokotemainontaa on tapana katsoa läpi sormien, vaikka se on laissa ja EU-direktiivissä kiellettyä. Ilmeisesti "pyöröovi" (urakierto) lääkeyhtiöiden ja julkisen sektorin välillä tekee tehtävänsä ja julkisen sektorin toimijoilla lääkeyhtiöiden intressit ovat enemmän omien intressien mukaisia kuin esim. lakipykälät.

Touhu rokotteiden tiimoilla Suomessa on mennyt jo sen verran pitkälle, että myös lääkärikunnan keskuudesta on viime aikoina alkanut nousta esille soraääniä, eikä hyssyttely esim. kaikkien toimittajienkaan kohdalla onnistu. Näin ilmeisesti koska pelin henki alkaa olla jo niin ilmiselvä. Erityisesti HPV-rokotteen tiimoilta on kiehuntaa ollut, yksi lääkäri on tehnyt oikeusasiamiehelle kantelun koska katsoi laajan HPV-rokotetutkimuksen olevan laiton, ja myös tämän vuoden lääkäripäivillä puhuttiin kovasti HPV-markkinnoinnista ja -lobbauksesta.

Rahoituksesta tietoa esim.

http://www.rokotusinfo.fi/tekstit/ktl_r ... _2006_html

ja tosiaan esim. tuo laaja HPV-rokotetutkimus on puhdasta yksityisrahoitteista tutkimusta (Tampereen yliopisto tekee, maailman suurin rokotevalmistaja rahoittaa)

Niinpä niin
http://www.rokotusinfo.fi/

(14.1.2008) Baltimore Sun: Autismiaktivistit eivät vakuutu rokotteiden elohopeayhdiste tiomersaalin vaarattomuudesta - SafeMindsin Lyn Redwood muistuttaa, että tiomersaalin käyttö ei ole suinkaan loppunut (USA:ssa), koska raskaana olevat naiset saavat influenssarokotteita joissa on täysi määrä tiomersaalia ja tiomersaalia on myös monissa lasten influenssarokotteissa. Redwoodin mukaan Kaliforniassa autismin nousu tiomersaalin käytön vähenemisestä huolimatta voi johtua maahanmuuttajista maista, joissa tiomersaalia vielä on käytetty entisessä määrin, ja toteaa, ettei tiomersaalikysymystä ole vielä käsitelty loppuun

Tuskin on elohopea meidänkään rokotteista poistunut...

Harmi ettei ollut hampaissa reikiä niin ei voinut pyytää amalgaamipaikkoja, joita Suomessa vielä onneksi laitetaan. Höpötös amalgaamin vaarallisuudesta on yksi suurimpia typeryyksiä mitä on keksitty. Yksikään tutkimus ei suoraan osoita, että amalgaamista olisi mitään vaaraa. Elohopeaa saa muuten ruuastakin joten voi saman tien lopettaa myös syömisen. Ymmärrän kyllä, että luulosairaat kuvittelevat vaivojensa johtuvan amalgaamista tai jostain muusta mutta nämä kuvitelmat pitää osata jättää omaan arvoonsa.

Nuutti
Harmi ettei ollut hampaissa reikiä niin ei voinut pyytää amalgaamipaikkoja, joita Suomessa vielä onneksi laitetaan. Höpötös amalgaamin vaarallisuudesta on yksi suurimpia typeryyksiä mitä on keksitty.

Eli ruotsalaiset ja norjalaiset on tyhmiä, kun ovat moisen aineen kieltäneet? Ja sinä olet fiksu kun uskot toisin?

Nuutti
Yksikään tutkimus ei suoraan osoita, että amalgaamista olisi mitään vaaraa.

Niitähän oli tuossa yllä pelkästään Ruotsista useita.

Nuutti
Elohopeaa saa muuten ruuastakin joten voi saman tien lopettaa myös syömisen.

Tietenkin saa, mutta amalgaamista sitä saa sata kertaa enemmän ja valmiiksi höyrynä suoraan aivoihin, kun ruoassa se menee mahaan ja poistuu helpommin, eli vain pieni osa imeytyy elimistöön.

Nuutti

Ymmärrän kyllä, että luulosairaat kuvittelevat vaivojensa johtuvan amalgaamista tai jostain muusta mutta nämä kuvitelmat pitää osata jättää omaan arvoonsa.

Ymmärrän kyllä itsekin näitä luulosairaita, jotka eivät tuoreita tutkimuksia usko.

faktaa:

Lääkäreiden mukaan hampaan amalgaamipaikassa on elohopeaa 45-50 painoprosenttia (aiemmin jopa 80%) paikkaa tehtäessä. Loppuosassa amalgaamia on hopeaa, tinaa, kuparia ja sinkkiä.

"Kuitenkin 20 vuotta vanhassa paikassa elohopeaa on jäljellä enää 5%"
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus
http://www.mtt.fi/asarja/pdf/asarja95.pdf

Jos potilaalla on 5 amalgaamipaikkaa, niin lääkärit kertovat, että hänellä on n. 3 grammaa elohopeaa suussaan. Lääkäreiden mukaan siitä höyrystyy ihmisen elimistöön yli 2 grammaa 20 vuoden aikana.

Lääkäreiden mukaan 80% tuosta elohopeahöyrystä imeytyy elimistöön, lähinnä hermostoon (ja aivoihin), tuhoten sitä ahnaasti. Tuo määrä on siis 0,3 milligrammaa päivässä! Sitä siis saa koko ajan, joka päivä!!

Terveysviranomaiset (Maailman Terveysjärjestö WHO) suosittelevat aikuisten rajaksi 0,3 milligramma viikossa! Mutta he tietävät, että vain pieni osa ruoan mukana tulevasta elohopeasta imeytyy elimistöön. Amalgaamista imeytyy 80% Joka päivä siis ylittyy moninkertaisesti viikon suositusrajat.

Joidenkin elimistö kykenee poistamaan tuon elohopean, toisten taas ei. Mutta syntyviä sairauksia ei tunnisteta, koska syy-yhteyttä ei virallisesti tunnusteta olevan edes olemassa.

"On kuitenkin varmaa, että amalgaamipaikoista joutuu elohopeaa ruoansulatuskanavaan. Paikat kuluvat vähitellen ja toisaalta on todettu, että myös amalgaamissa elohopean määrä vähenee lähellä pintaa olevissa osissa vuosien mittaan. Kysymys onkin siitä, onko hammaspaikoista elimistöön joutuva elohopeamäärä merkityksellinen ja haitallinen yksinään tai muualta elimistöön tulevan elohopean lisänä.
Jorma Leistevuon väitöskirja vuonna 2002 on antanut lisätietoja asiasta: Hampaiden amalgaamitäytteistä vapautuu elohopeaa ja myös suun bakteerit voivat muuttaa sitä orgaanisiksi yhdisteiksi. "
http://www.saunalahti.fi/arnoldus/mercuriu.html

Toimittaja Hanna Lähteenmäki haastattelee Kansanterveyslaitoksen mikrobilääkeosaston ylilääkäri Pentti Huovista:
"Huovinen kertoo juuri raportoidusta amerikkalaistutkimuksesta. "Tutkimus lähti siitä, että niillä ihmisillä, joilla on amalgaamipaikkoja, havaittiin useammin mikrobilääkkeille eli antibiooteille vastuskykyisiä bakteereita. Jännittävää oli, että tämä elohopeavastustuskyky esiintyi usein yhdessä vastustuskyvyn kanssa muita mikrobilääkkeitä kohtaan. Tutkimuksessa apinoille laitettiin elohopea(amalgaami)paikkoja. Muutaman viikon aikana näiden suuhun ja suolistoon syntyi vastustuskykyisiä bakteereita. On tärkeää huomata, että bakteerit eivät koskaan kehitä vastustuskykyä, ellei sitä todella tarvita. Tämän johdosta elohopealla saattaa olla normaaleja hyödyllisiä bakteereja vähentävä vaikutus. Ryhmä sai tuloksia, joiden mukaan amalgaamista vapautuva elohopea voi lisätä bakteerien vastustuskykyä paitsi elohopeaa, myös tavallisimpia antibiootteja kohtaan."
http://www2.kyamk.fi/~amave/uusi_sivu_2.htm

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239

No eiku ALA:ta ja karnosiinia napaan niin aivot pelastuu, vai?

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Neonomide
No eiku ALA:ta ja karnosiinia napaan niin aivot pelastuu, vai?

Niin, tuo on se lääketieteelle tyypillinen vastaus: Taistellaan oireita vastaan vastalääkkeillä.
Parempi olis poistaa itse ongelma, eli amalgaamit suusta pois. Tai että sellaista myrkkyä ei edes sinne laitettais. Muovipaikat kestää ihan yhtä hyvin. Tosin niissäkin voi olla omat ongelmansa...

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
sapetix
Ovatko rokotukset hyväksi,

Eivät ole. Ihmiskunnan tulevaisuuden ja ekologian kannalta olisi oikein hyvä asia, jos joka vuosi kuolisi kymmeniä tai satoja miljoonia ihmisiä tartuntatauteihin, jotka nyt voidaan rokotteiden avulla helposti ehkäistä.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Advocatus Diaboli
Miten hampaissa olevat paikat liittyivät 3 - 4 rokotukseen ihmisen elämän aikana?

Hyvin hatarasti.
Itse olen kyllä jo nyt saanut useamman rokoituksen kuin tuossa mainitsit koko elämän ajalle. Luulisin, että jopa yli 10 on annettu. Ja kaikki luultavasti ihan tarpeellisia.

Winnipeg Free Pressin mukaan varhainen rokottaminen on yhteydessä astmaan - Uutisen mukaan Manitoban yliopiston tutkijoiden tutkimus osoittaa, että rutiinirokottamisen lykkääminen kahdella kuukaudella tai pitemmällä ajalla puolittaa astmariskin - varhaisemmassa aikataulussa rokotetuista astma ilmeni 14 prosentilla, kun viivästetyllä aikataululla rokotetuista astmaa esiintyi 5,9 prosentilla. Manitoban rokotusaikataulu kolmoisrokotteelle (hinkuyskä, kurkkumätä, jäykkäkouristus) on kaksi, neljä, kuusi ja 18 kuukautta. Uutisen mukaan PDT-rokote aiheuttaa allergisen reaktion, ja tutkijat epäilevät, että vaikutus voi selittyä sillä, että lasten immuunijärjestelmä ehkä osaa käsitellä rokotuksen sivuvaikutuksia paremmin kun lapsi on vanhempi.

Tutkijan mukaan rokotteiden hyödyt ylittävät reippaasti haitat, hän puolustaa rokotuksia eikä usko että tulos muuttaa rokotusaikataulua.

lisätietoa:

http://www.rokotusinfo.fi
http://www.winnipegfreepress.com/breaki ... 9728c.html

rosewater
Seuraa 
Viestejä1231
sapetix
ACCORDING TO HUGH FUDENBURG, MD - the world's leading immunogenetist...

Vai että oikein world's leading immunogenetist on näin jossain konferenssissa sanonut? No kyllä se sitten pitää olla totta.

Aika vanhan hörhöilyn olet wepistä kaivanut. Mitään tieteellisesti vakavasti otettavaa dataa influenssarokotuksen ja Alzheimerin taudin yhteydestä ei ole olemassa. Kuten ei myöskään MPR-rokotuksen ja autismin tai tiomersaalin ja autismin yhteydestä. Tai jonkinlaisen amalgaamitoksisiteetin olemassaolosta. Päinvastaista osoittavaa tutkimusdataa on sen sijaan runsaasti. Tämä johtaakin ihmettelemään, miten nämä antivaccination-crankit jaksavat vuosikymmenestä toiseen levitellä tätä samaa soopaansa. Tyypillisestä denialismista on siis ilmiönä kysymys. Rokotusinfo.fi:lle voi toki antaa jonkinlaista tunnustusta siitä, että yrittäneet säilyttää edes jonkinlaista kriittistä otetta julkaisussaan ainakin verrattuna esim. yhdysvaltalaisiin vastaaviin.

"between the click of the light; and the start; of a dream"

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat